|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
14.10.2005 0:28:00   
ŠpelaP
Pri nas imamo zaščitene vtičnice in zapore na računalniški omarice ter omarici od akvarija. Čez cvetlične lončke imamo "nategnjene" najlonke, drugače bi dnevna soba postala vrtiček v malem. WC krtačko imamo skrito za tuš kabino. Stari videorekorder je že romal v klet (pokvarjen, zaradi nenehnega vklapljanja in izklapljana), v novega pa je enkrat že naložil 5 CD-jev hkrati. Potem sem se pa jaz spraševala, zakaj VHS kaseta ne gre ven. Dokler še ni bi računalnik zaščiten, se je v CD - enoti med drugim znašla tudi konzerva od paštete. Da ne govorim, da mi je razbil že dve vazi in nekaj svečnikov.  Koš za smeti tako in tako pred Timijem ni varen. Vendar ga on ne prazni, temveč polni. user posted image Največjo zaščito pred njim pa potrebujejo naše živalice. Želvico je enkrat hotel pohodit kot polža na vrtu, drugič jo je pa hotel potiskati kot avtek na fedro. Seveda je že tudi poskusil njeno hrano. Če bi dosegel ribice v akvariju, bi jih tudi z veseljem lovil. Psičko Žužo pa tako kar naprej nekaj "objema". Dokler pa smo še imeli mucija Vikija (žal preminil pred enim mesecem zaradi ledvičih kamnov) sta pa tako bila največja "frenda". Maček je kar šel, samo da je zagledal Timija.
Pa tudi beliti nam še dolgo ne bo treba, ker imajo že vsi vogali kako Timijevo fresko na sebi.
Timijeva najljubša prepovedana igrača pa je budilka njegovega dedka. Že nekajkrat mu je prestavil bujenje, ki je naslednje jutro tudi delalo, na 4.30 (ne vem, kako mu uspe nastaviti uro vedno na isti čas), čeprav dedek začne službo šele ob 7.00.
Po vsem navedenem ugotavljam, da je zaščita pri nas odpovedala. Pri nas torej rek: "Bolje preventiva kot kurativa!" že zdavnaj ne velja več.
Zaščite za predale in omare imajo tudi v DM in Pikapolonici.


(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
14.10.2005 13:07:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Naš pa je pred dnevi spravil pet komadov po sto tolarjev v videorekorder.Še sreča,da ga nismo vklapljali.Ko smo šle v trgovino in ga vprašale kje ima dinarčke za bombone,jih je privlekel venuser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
14.10.2005 13:11:41   
Jančika_
user posted image user posted image user posted image O madona, kaj vse nas še čakauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?