Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Raje pojem ogromno endivije solate z polno česna(bogi moj možek)ampak kaj ko mi je tako dobra.

.
. U glavnem je pravi mali akrobat, z njim pa je vse super in se mu prav dogaja.
? A si želita raje
Mi kaže tehtnica pri G 1 kg več kot doma! Bo treba krompirček malo manj papcat...
Zdaj bo pa res treba pisat na RR, ker mi vedno en del sporočila manjka in smajliji ne primejo! Grrr!!
. Tudi pri meni je že +4.5 kg pa še to je šlo skor vse v noge in na rit tam ko bo najtežje dol spravit
.
.No,mi smo danes v redu nč posebnega.Zgleda,da bom vseeno šla v Tosamo naslednji teden kupiti plenice.Bomo vidl,kako bom s časom.Se mi kar vleče do pregleda.Še dobra dva tedna,pa bomo mi tudi izvedeli,kaj imamo v trebuhu.
D.
Mogoče je pa to zato, da nas malo nazaj držijo pri pojedinah
? Grem neki pojest.
ponoči ne zbuja z brcikami, ali pa enostavno ne čutim. Zaenkrat me nabrcava takrat, ko se uležem ali sedim pri miru.
piše, da bo naravnost čaroben...
. Sem jima rekla, da jih lahko imata čez kakih 20. let....da se bosta mogli sprijaznit samo z enim
.
ni prišel...
...saj mu je že fejst dolgčas, je rekel da je 80% da na morfiko pride, ah ja...