|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
4.11.2005 8:48:48   
Udb
Dan!
Kako ste kaj spali danes? Jaz se moram malo pohvaliti, ker smo spali kot ubiti - ob 21-2, pa potem od 3-7!!! Sploh nisem mogla verjeti! Sem že hotela začet preverjati, če sploh še diha, pa me je mož pomiril! user posted image  V glavnem fajn.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: oktober 2005
4.11.2005 9:22:49   
soncek&luna
udb, sem ravno hotla napisat, kje so se vse izgubile, da nobena nic ne pise...

mucice kje ste?

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: oktober 2005
4.11.2005 11:51:05   
rumena
Končno se lahko spet malo javim. Saj veste pa otroček pa pospravljanje, pol pa zmanjka časa.

Moje punčice pa patronažna ni niti enkrat stehtala, ali bi morala? Zdaj pa sploh ne vem kako napreduje in če je vse ok.
Moja ponoči spi še različno, kakšno noč vstajam na 2 uri, kakšno pa spi 6 ur skupaj. Saj pri 1 mesecu se pa počasi ustali in se uredi določen urnik.

Ali dajete kaj čaja?
lp mamice.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: oktober 2005
4.11.2005 14:05:33   
uma
Pa smo tudi mi končno doma. Prišli smo včeraj zvečer.
Ko sem tako brala vaše porodne izkušnje sem videla, da smo pa res oktobrke naj... pri porodu. Tudi moja izkušnja je vse manj kot prijetna.
Da ne govorim že o tem, da moja ginekologinja ni vodela kako velik otrok bo in bi morala priporočati CR. Pa nič. Govorila je: povprečen bo!!!

Skratka: 28.10. zjutraj  oziroma že ponoči sem imela čudne izcedke, tako da me je moj peljal kar v porodnišnico. Tam so ugotovili, da sem nekaj malega odprta in da imam švoh popadke. Dali so me v sobe, ki so za "čakanje" in rekli da naj jih pokličem, kom bom imela popadke na vsakih 5 minut. In tako sem čakala v sobi in pričakovala. Okrog 20 ure zvečer sem jih imela na 10 minut, nato pa kmalu že na 5. Ko sem jih imela na 10 minut mi je doktor rekel, da ko ne bom mogla več hoditi naj ga pa pa pokličem. In to je b ilo njemu smešno????!!!! No na 5 minut pregleda in me pošlje v porodno sobo, kjer so mi dali klistir in me poslali v porodno sobo. Tam so me priključili na CTG in tako pustili od 00 zvečer do 8 ure zjutraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HALOOOOOO. Samo na čase me je prišla pogledat babica in to je bilo to. Od popadkov sem bila že vsa zmatrana, od ležanja že skoraj otiščance dobila, da ne govorim kako sem se počutila ko nisem vedela za kaj se sploh gre. Zdravnik pa ničesar.
Potem hvala bogu pride smena zjutraj in TAKOJ dohtor predre plodovnico in v roku pol ure dobim GROZNE popadke in se je začelo na hitro. Ob 11.55. smo rodili Žaka, 55sm velikega, težkega 4080 in velikost glavice 36. Kako so me matrali. Do takrat ko se je vse skupaj začelo sem bila sama že čisto izmučena in nisem mogla nič več. Babica je bila super, dohtor tudi ( saj je sprejel odločitev, ki je nočni ni!!!!). In kaj je bilo potrebno. Rezali so me tako veliko, da imam zarez celo v ritnico. Podpludbe take da ne govorim. Kar strdki krvi. Hemeroidi so mi zakrili celo rit. In ko naj bi se potem cartali jaz nisem zmogla več ničesar. Kronično izmučena. Jedla in pila nisem ničesar od prejšnjega dne od večerje. Seveda dehidrirana. Na trenutke sem izgubljala zavest. Babica je samo govorila kako sem bleda in v mene pikala injekcije, dajala flaške ne vem česa da je teklo v mene. Potem pa še injekcijo v rit. Ne vem nič kaj se je dogajalo. Tisti dan sem bila odsotna 100%. Moj je jokal od sreče. Jaz pa nič, čutila nisem nič več kot samo olajšanje. Trpela pa ko hudič.
Sestra mi je potem rekla, da je mislila, da tri dni ne bom skupaj prišla.
In potem se začne veselje v sobi. Ne ležat, ne vstat. Vse boli. Ne morem sedet. Kako na WC. In potem ugotovim, da sploh nimam občutka za lulanje in da nimam občutka v anusu. Nikakor na stranišču ne lulat. Ugotovim ,da lahko lulam samo pod tušem. In tako lulam še sedaj. Zadnje odprtine pa še sedaj ne čutim. Počasi se popravlja. Na vizitah pa nič. Nobeden me ni pregledal spodaj. Da popizdiš. Ampak Žak je pa vedel kako mamica trpi in je bil tako priden. Skoraj nič ni jokal, spal in jedel. Vsaj dojenje nama je steklo.

In ko sem se že veselila, da gremo domov čakam vsa pripravljena, da ga pripeljejo in da gremo. Pa pride noter pediatrinja in mi pove, da so odkrili nekakšen šum na srčku in da še en dan ne gremo domov. Ok, samo da bo vse u redu. Pa drugi dan spet ista kalvarija. Čakava kaj bo, upava, pa zopet slabe novice. Ni izginil, treba bo iti v Ljubljano. Jaz pa vsa taka, prvi otrok....Ja drugega nam ni preostalo. V avto pa v LJ na pedratično kliniko. Tam spet šok za šokom. Vsi prijazni, vendar ločijo otroka od matere. komaj sem ga dobila....... Ne to ni porodnišnica, to je bolnišnica. Lahko ga boste hodila hraniti ampak on ostane tukaj vi pa ne. Grozno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sem mislila ****. Jokala a si zraven govorila da moram biti močna, da se ne smem preveč sekirati..... In tako sva ga pustila tam. Težko mi je bilo, a vedela sem da nimam izbire. Ob 21 sem si šla še tja iztismnit mleko in potem sva šla v NM. Ponoči pa nazaj, ker s pumpico nisem mogla mleka iztiskat in sem mislila, da mi bo dojke razneslo. V Lj prišla ob 3 zjutraj in potem prespala na Barju v avtu. Spala seveda skoraj nič.....zmatrana že tako ,da se mi je mešalo. Šla na pediatrično, videla Žaka polnega cevčic, priključen na monitorju,... Z drugo mamico tam sva obe jokali. In potem dolgooo čakanje kaj bo.
Da pa ne dolgovezim,..ko mi je dohtorica rekla, da gremo lahko domov, da ima sicer Žak luknjico v srčku, venadar ta ni nevarna in da je kontrola čez 1 leto, so se mi odprla nebesa. Sam jokala sem od sreče. Tako smo včeraj zvečer prišli domov. KOnčno, vendar neskončno zmatrani, izživcirani,.....Zdaj se spoznavamo in cartamo. Vendar sem sama še čisto švoh in težko hodim tako da mi mora moj zelooo veliko pomagati (nositi otroka). Res je super. Žak pa priden. Ponoči spi, je velikoooo- saj je velik fant. Joka malo. Srečna sem, saj bi mi bilo drugače blazno težko taka kot sem.Samo da je z njim OK.

Vse "sotrpinke" zato razumem kaj doživljate in kaj ste doživljale. Zdaj pa s polno paro in optimizmom naprej. VEm, da še dolgo te izkušnje ne pozabila. Zdaj je še kako živa v meni.  Ampak vse smo preživele in veste kaj pravijo: kar te ne ubije te naredi močnejšega!!!!!!

UDB, tvoj Marcel je čisti srček. Čim manj občutkov krivde. To je treba narediti zavestno, saj te taki občutki hendikepirajo. NIma smisla.

Bom tudi sama dala Žaka v album. Zdaj se bom spravla to delat. Upam, da mi bo ratalo. In ko pomislim, da je bilo to v meni...... raznovrstni občutki me prežemajo.
Se še kaj oglsim, ko bo Žak tako lepo spal kot sedaj!!

Vsem veliko lepega s vašimi sončki.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: oktober 2005
4.11.2005 15:53:11   
soncek&luna
uma, cestitke za Zaka user posted image ....
zgleda, da imamo res oktobrcice same hude porodne zgodbe.... moram ti rect, da sem jaz tut imela rito vso vneto... pa je to minilo... zdaj po 14 dneh, se malo boli, samo gre na bolje... samo veliko se tusiraj tam spodaj in bo vse ok...
to, da te niso pustili pri otrocku v LJ se mi zdi pa skrajno nesramno in v bistvu tudi cudno... je bila moja svakinja tudi v takem polozaju pa je dobila svojo sobo, da je lahko bila s svojim sonckom...
tudi jaz sem na jesenicah na pediatriji dobila svojo sobo, se celo svojo kopalnico sva imela...

veliko cartanja uma in kmalu ti ta slaba izkusnje malce zacenja bledeti user posted image

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: oktober 2005
4.11.2005 19:49:29   
urbancek
Pozdravljene vse skupaj

Iskrene čestitke vsem mamicam, user posted image  pa želim zdravja

Izgleda, da smo oktoberke res nekaj posebnega. Malo katera se lahko pohvali z lepo porodno izkušnjo. Tudi moja je bolj čudne sorte, pa ne bi o tem.
Važno je, da smo preživele in da je z našimi user posted image  vse v redu, zato skupaj uživajmo v cartanju.

Lp

_____________________________

Ne toži svetu tujemu bol, ne svojega srca,
ne toži mu nikoli, ker svet je brez srca.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: oktober 2005
6.11.2005 15:29:00   
rumena
Danes se ni pa nobena še javila. Saj vem, očki so doma pa skupaj uživate. Kako pa vaši user posted image ?

Najbolje da se oglasim jutri, ko bo katera gor.

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
7.11.2005 19:06:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rumena)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: oktober 2005
7.11.2005 19:17:55   
Udb
Oj, nalin in ostale!

Pri nas je podobno - previjanje+hranjenje+jokanje+spanje+previjanje... ;)) Tako pač je!
Krčke mamo še - sem danes kuila novo mleko, če bo zdaj kaj bolje! Dojenje se je popolnoma ustavilo!

Danes me je patronažna zaslišala glede depresije - očitno sem res slabo izgledala! No, po pogovoru sem se veliko bolje počutila - se me še drži! V glavnem malo mi je že lažje! Samo, bo še trajalo. Danes je prvi dan, da nisem imela groznih občutkov. Se pravi gre na bolje, ne?

Kako ste ostale?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
7.11.2005 20:21:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: oktober 2005
7.11.2005 22:46:03   
uma
Hvala nalin.
Res je zdaj zelo malo časa za na RRuser posted image user posted image user posted image . Pri nas je tudi dojenje, previjanje, spanje,...jokanje. Moram pa rečt, da je Žak kar priden in mi zaenkrat ponoči spi. Prespal bi celo noč, pa ga moram vmes zbudit, ker bi mi drugače dojke razneslo. Ampak podnevi pa hranjenje seveda nadoknadi, tako da sva skoraj skos priklopljena.
Tud men je zelo težko in se soočam z raznoraznimi občutki. Ker sem bila tako grdo  prerezana sploh težko hodim, sedeti sploh ne morem, še ležanje mi dela probleme. Hvala bogu za mojga srčka, ki je pravio superman, Vse naredi namesto mene. Prinaša mi ga za dojiti, ukvarja se z njim (jaz ga ne morem crkljat), skuha, pospravi,......mene crklja.. skratka super je. Brez njega ne vem kako bi šlo. In valda da mi je hudo, ker imam občuitek, da svojemu Žaku ne dajem dovolj, da se z njim ne ukvarjam,..skratka kakšna pa sem??!!!Neprestano se bojujem z vprašanji in neprestano se opominjam, da bo šlo na bolje, da bo z vsakim dnem bolje. In da bo lažje. trenutno pač dajem toliko kot lahko. Komaj čakam, da se pozdravim in bom lahko user posted image končno nesla po sobi več kot samo dva koraka. Z vsakim dnem sem bližje cilju.
Udb tudi pri tebi se bo vse uredilo. Vedi, da nisi edina ki se ji to dogaja in da bo bolje in da gre z vsakim dnem na bolje.
Kako te rojstvo prav vrže v neko drugo dimenzijo??!!!

Kako ste kaj druge? Veliko energije vam želim in čim manj napornih noči.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: oktober 2005
8.11.2005 9:17:39   
cmokec
Pozdravljene mamice. user posted image

Berem, da ste res vse imele kar težak porod in me spominjate na mojega prvega. Vsa v šivih spodaj sem se komaj premikala in se je uredilo šele v drugem mesecu po porodu. Je pa bilo vredno, kajne?

Je bilo pa tokrat drugače. Imela sem CR in se lahko pohvalim, da sem iz porodnišnice prišla, kot da nebi rodila. Nič me ne boli in rana me ne vleče in špika. Samo utrujena sem kmalu in ob vsakem delu me oblije vročina. Tako, da sem 100x bolje kot prvič.

Dojiva se še ar uspešno. Pride dan, ko moram zvečer malo dodati. Edino sesalni refleks ima tako močan, da sem že drugi dan potrebovala nastavke, sedaj doma pa jih ne rabim več. Prav hrastice sem imela na bradavicah. Me pa tako boli, ko prvikrat potegne, da čutim žile na rokah in vse v noge. Kar zakričala bi. Ko parkrat potegne je pa bolje. S kupčki imava pa probleme. Večinoma mi na rami zaspi, kupčkov pa potem ni od nikoder. Edino dobro je to, da zaenkrat nima krčev.

Drugače pridno spanča, ima tudi že kako uro budnega obdobja. Joka pa skoraj ne, edino, če se obiram za hranjenje.

Tudi kopava se že vsak drugi dan in to jo tako zmatra, da spi potem tudi 5 ur skupaj.

Pozdravček od cmokca in Pie.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: oktober 2005
8.11.2005 17:03:19   
Udb
Čer!

Pa to ni res. Od včeraj zjutraj pa do zdajle sem bila super! Vesela, nasmejana, polna optimizma....zdaj mi je pa vse dol padlo. Kar tako! Naenkrat in brez razloga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne počutim se sposobna biti mama!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   [Brisano sporočilo]
8.11.2005 19:59:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: oktober 2005
8.11.2005 20:20:08   
Udb
nalin, hvala!

Grozna sem. Sploh se več ne poznam! Kar nekaj tulim! pa takega srčka imam! Saj sem že mal boljše!

Punce, hvala ker me poslušate!! Res! Pa čeprav skoz samo jamram! mi pomaga, če dam te občutke ven iz sebe!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: oktober 2005
9.11.2005 10:42:23   
bambi
Pozdravljene moje drage... Sicer sem bila oktoberka, ki se pa je spremenila v septemberko in zato verjetno nimam slabih izkušenj s porodom, malo je bolelo ampak sem imela samo 3 šive....
razumem vaše občutke, čeprav sama teganisem doživljala, razen v porodnišnici, kjer sva bili 10 dni zaradi hude zlatenice in so mi jo vozili sem  in tja, enkrat so mi jo odpeljali pa zopet pripeljali, pa jovo na novo.... dokler nisem doživela skoraj živčnega, pa še nekakšna depresija me je pograbla 4. dan, ampak je hvala bogu minilo....
Naša pupa je stara sedaj 6 tednov in je že pravi korenjak, zredila se je kar za 1200 g, nimava pa še nekega ritma hranjenja. Včasih spi po 4 ur, zvečer pa bi bila na zizi kar po par ur.... pa zaspi kot top, ko jo položim v posteljo, pa histerični jok.....Tako naše uspavanje traja zvečer od 8h pa vse do polnoči.....ponoči pa tudi včasih spi samo 2 uri,pa že hoče jesti, včasih pa vleče kar do 5h.....Lačna pa ko se zbudi vedno tako, da hoče takoj zizo in potem tako potegne, da me kar skupaj potegne od bolečine....ker včasih imam nastavek, včasih pa ne, to pa zato, ker moja mala zaradi prezgodnjega poroda ni znala vredu vlečt, jaz pa sem imela tako napete zize, da ni mogla vredu zagrabit bradavice..... No, tudi v vozičku se nena rada vozi in je skoz jok, ko gremo na sprehod..... No, res pa je vsak dan bolje oz. smo mi vsak dan bolj prilagojeni in navajeni.....

no, zdaj me pa že kliče user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: oktober 2005
9.11.2005 11:05:39   
rumena
Hoj oktobrke, zdajle imam malo časa.

udb, vem kako se počutiš, tudi jaz sem bila depresivna, ko smo prišli iz porodnišnice. Sicer je trajalo 2 dni pa vendar je bilo grozno. Mož me je kar gledal kaj mi je, saj sem kar naenkrat planila v jok. Bilo mi je hudo, nekako sem bila jezna na našo pikico, ker se je vrinila med naju z možem. Jezna sem bila, ko je jokala, ko sva se dojili mi je bilo tako, kot da to bitjece ne bi bilo moje. Hvala bogu je to trajalo samo 2 dni. Vse bo vredu, samo čas rabiš. Drži seuser posted image .

Naš ritem se še ni ustalil, dojiva se na 2, 3 ure. Pa saj ne vem, kdaj si ustvarijo nek urnik, bolj stalen, naša je stara 4 tedne, ali je še prezgodaj?

Lepo uživajte s svojimi user posted image , saj se spomnite, kako smo si jih želele in komaj čakale, da pridejo na svet. lp

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: oktober 2005
9.11.2005 12:19:15   
soncek&luna
tudi jaz drage moje oktobrke se se vedno srecujem z rahlo depresijo... ze mislim, da je mimo, pa me zec kak dan ali dva useka... in se jokam skupaj z malckom user posted image ... si dopovedujem, da moram bit mocna zaradi pikice moje, pa me vseen otoznost premaga... vem, da bom tudi to premagala.... me pa vcasih take misli presinejo, da me je kar sram pred malckom user posted image

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
9.11.2005 13:42:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: oktober 2005
9.11.2005 16:47:48   
uma
Grozno kako so naša pričakovanja drugačna od realnosti. In to nas spravlja v jok, depresijo,.. Udb verjemi, da SI dobra mama. Vedi, da se nobena ni rodila učena in da vsaka daje kolikor more. Ni šans, da bi bila slaba. Seveda pa te čisto razumem da je prisoten strah. Vsak dan si moram tudi sama razlagati, da dajem vse od sebe in da JE to dovolj, da bom zmogla, da se bo vse uredilo. Sama sem pričakovala čisto drugačno "zgodbo" ko pridemo domov, pa se je vse obrnilo na glavo. Pomaga tudi pogovor z bližnjimi in njihovo bodrenje.

Drugače pa se ni veliko spremenilo. Zdaj tudi popoldan kar veliko spi in spet se sprašujem ali jeto ok. Pol pa hodiva z mojim gledat ali sploh še diha.
Me pa spodaj še vedno boli in krvavim. Imela semže dva velika strdka v velikosti večjega jajca. Grozno. Upam da je to ok, da se mi delajo taki strdki sedaj???? Mi katera lahko kaj pove o tem????

Veliko nasmeškov za vse!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: oktober 2005
9.11.2005 19:19:25   
žlička
uma, jaz ti povem le to, da naj se nebi pojavljali več strdtki v čišči in tudi barva čišče naj bi bila rjava oz. taka svetla, ker če se pojavijo ponovno taki strdki naj bi šel nazaj v porodnišnico.....kaj pa če pokličeš in povprašaš.....

lp

_____________________________

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray


(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: oktober 2005
10.11.2005 11:01:09   
žužu
ojla oktobrke!
udb, kar pogumno naprej user posted image , maš tako lepega sinka, da si res lahko ponosna nanj. ja, prvi meseci so pač takšni, ampak vsak dan so naši sončki starejši in vsak dan bo lepši. normalno je, da se včasih počutimo tako, najbrž se naši dojenčki tudi. za nas je vse novo, ne smemo pa pozabiti, da je za njih tudi.
fino je, če imate koga, da vam malo popazi na malega in greste za pol ure na kavo, na sprehod... to res pomaga, vsaj meni. me je pa moral moj skoraj spoditi, da sem se malo odtrgala od našega novega člana.
sinček-luna, sem pogledala slike tvojega malega. oooo, ful je lepi!user posted image

pri nas drugače kar v redi. ponoči bi sicer rad malo po svoje, kar na eno uro malo jedel. pa glede na to, da ima stekleničko in vemo, koliko poje, kar malce vztrajamo z dudo in se gremo, kdo bo koga. pa je mami kar trmasta in ko zmaga, mali spi 6 ur skupaj. kar je popolnoma dovolj. sicer pa pravijo, da ko otrok enkrat prespi določeno število ur, je to znak, da je že sposoben in naslednjo noč je fino dat dudo, da se ga počasi privaja na spanje.
kapljice že dodajate? mi pozabljamo, tako da imamo sedaj kar napisano v kuhinji na veliko KAPLJICE! prenaša jih okej.

oktobrke, lepo se imejte, izkoristite sinčne žarke, tale vreme sedaj je res za naše srčke pisan na kožo!
pa pište kaj! 

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: oktober 2005
10.11.2005 11:55:06   
soncek&luna
zuzu hvala....
ej, kaksne apljice mu to dodajas?

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: oktober 2005
10.11.2005 12:34:04   
žužu
kapljice D3.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   [Brisano sporočilo]
10.11.2005 17:28:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žužu)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?