|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aktivnosti v vrtcih
11.11.2005 18:46:32   
Meggi




Živjo vse skrbne mamice !


Mene zanima kako 2-4 letnike zaposlijo v vrtcu. S kakšnimi dejavnostmi se ukvarjajo. Kako so inovativne in  ustvarjalne vzgojiteljice? Gredo na sprehode, kjer si ogledajo gasilske avte, policaje npr.,.....

Morda organizirajo kakšen izlet ali sprehod skupaj s starši,....

       Imam na sumu našo ravnateljico da nič od tega ne dovoli.

Se morda v vašem vrtcu organizirajo kakšni koristni posveti za starše. Npr. o razvajenosti,...


            Hvala vsem za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aktivnosti v vrtcih
11.11.2005 20:12:50   
Marogica
Mi smo imeli v prejšnjem vrtcu (vmes smo se preselili) kar nekaj aktivnosti. PRiblićno dvakrat na leto je bilo organiziran "sestanek", kamor smo bili povabljeni samo starši, pa kakšen otroški psiholog, kjer smo "obdelali" teme, kot so razvajenost, spanje, prehrana, igre.... Imeli smo pa tudi kar nekaj delavnic, kjer smo bili vsi skupaj (otroci in starši) in to na različne teme, kjer so nas starše tudi posteno vključili. Tako so nam pokazail, kako lahko takšne otroke zaposlimo s šisto navadnimi igrami s produkti, ki jih imamo doma (npr. igranje z pšenico, rižem in drugimi podobnimi stvarmi, oblikovanje testa z Gustinom in barvami.....
Tudi v tem vrtcu se kar nekaj dogaja, vendar nobenih "šol" za starše, kjer bi se lahko kaj novega naučili ali spremenili naše navade. Imamo pa tudi piknike, kjer se najprej vedno kaj ustvarja-odvisno kakšna je tema, imamo pižama party, kjer starješi otroci prespijo noč v vrtcu...

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Aktivnosti v vrtcih
11.11.2005 23:39:45   
KODA
Z našim vrtcem sem zadovoljna,vedno se otrokom kaj dogaja.Vidim,da je pri njih kar pestro.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Aktivnosti v vrtcih
12.11.2005 11:33:00   
viv_
2-3 so še jasli, 3-4 so pa že vrtec in je program drugačen. Pri nas v jaslih veliko pojejo, rišejo, ustvarjajo tako in drugače... Vsak dan so zunaj, na vrtu, na sprehod še ne hodijo. To bodo šli spomladi. Imeli smo kostanjev piknik, za vse otroke iz vrtca.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Aktivnosti v vrtcih
13.11.2005 10:25:31   
Pajaca
Pri nas v jaslih že veliko hodijo okoli. Najprej jih pobašejo v vozičke, ko pa hodijo bolje jih že postavijo v kolono in maširajo. Hodijo po naselju in gledajo kje je kdo doma, pa orentacijo imajo, da pač nekam grejo pa iščejo kje je vrtec, pa gledajo prometne znake, pa kje teče voda, pa kako padajo listki... pač take malenkosti.

Drgač so pa precej na igrišču in se lepo igrajo. Imeli so kostanjev piknik, pa praznovali prihod jeseni (so nam dali slikice). Pri nas take stvari počnejo vsi skupaj, ker je vrtec majhen in imamo le tri skupine otrok. Tako da kaj takega je kar skupaj.

Drugače pa imajo teli tamali le lutke, so jih za probo peljali k starejšim na predstavo, pa so tako uživali, da so nam predlagali, da jih včlanimo v abolma. Večji pa vem, da imajo plesno šolo in plavalni tečaj.

Kar je pa kaj več pa je tako, da gasilci pridejo vsako leto, pa vojaki (par jih dela v vojski) pa policaji... pač se zmeniš s tovaršicam in skupaj organiziraš stvari. Ker pač je to bolj odvisno od vzgojiteljic in pa staršev. Tako da nekateri pač pripeljejo kaj v vrtec, si vzamejo čas in predstavijo svoj poklic ali hobi.

Drgač pa predvsem pojejo in plešejo, pa rišejo in vsak mesec imajo eno temo, kjer se učijo različne stvari........ ta mesec so materiali, muca copatarica in kaj je manjše kaj je večje......... nam napišejo na oglasno desko kaj delajo v tekočem mesecu.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Aktivnosti v vrtcih
13.11.2005 10:41:32   
bskrle
Imeli so celotedenski projekt ob tednu otroka, eno predavanje za starše, o dejavnostih smo obveščeni na rod. sestanku in na oglasni deski. Sprehodi za 3letnike so vsakdanja stvar.
Bo tudi miklavž, božičnica ...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?