|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup primernega vozička
28.11.2005 17:07:47   
mojcaden
user posted image  Nameravam kupiti voziček JANE SLALOM, katerega sem opazila v trgovini Pikapolonica. Je lanski model, zato je cenovno nekoliko dostopnejši, pa še zelo uredu se mi zdi. Vendar pa se tu pojavi moj problem. Voziček namreč nima košare, sedalni del se sicer zniža, vendar ne toliko, da bi bil čisto raven, rada pa bi ga imela že za dojenčka, pa ne vem, če je a način dober. Sicer imam namen dokupiti tudi lupinico, pa sem slišala, da tudi to ni čisto uredu za prevoz dojenčka. Voziček bom pričela uporabljati v začetku poletnih mesecev.




Prosim za nasvet pri moji odločitvi nakupa omenjenega vozička. HVALA.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nakup primernega vozička
28.11.2005 17:15:56   
fricka
Tega vozička ne poznam, tako da ti morem svetovati glede modela. Je pa pomembno, da otrok leži na ravni podlagi vsaj 3-4 mesece. Ne vem kako je z lupinico, je bilo pa moji dojenčici v lupinici mnogo bolj vroče kot v vozičku. Pa tudi raje je spala v vozičku.

(odgovor članu mojcaden)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nakup primernega vozička
28.11.2005 17:22:42   
*goldfish*
Moje mnenje: lupinica je čist primerna za  prevoz dojenčka, itak pa da ga cele dneve ne boš mela v lupinici

Kar se tiče pa naslona, ki se ne da v čist raven položaj dat, pa pač pol ne dajaj otročka ene 3 ali 4 mesece not.

Meni je pa fanj bilo, da ko sem kuhala ali čistila stanovanje, da je Luka spal v vozičku in sem ga imela ob sebi da se je navadil vonjav ( od kuhanja, bolj po zažganemuser posted image  ), in različnih glasov (sesalca, TV, ...) in da mi zdaj ni treba telefonov ugašat in po prstih hodit, ko spiuser posted image

(odgovor članu mojcaden)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nakup primernega vozička
28.11.2005 20:34:33   
darja72
Tudi meni je bil všeč, vendar je že zaradi omenjene težave (se ne da spustiti v ležeči položaj) odpadel. Kar pa se tiče vožnje v lupinici, to ni ravno priporočljivo. Prvih nekaj mesecev naj bi otrok ležal. Pa tudi sicer je lupinica v osnovi avtomobilski sedež in ne nekaj v čemer bi dojenčka prevažal ure in ure.
Nisem prepričana, ampak mislim, da se k temu vozičku da dokupiti košaro in potem je to to.

(odgovor članu mojcaden)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nakup primernega vozička
28.11.2005 23:02:06   
frutka_
Sicer teh vozičkov ne poznam ampak ti priporočam nakup PP Pramette ki se fajn zloži in je lahek pa poleže se do konca. Jaz pa prodajam lupinico PP Primo Viaggio, če te zanima mi piši na privat.

(odgovor članu mojcaden)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nakup primernega vozička
29.11.2005 12:02:40   
ronja5
Če ga boš uporabljala poleti je tud PP Pliko ok. Je malo lažji kot pramette, ni tolk oblazinjen in lažje se zloži. Je pa res, da je v plikotu otroček obrnjen stran od tebe, pri modelu pramette pa v ležečem položaju gleda tebe.
http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1227/ 
http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1230/ 


_____________________________

Ljudje smo kot angeli z enim krilom-poletimo lahko samo objeti.
(Oprah)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?