|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problem...
1.4.2004 10:38:00   
karmy
...jzt grem oktobra u lj u študenca po vsej vrjetnosti in že jodlam po RR že se mi zdi celo večnost ... uglavnem...jzt sm rodila k sm bla u tretjem letniku tk da je biu moj mali od takrat pri svoji stari mami, in zdej k sm u petem letniku, razmišljam da bi mojega sineka vzela s sabo... ...sm problem pa je v tem da se je navezu na svoja dva strica in seveda na staro mamo in na starga ata ( en je 6 let, en je pa 24 let ) ...tk da ne vem kako bo v lj in če imate kakšen nasvet kako ga brez joka in izgube živcev počasi navadim da bova samadva v lj? jzt grem zdej konc aprila domov tk da se bom od doma vozila in bom bla celo poletje z njim...in kadar sm šla po poletju spet u šolo je blo ful joka in žalosti iz moje strani...in zdej imam možnost ga vzeti s sabo... hvala bogu, drugače se mi zdi da bi doživela živčni zlom če bi bla še dlje brez njega... ... rada bi pa tudi kupila avto, tako da ne bi bla glih brez avta, ker je zelo težko bit brez in z težko ampak ti pa odloži veliko breme od hrane iz trgovine do teže svojega malčka..

če imate kakšne predloge prosim povejte...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   problem...
2.4.2004 8:33:03   
karmy
saj men se tud hmal....

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?