|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Jaz bi seksala
2.3.2006 10:52:27   
Anonimen
Kaj neki tok kompliciramo? Zamenimo ne?
Moj je seksualni manjak-pride katera pomagat? Če pa ga lako sama obvlada pa kar, bom mela jaz mal dopusta, njemu pa se bodo pozdravili žulji na desni roki user posted image

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Jaz bi seksala
2.3.2006 11:21:00   
Anonimen
Pri nas je ista pesem kot pri vseh ostalih.... samo sem že obupala... Ampak ljubimca si pa ne mislim iskat... Torej bom živela kot nuna v samostanuuser posted image  (sam kaj ko imajo one kake patre kkje blizu user posted image ). Sploh nimam več energije, da bi ga spraševala in se pogovarjala na to temo, ker nič ne zaleže...
Priznam pa, da mi tudi samozavest vidno pada, živčnost pa z nadsvetlobno hitrostjo narašča!!!! In potem si me še drzne vprašat zakaj sem zadnje čase tako zadirčna in živčna! Tudi slučajno si nisem mislila, da bo rojstvo otroka tako na glavo postavilo moj partnerski odnos!

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Jaz bi seksala
2.3.2006 11:44:11   
Anonimen
 
Ah.. ljubimca pa res ni potrebno iskat.. Sej bo on nasel tebe.. Samo malo vibracije oddajas. in.. no problem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Jaz bi seksala
2.3.2006 12:01:34   
pika74
... a tuki pa še kar sexate user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Jaz bi seksala
2.3.2006 12:29:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Še ko sem ga vprašala, zakaj potem gleda tiste babnice na DHS-u (mensezdi), mi je odgovoril, da so mu le zanimive, ker se tko pačijo in kremžijo in raztegujejo, da rajcajo ga pa ne.user posted image


Mogoče bi pa probala še s kakšnimi gej porniči?user posted image user posted image
No ja, nikoli ne veš, kje te sreča čaka.user posted image

Pa šalo na stran. Al pa ne. Saj je v bistvu situacija tragikomična.
Veš kaj ti predlagam ? Zvčer, ko se bo kot klada zvalil v posteljo in mu kao ne bo, se ti lepo razkomoti,  se namaži s kakšnim dišavnim oljem, srkaj pijačko vmes, potem se pa lepo začni božat... In tako naprej in tako naprej...user posted image  Do konca, jasno.user posted image  Če ga niti to ne bo premaknilo, potem se boš morala počasi sprijaznit z dejstvom, da ima možakar resne težave. In teh vsekakor ne bosta mogla rešiti sama.

user posted image


O hvala za odgovor. Moram povedat, da sva ze nekaj casa narazen, ker se nisem mogla nikakor sprijaznit z njegovimi težavami in ker tudi sam ni skušal naredit nič v tej smeri.

Zdej sem pa srečno samska.user posted image user posted image
Aja, pa sexam kot hočem!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Jaz bi seksala
2.3.2006 12:36:04   
Anonimen
Pa Barbs, da ne boš mislila, da nisem poskusila, tega kar si mi napisala. To sem večkrat prakticirala, vendar vedno zamanj. Ali je rekel, naj preneham, da mu je nerodno in se je umaknil, ali pa je celo že takoj odkarakal stran. Potem me verjetno razumeš, zakaj sem zdaj srečna potešena samka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Jaz bi seksala
2.3.2006 12:52:48   
lory05
A to pomeni, da si obupala nad njim?
Najbrž imaš prav, ker če je zdaj tako, bo kvečjemu slabše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Jaz bi seksala
2.3.2006 13:12:19   
Barbs
user posted image  srečna potešena samka?

Uffff   user posted image user posted image

Sam da je vse vredu s tabo.user posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Jaz bi seksala
3.3.2006 22:44:27   
samsara
lep pozdrav.sem brala rvoj prispevek.Kot bi ga jaz pisala.Noro,noro,pa še enkrat noro.Postani hladna,odtuji se od njega,boš vidla,to zažge.Če ne bo delovalo,si najdi ljubimca.Pa veliko sreče.l.d.1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Jaz bi seksala
4.3.2006 0:25:58   
en
Glede da bi si nekatere omislile ljubimcauser posted image ......kaj pa ce bi rito (pa se kej drucga) dale mal v hladilnik......da se "vnetje" mal pomiri...in bo takoj lazje..... user posted image

(odgovor članu samsara)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Jaz bi seksala
4.3.2006 7:32:56   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Torej, ful si želim seksa, res ful. Moj je pa len ko drek. Saj ima res velik dela in tko, a mislim, da tako hudo pa spet ni, kot pravi in jamra on. Seksava le 1x mesečno, pa še to na mojo pobudo. Vedno je kaj, dela, mali ne zaspi, je utrujen, ga kaj boli...madona, jaz pa stara 30 let in nepotešena.Kaj naj storim?


Lahko da mu manjka železa ali česa drugega v prehrani. Poskrbite za raznovrstno prehrano in dovolj spanca, zmerno gibanje na svežem zraku.

Morda je revež zapadel v kronično utrujenost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   [Brisano sporočilo]
4.3.2006 8:30:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Jaz bi seksala
4.3.2006 11:06:36   
Anonimen
Evo še eno moško mnenje....sex je pomemben del zveze..po domače rečeno jaz sem imel podobne probleme...ona bi meni se ni dalo...in to dolge mesece...me ni več toliko privlačila..imam jo rad samo do sexa mi je bilo kot dedcu več kot 1x  na mesec. govorim o sexu z njo...sem pa skrivaj včasih pogledal pornič, si ga zmetal in fantaziral...za nekaj časa sem celo mislil da me privlačijo tipi...hvalabogu me niso...mogoče preveč dela kajvemkaj...ma je ratalo že kar malo kriza...skoraj konec zveze...oz. je rekla da rabi ljubimca....kaj sem naredil...hmm.sedaj me boste križale..našel sem si ljubico...za znoret fino.....spet se je prebudila v meni želja po sexu in sedaj  je moj sex s partnerko spet na vrhuncu...seveda bi šla zveza adijo če bi ona zvedla ampak moram priznati da sedaj mnogo bolj cenim to kar imam (z drugo pa oba veva da bo treba kaj kmalu končat) ...pa ne da je to nasvet tvojemu moškemu da poskusi z drugo...to je pač...življenje...bi pa verjetno tudi tvoj "oživel" če bi ti RES hotela it z ljubimcem...bi prišlo do "branjenja teritorija"...samo to so zelo nevarne igre....vse lahko gre v maloro...kdo je rekel da pri meni še ne bo...ma res upam da ne...lep dan vam želim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Jaz bi seksala
4.3.2006 17:02:22   
tipka
Moški so res neverjetni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Jaz bi seksala
4.3.2006 21:55:22   
samsara
Sem brala anonimnov prispevek,ko pravi da si je našel ljubico.Pa me zanima kaj te je privedlo do tega,da si si jo našel??? ali si si izredno želel sexat z njo ali je bilo kvečjemu ker je partnerka pritiskala nate in si hotel obnovit spolno energijo??? l.p.!

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Jaz bi seksala
8.3.2006 19:05:59   
Avri
ma, hvala bogu nisem edina. Od poroda je že dolgih 9 mesecev, v postelji pa je še kar zima. Me kolegice že zabavajo, da sem pri svojih 28 spet devica. Ma, samo sem se odločla, da se ne sekiram. Če ne bo on, bo pa kdo drug. Sma se že pogovorila pa nič. Pa če ne bi jaz pogovora načela, se itak ne bi. Skoz pa se tudi meni ne da pobud devat, marija, saj smo ženske rade zapeljane. Pa še večji užitek je, če te dedc vzame.

Ne vem, sem mlada in zala, in veliko moških je zunaj, ki bi pa nimajo s kom. Tudi taki čedni.

Kar ne ve, pač ne more boleti, a ne?

Sem ženska in sem na to ponosna.  Pa ne bom anonimna, nimam biti zakaj.


(odgovor članu samsara)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Jaz bi seksala
8.3.2006 21:34:57   
Anonimen
Pr nas tudi pogovor nikamor ne pripelje. Enkrat mi je rekel en prijatelj, da dedca najbolj prizadene ce ga IGNORIRAS, in ne to ce stalno pritiskas nanj. Mene je tudi minilo zacenjat in skakat po njemu da bi sexala, dost mam tega.. sexala nisem takorekoc v 8 mescih kar mava otroka ene 4 krat. Enostavno nevem kaj naj se nardim, ker sem si rekla da se bom umirila ceprav bi sexala vsak vecer, ampak se njegovega franclja niti ne dotaknem vec. Cakam da si me zazeli in da bom spet zazeljena. Da bi si omislila kakega ljubimca.. nevem to glih nebom. V mislih imam se sex shop.. mogoce vibrator pa da mi ga "on" pomaga mal uporabljat,.. ce pa tudi to nebo vzgalo mal nase zveze, potem se pa lahko prijavim v klub penzijonistk.. ... ko bom potrebna bom sla v pletilski krozek se z ostalimi penzionistkami in se pogovarjala o vremenu in o bolecinah v nogah. 

(odgovor članu Avri)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Jaz bi seksala
8.3.2006 21:51:48   
Anonimen
V skrajni sili, ko nič več ne učinkuje, ostaneta le dve možnosti:
- se sprijazniti z dejstvom postati devica za večno,
- si omisliti ljubimca, ki bo začinil odnos.

Le v teh dveh primerih, lahko veza še traja. V nasprotnem je boljše it narazen. Čimprej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Jaz bi seksala
8.3.2006 21:56:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

Lahko da mu manjka železa ali česa drugega v prehrani. Poskrbite za raznovrstno prehrano in dovolj spanca, zmerno gibanje na svežem zraku.

Morda je revež zapadel v kronično utrujenost.



user posted image user posted image  ČISTA IN GOLA RESNICA!!!! In ker ni hotel niti slišat o tem, da bi spremenil prehrano, se dovolj naspal in se gibal na svežem zraku, sem ga pustila, naj 'gnije' sam v svojem življenju. Mogoče s katero, ki bo z njim uživala.

Barbs: kaj ti ni jasno pri srečni potešeni samki??user posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?