|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje-odstavljanje
28.12.2005 11:58:21   
filipinka
Najbrž je bilo o tej temi napisano že kar nekaj. A vseeno, moram nekaj dodati in vprašati še jaz!user posted image
Naš malček je star skoraj 15 mesecev. Ko je bil dojenček, sva se nekje do 8 mesecaponoči dojila samo dvakrat včasih tudi samo enkrat.  Starejši, ko je postajal pogosteje bi se dojil. Zanimivo je postalo pri 10-tih mesecih, ko se je začel dobro zavedati crkljanja ob dojenju in jezačel prositi CICI. Zdaj mu je CICI zakon. Ko prideva popoldan iz varstva že zahteva, potem še parkrat, zvečer preden zaspi tako ali tako, ker ne zna zaspat brez. Ponoči pa boljše, da ne govorim, zdaj sploh ne joče več. Če je v svoji posteljici vstane in kliče- mamaaaa ciciiiii!
Ne rečem, da uživam pri dojenju toda vse skupaj postaja obremenjujoče. zanimivo je še to, da v varstvu ali pri babi zaspi v naročju in sploh ne zahteva cicija, ko pa zagleda mene pa takoj. Tudi, ko me vidi, da se preoblačim, me že boža in govori cici. Tudi z atijem znata zaspati brez!
Povejte mi kaj naj storim, bi ga odstavila pa mi je ful hudo! Res ne vem kaj naj storim. Kako naj ga naučim zaspati sam v svoji posteljici? A naj mu dam flaško? Do zdaj je namreč ni vzel, niti dude! Pije samo na kozarec ali na aventovo čutaro!
Vesela bom vsakega vašega nasveta ali izkušnje!
Čao in uživajte v praznikih!
v.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje-odstavljanje
28.12.2005 14:07:06   
HuAnita
Če ti je res odveč, menda res ni druge kot kruta metoda.
Meni zanekrat zadostuje, da pri drugih zaspi brez težav. Mene pa valda navleče prej, da je jojuser posted image .
Pa je tudi 15m stara. Se bo že odstavila, če ne, ji bom pa malo pomagala (malo kisa ali bučnega olja na bradavico, pa da jo vidi, kako bo vlekla).
Preberi si še pri KarmenLLL o nežnem odstavljanju, morda dobiš kakšno idejo.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenje-odstavljanje
28.12.2005 16:57:25   
filipinka
Huanita, prosim, če mi napišeš kje naj najdem članke Karmen LLL. Sem šla na stran LLL pa nikjer ne najdem kaj takšnega!
Hvala in lep dan, Vida
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dojenje-odstavljanje
28.12.2005 22:08:11   
HuAnita
Preberi tale odgovor recimo:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=94&i=2119&t=2115
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dojenje-odstavljanje
28.12.2005 22:15:14   
Anja167
Joj, sori, ampak jaz sem se pri branju tvojega posta user posted image . So pa res bistri, tile mulčki. Enej še nima nobenega izraza za tiste bunke, mi pa zadnje čase že vleče majico gor, če se spomni, samo mu rečem, da ne zdajle, da potem. Dojiva se pred dnevnim spanjem, če sva doma, zvečer in zjutraj, pa če odspi ponoči dalj časa, se podojiva, ko se fejst zbudi in se rine tja, navadno pa ne prej kot ob 3h. S takim tempom sem kar zadovoljna. Prej smo se zbujali na pol ure, na uro, na dve, kar naprej. Potem sem dva meseca nazaj uvedla kruto metodo in je bilo eno noč hudo, naslednjo boč pa je že dojel, da se ponoči spi. Zdaj se zbuja, ampak pojoka, včasih je treba k njemu in se uleči zraven, velikorat uspe očiju (prej nikoli), ampak včasih pa zaspi, še preden pridem tja. Brez joške (pa tudi brez vsake druge tekočine) navadno brez problema zdrži 6 do 8 ur, včasih še več. Tako da, če nežne metode ne bodo šle, bo šla pa kruta user posted image . Ampak z uspehom pa gotovo šele takrat, ko boš ti trdno odločena, in ne boš prav nič popustila. LP.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dojenje-odstavljanje
28.12.2005 22:16:00   
muki1
Ta s kisom je dobra user posted image . Jaz sem jo smatrala za zanesljivo varianto, da odstavim od dojenja svojo frkljico, pa je ,,sirotika,, tak obsedeno tisto kislo bradavico sesljala, da mi je skoraj izkrvavelo srce. user posted image  user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?