Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
rekla, da je pretežek!!! Ampak meni se ne zdi debel
, za svojo velikost ima po mojem čisto dosti kil. Drugače jeva na 4 ure, po 180ml obroka. Zvečer ob 19.30 dobi 210ml mleka in spi (ponavadi) do 6-7 zjutraj!!!! 
je pri 5 mesecih imel 6650g in 68cm. Je taka suhcena "preklica".
. Pa ko se tako mučima s to hrano mi včasih sploh ni več do smeha.
.Nikoli ni nikoli nič rekla zdravnica,no rekla je da je za svojo starost pretežka,ampak ker sem takrat še polno dojila je blo ok.Sedaj je stara 8 mesecev in pol in ima nekje 10,5 kg in po mojih meritvah 79 cm.Tako,da se je naraščanje malo ustavilo.Prve mesece se pa je skoraj po 2 kili redila na mesec.Kaj čmo sem imela dobro "robo".Vsak pa reče,da ko bo shodla,da bo zgubila mišelinke.Upam,da bo tako,ker jaz tudi ne bi rada da bi imela probleme z težo.Je pa zdrava kot ribica in to je najvažnejše.Lp
sedaj pri dveh letih ima okoli 12kg in vse je izginilo čim je shodil pri 18 mesecih ko smo bili na pregledu je bil težek 11200 in pediater je rekel da je prelahek