Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, pol svečke, pol torte... pol darila
pa božamo pa crkljamo 100 na uro!
in Gašperju za 2 zobka
ampak Ok, vsaj vročine ali driske nima...
Kako čas beži...
čistite zobke
, ker mu je Božiček priinesel darilni bon. Me prav zanima, kako se bo obnašal
, že eno uro sedi v stolčku pa tud pisnil ni, na veliko čveka sam s sabo
. Zdejel bova sadje jedla, potem pa bova imela kosilo.. Se lahko pohvalim, da je zelenjavo z velikim veseljem... dala sem mu korenček, pa karfjolo, brokoli, špinačo, krompirček in ima vse rad
pojedel. Je pa res da je celi dan ful aktiven in se samo obrača, brca, smeje, vriska.
, sicer bolje ker še dojim, sem razmišljala da si bom jaz raje črpala, ker da bi me tako bolelo kakor PBJ
,...boščika PBJ
. Prvič niti nisem pričakovala, da mu bo teknilo. Čeprav ga je kar dvigovalo, je usta vseeno lepo odpiral. Žličke je namreč vajen, saj mu dajem kapljice in tudi vodo po njej. Pred enim tednom sem mu nabavila magični lonček v treh dneh se je naučil piti vodo iz njega.
, kot samo mamino mleko.
(imam slikice v albumu). Mali je bil navdušen in je samo gledal to belo čudo.
Moravcov, kjer smo uživali 300 na uro.
M...pol leta po porodu (3 dni manj) Sem upala, da je še vsaj 2 meseca ne bo