Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
(ja, pa cvetača tudi, četudi je zame cvetača še vedno zelenjava
pa dela paradižnik med B???
(sem bila pa včeraj na smrt lačna, še posebej ker sem skoz dan POZABILA jest - je bilo preveč dela, zvečer pa kriza
pa še mož si je delal tako slastno večerjo, da sem morala pobegnit v drugo sobo - zdržala sem pa vseeno 
Sem si pripravila 2 goveja zrezka dušena na prepraženi čebuli, malo radiča in ohrovta. Sem se pa danes spomnila celo na juhico. Moj želodček je takoooooooo zadovoljen.
Ti si tudi vegica, a ne? Sem malo razmišljala kaj bi še jedla na B dan, pa sem se odločila, da bo naslednjič sirova plošča. Potem bo pa že čas za kakšno čičeriko, lečo...
.
Piščančjo bederco.Pa sma oba zadovoljna.
dam za čuvat moji mami,ker drugače ne bi mogla telovadit,ker si tako muziko zraven nabijam,da se cela hiša trese.Moj
mi je en fajni cd spekel.Kaj ve kaj telovadite?
. Imam pa občutek, da je sedaj malo težje zdržat, kot prejšnji teden, tudi vam?