Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

za polnih 7.mesecev.
moj
ga je preuredil in zdaj je super. Pol bomo pa eno lučko montirali da nebomo meli luknje v strop
Ker nisem šla nič v Lj v Baby center sem ga kar naročila po internetu. Potem sem ga vsak dan nastrpno čakala, potem pa me po 4 dneh pokličejo, da te barve nimajo in da mi lahko pošljejo drugo. Potem pa sem rajš odpovedala naročilo, ker grem jutri v Lj in ga bom kar sama v trgovini kupla. No malo bom prišla ceneje. Komaj čakam da jo dam notri, ker skače kot nora, če jo samo na noge postavimo.
Ampak se mi zdi da je tale zima prav dolgočasna. Stalno jabolko ali hruška in banana. Sva poskusila tudi mango in pomaranče, pa nekaj vloženega sadja, ampak se mi zdi da je večinoma kar dolgčas. Tudi z zelenjavo. Ali pa sem samo jaz tako brez idej.