Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sploh ne vem kaj je prav in kaj ne. Jih pa mi še ne bomo kupili. Sicer se rada postavlja na noge, vendar še nič ne kaže na to, da bi rada hodila. Na začetku pa jo bom obula v nogavičke z bremzicami.
.
Matija je zaspal brez mamice in seveda dojke. Z možem sva šla na gala večerjo in ga je pazila babica. Preizkušnjo je dobro prestal. Spat je šel pozneje kot ponavadi. Babica je povedala, da ga je kar zmanjkalo od utrujenosti. Sem si pa iztisnila mleko, da ga je imela za vsak slučaj pri roki, če bi želel piti mleka, vendar ni bilo potrebno. Po svoje sem malo žalostna saj ni več tistega občutka, da me potrebuje poleg sebe in se s takimi drobcenimi korakci osamosvaja in hiti v svet.
Ehh..
pol se pa full udari pa imamo jok
Kaj hočem, ko so pa tako dobre!
Bo treba počasi nekaj naredit.
še zmenit kdo bo pisal jaz ali
ne morem se spravit delat trebušnjakov se mi res ne da. Med nosečnostjo sem se zredila 15 kg ostalo mi jih še 3kg ki pa ne gredo nikamor. o ploskem trebuhu pa ne bom zgubljala besed , res bom morala začet s trebušnjaki
.
za valentinovo? ?????