Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ko boste v službi?
za valentinovo?

ko boste v službi?
. Bom morala še kdaj kupiti tiste Pampers Activ fit iz Mulerja. Sem jih enkrat naročila možu, da jih prinese iz Avstrije za pokušino. So se mi zdele kar v redu, vendar moram ponoviti izkušnjo. Ali katera iz MB ve kje je Muler v MB, če sploh je? Žal sem premalokrat v MB in se mi nekako svita kje naj bi bil (če ga nisem slučajno zamenjala za DM seveda). V LJ obvladam brez problema, sem pa tam v mestu izredno redko sedaj ko živim na Ptuju in zaradi plenic ne mislim laufat tja.
.Verjetno privat,ker ga nocem dat v jasli.
...ampak ga ne silim, ko bo se začel sam zanimat za hranjenje bova pa probala!
.
. Me je tašča klicala ravno, ko sem malemu pripravljala kosilo in se je Matija drl kot zverina, ker on je bil laaaačeeeen. Pol me pa tašča vpraša zakaj joče? Halooo? Namesto, da bi takoj zaključila s pogovorom. Skoraj bi jo pregriznila. Hvala bogu je takoj zaštekala in odložila, ter me čez 1 minuto ponovno poklicala, niti ne vem več s katerim vprašanjem. Sem se skoraj z glavo butala ob zid tako sem bila jezna.