Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
na morje. Takrat je bila stara 2,5 meseca. Bilo je ful fajn. Čez dan smo se več ali manj sprehajali in je v vozičku cele dneve prespala. Ponoči pa je spala 100% bolje kot doma, saj je prespala skoraj vse noči. Bili pa smo v hotelu in se je ful obneslo. Ker je bilo toplo je bila oblečena v kratke rokavčke in kratke hlačke, na nogice pa sem ji dala nogavičke. Široko previjanje pa sem čez dan ukinila, ponoči pa sem jo še vedno. 
.
. Kako imajo že tako majhni otroci vse zgruntano.
.No nam gre tudi na bolje ampak pocasi.
? Sem ze mislila kako bomo lahko spet sli z vozickom na sprehod pa vse kaze da se zelo dooooolgo ne.
, da se ne da opisati
.
dr. je rekla, da pri dojenčku še ni vidla tako prekrasnega rezultata!
res je luštn tale pust hrust
, on pa v jok, ampak naslednjič spet isto. Pravi
. Ne pomaga niti, da rečem NE GRIZI MAME! Upam, da bo to obdobje kmalu mimo, sem vsa v podplutah.
vse spravi v usta kar leze in kar gre.
jo po hitrem postopku ucvre, da je ne bi ujel. Imam novo olimpijsko kategorijo - meddojenčni slalom. V kuhnji se mi non-stop okrog nog suka, ali pa se usede pred predal in vleče ven stvari, mami pa jezno gleda, ker stavek NE ODPIRAJ PREDALA ne pali več. Me samo pogleda, nato pogleda predal in stegne roko...