|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pitje po steklenički
4.2.2006 16:20:57   
ac
Danes sem svoji 2mesečnici prvič poskusila dati svoje mleko (pogreto iz hladilnika) po steklenički (da jo bodo lahko še drugi hranili, ko bo mami šla na lepš), pa je bil tak jok in stok, cuclja sploh ni hotela prijeti. Pred tem sem ji že dajala čaj po flaški, pa ga je od začetka še pila, sedaj pa se samo kremži. A to pomeni, da sem zastonj kupila črpalko za mleko, al moram bit samo vztrajna in ji še parkrat ponudit stekleničko namesto bradavice (to pa takoj zagrabi)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pitje po steklenički
4.2.2006 16:49:12   
Tricia
user posted image  ko sem jaz dodajala, ker se mi sam z dojenjem ni redila, je flašo lepo sprejela....še preveč lepo, kajti kmalu se ni več hotla dojit in sem pri njenem 1 mesecu obesila dojenje na klin.
To je moja izkušnja s steklenico. Ne vem kaj bi naredila na tvojem mestu, žal... A se bo že katera dobila, da ti bo kaj svetovala. 
user posted image  pozdravček!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pitje po steklenički
4.2.2006 19:53:53   
NinaŠ
Imam isto težavo. Flaške nikakor noče - ne mojega mleka ne adaptiranega, ne čaja. Zgrabi jo edino po dolgem spancu (npr. 3 ure ali več) in se zbudi še "nesitna" - takrat moram imet falško že toplo, da ji jo takoj ponudim - vendar spije je ca 40 - 50 ml in se dela da je sita user posted image - po pol ure pa itak spet hoče jest, a tokrat flaša ne pali več. Ponoči pa za noben denar, niti po 6 -7 urnem spancu.

Nasveta pametnega kako to premagat nimam.


LP

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pitje po steklenički
4.2.2006 20:14:41   
amy26
Jaz sem svojemu od začetka tudi parkrat izčrpala mleko in mu ga ponudila iz Aventove flaške, mi ni hotel piti samo lizal je. Pol sem poskusila z nukovo flaško to pa obožuje in iz te bi vse pil, čaj in mleko.
Tako da poskusi zamenjat flaško.
Jaz sem se tudi ustrašila, da če poskusi mleko iz flaške da se potem ne bo hotel dojiti, no na srečo se še vedno zelo rad doji ali dam flaško ali dojko vsega je enako vesel.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pitje po steklenički
4.2.2006 21:39:49   
ac
Ja, sej najprej sem ji dala Nukovo flaško (je bila v kompletu s črpalko), potem pa še Aventovo, pa nobena ni palila...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pitje po steklenički
4.2.2006 22:36:18   
Jančika_
Pri nas smo se trudili na vse možne načine, menjavali flaške itd, pa ni nič pomagalo, ampak tudi ni bilo neke hude potrebe po tem.

Ko je bil star 6 mesecev, sem morala nujno ostati čez noč v bolnici, mali pa še niti ni dobro začel jesti goste hrane in ni hotel piti po flaški. Mož mi ga je prinesel v bolnico ob pol šestih zjutraj po snegu (jaz sem namreč vzela avto, doma pa smo dokaj blizu bolnice, celo noč je snežilo), da sem ga podojila, ker ga nikakor ni mogel nahraniti.

Potem sva se odločila, da tako ne bo šlo in je mož vzel flaško in otroka in vztrajal tako dolgo, da je mali zgrabil. Dve uri je raje lačen tulil, potem se je vdal in potegnil,kot da še nikoli ni pil po čem drugem kot po flaški. Še dobro, ker sem dva dni kasneje spet pristala v bolnici in me vsaj ni skrbelo za malega.

Tako da - pri nas je šlo bolj na silo, ampak ko je nuja, je nuja, nimaš kaj. Je pa res, da se je potem sčasoma začel odstavljati in se je pri 8 mesecih čisto odstavil. Pa je bilo kar prav tako.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pitje po steklenički
4.2.2006 23:52:42   
taška30
Pri nas je pomagal Chiccov cucelj Primi giorni. Pravzaprav se tako reče celi flaški (je ukrivljena), ampak mislim, da prodajajo tudi samo cuclje - grejo pa lepo gor tudi na na aventovo flaško.
No, torej, ta cucelj je iz kavčuka, izredno mehak in narebran, tako da ko otrok povleče, se raztegne kot bradavica (BAJE, tako se hvalijo v navodilih, ki so zraven)user posted image .
No, kakorkoli, mi smo s tem rešili problem pitja iz stekleničke.

lp

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pitje po steklenički
5.2.2006 12:00:45   
tincci
Mi imamo Aventovo pa Nukovo flaško pa nikakor ne zagrabi.. ne mojega mleka, ne vode, ne čaja.. kar davi se.. tud če je lačna, se dere zraven, nikakor ji ne potegne cucelj user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dragi, danes si pa vzamem prost dan!
Kar me je danes fasciniralo, je bil izraz na obrazu mojega dragega moža, ko sem mu rekla, da si bom vzela prost dan. 
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?