|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dotikanje
9.2.2006 19:44:34   
Anonimen
Hja no, saj mi je še sedaj nerodno, čeprav sem anonimna in me nihče ne vidi!
No moj problem je sledeč;
Moj mož želi da se pred seksom dotikam. Tam doli!  Jaz pa tega NE MOREM!!!!!!!!  Sem mu to tudi povedala, potem je bil pa užaljen in mu sploh ni bilo več do sexa.
Sem mu rekla, da se jaz tam dotikam izrecno takrat, ko se umivam in da tega ne morem početi!!!!!!!  To mi je tako, kot če bi si vrtala po nosu. Dobesedno BLJAK!!!!!!

Kaj naj naredim?? Naj se ponižam ali pač vztrajam pri svojem??
Prosim vas, da sedaj ne skočite name kot tigrice na ranjeno žival, ampak mi svetujte. KAJ NAJ NAREDIM???????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dotikanje
9.2.2006 19:49:53   
srnica

Kaj pa mož?Se te on dotika tam spodaj?Ali ti je nasploh to BLJAK,...




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dotikanje
9.2.2006 19:53:44   
Nasy
Ne razumem te prav dobrouser posted image kako, samo med umivanjem se dotikaš tam doli..kaj pa je to, tam doli..nikoli se ne dotikaš svoje muce?Niti, ko si sama? Se nikoli nisi še samozadovoljevala?user posted image

Pogovori se s partnerjem ali morda s kakšno kolegico, mislim da imaš ti drugačne težave!


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dotikanje
9.2.2006 20:01:23   
eva1
Očitno imaš zavoro pred tem-jaz mislim, da je vse v glavi in psihi...je pa res vsak drugačen človek, tako da če ti je to fuj in fej, pač ne počni tega, vprašanje pa je, kdaj si bo potem tvoj mož poiskal to kje drugje?
Jaz osebno nimam nobenih predsotkov in mi v spolnosti ni nič odvratnega, sva pa z mojim oba tašna da rada eksperimentirava!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dotikanje
9.2.2006 20:11:51   
Anonimen
Ne nikoli se še nisem samozadovoljevala in se verjetno tudi ne bom!user posted image  Sicer pa on se me dotika in proti temu nimam nič, ampak da bi se pa sama tam čohljala pa , HVALA LEPA!!!!!

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dotikanje
9.2.2006 20:40:41   
Grascakinja
Če ti ne paše, pač ne paše, ni kaj siliti. Ti pa vseeno priporočam, da se morda kdaj poskusiš samozadovoljevati, lahko da boš odkrila svoja mala nebesa. V tem ni nič slabega, ravno nasprotno. Dokazani so številni pozitivni vplivi samozadovoljevanja na počutje, prenašanje stresa, živčni sistem... pa da ne govorimo o tem, da paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dotikanje
9.2.2006 22:49:55   
andrejka82
Anonimna, v sexsu bos 100% uzivala sele takrat, ko bos sama spoznala svoje telo. Kar pogumno punca, se kako super je lahko kaj takega za vsakega posameznika in za popestritev spolnega zivljenja vaju dveh. Poskusi enkrat, ko bos sama, umirjena, sproscena, zavrti si kaksen sexy filmcek in sigurno bo lazje. To ni nic sramotnega, dalec od tega, midva z mozem to prakticirava ze od nevem kdaj, pa je tako cool uzitek, kar norim, ko ga vidim, kaj dela z njim, ko me med mojo solo akcijo pozira z ocmi in grabi od sile boge stranice od postelje. Seveda je takoj za mano, on na vrsti. Ja in tako dalje.......

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dotikanje
9.2.2006 23:07:02   
FRAČAFELA
Ja jaz sem se sicer lahko dotikala sama, ampak niti v sanjah ne pred njim...dokler nisem poizkusila. Ko sem vidla kako ga je razvnelo, tudi mene ni pustilo ravnodušne.
Reci mu da boš poizkusila, vendar ne sme omenjati tega. Tako ne boš čutila pritiskov, da ti reče, in ti moraš to narediti.Potem pa najprej spontano zapljuj v mednožje,in se prepusti občutku.

Velik sreče! in užitkov user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dotikanje
10.2.2006 9:17:19   
coolbabe
Konec koncev so tvoji spolni organi skupek kože in "živčkov" ki trzajo na stimulacijo, težko si mislim da ti je to bljak. Morda je za začetek dobro da probaš pod tušem, med kopanjem, ko je zate čista situacija zagotovljena in ti bo morda bolj prijetno, potem pa poizkusiš še kje drugje. Je pa res da bo verjetno preden boš lahko sproščena pred možem preteklo še veliko vode.

Kot je rekla Fračafela, se pa morata pogovorit o tem da ne boš čutila pritiskov z njegove strani. Jaz sem bila tudi bolj konzervativne sorte kot moj dragi, ampak ti povem počasi se daleč pride in danes nimam težav s poskušanjem novih stvari.
Na začetku mi je bilo tečno in imela sem občutek kot da moram poizkusiti in da sem tako nekako v podrejenem položaju in pod pritiskom, ampak v pogovoru mi je razložil da on samo izrazi svojo željo in ne pričakuje da naredim kar hoče. To je spet postavilo odločitev v moje roke in s tem je bila zadeva rešena. Ko se enkrat zaveš da dejansko sam odločaš kaj boš počel s sabo ali s svojim partnerjem potem se ti odpre nov svet in radovednost zraste.

Prvo pa moraš začeti pri sebi.

(odgovor članu FRAČAFELA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
10.2.2006 9:28:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dotikanje
10.2.2006 10:14:01   
Anonimen
Uuuuu Radha, a si ti tut mucko čohljaš?!! Ja super, rullaš ni kaj!

Jaz si jo tudi rada pocrklajm in vedno tako glasno prede! user posted image


(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Dotikanje
10.2.2006 12:58:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Sem mu rekla, da se jaz tam dotikam izrecno takrat, ko se umivam in da tega ne morem početi!!!!!!!  To mi je tako, kot če bi si vrtala po nosu. Dobesedno BLJAK!!!!!!

KAJ NAJ NAREDIM???????


Ti bos pa se mela posla na sebi.. pa cimprej zacni..

Kaj naj naredis? Jah.. ce se ne mores dotikat tam.. pa se polizi.. ce si tolk gibcna.. Jaz nisem.. kljub temu, da mam podaljsek.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
10.2.2006 13:08:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Dotikanje
10.2.2006 16:08:12   
tehnofil
Dajte se vzdržat neumnosti in ostanite pri vprašanju.


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
tega ne morem početi!!!!!!!  To mi je tako, kot če bi si vrtala po nosu. Dobesedno BLJAK!!!!!!


Kaj ti je storiti, je itak tvoje. Če ti ja tako BLJAK, potem tudi ne boš prišla do tistega, kar ti obljubljajo. Ti mora prvo nehat bit BLJAK.

Kaj pa ti svojemu dragemu? Ga božaš, ali ti je BLJAK? Ga ljubkuješ (tam doli), ali ti je BLJAK?

Če ti je vse BLJAK, potem ga upravičeno mine, saj mu s tem sporočaš, da ti je on BLJAK. To pa je res BLJAK.

Ali lahko poljubiš prst na njegovi roki? Morda ga oblizneš? V čem se razlikuje kateri koli del njegovega telesa od prsta? Vsak del njegovega telesa je del telesa in s tem enako udeležen v ljubkovanju. In če ti pove, kateri del telesa pri tem najbolj uživa, potem namesto prsta na roki poljubi tisti del, za katerega ti pravi, da mu je všeč.  (seveda za začetek ne naravnost iz štale, amplak po kopanju naprimer)

Boš morala malo več napisat, kaj je vajin sex. Če je samo HOP in konec, potem se mi tvoj dragi smili. Je prikrajšan za veliko stvari.
l.p.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Dotikanje
13.2.2006 8:37:13   
LARIKA
Joj jaz si ne znam predstavljat da se ne bi dotikala sama sebe. Se mi zdi da mora ženska najprej poznati svoje teo da lahko potem resnično uživa v spolnosti. Saj to ni nič takega, nič umazanega.
Resnično se pogovori s kom ki ti je blizu, mogoče potrebuješ malo strokovne pomoči.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Dotikanje
19.2.2006 11:22:28   
G in T
Po moje to izhaja iz družine (vere), da se ne smeš dotikat svojega telesa, ker je pač to nespodobno in grdo. Sama sicer ne bi zdržala, da se nebi dotikala svojega telesa, pa naj bo to spodaj ali zgoraj. Imam rada dotike, pa naj bodo to moji ali pa partnerjevi. Slednji so zagotovo boljši priznam!!!user posted image user posted image

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Dotikanje
19.2.2006 23:30:32   
Anonimen
Pardon, ker me malo dlje ni bilo tu, ampak nisem imela časa.
Tehnofil, napačno razumeš situacijo. Moj mož meni ni bljak, njega lahko stiskam, "šlatam", "papcam" KJERKOLI!!!!!!!!!!!
Tudi sex mi je v užitek in ni samo HOP COP, ko si ti to imenoval(a).
Ampak ne morem se pa pripraviti do tega, da bi pa sama sebe "počohala", kot je to ena imenovala. Sem celo poizkusila, v banji med kopanjem pa sem dobla kr kurjo kožo GNUSA, ne užitka!!!!user posted image  
Ne razumem zakaj ne morem, čeprav se imam za čisto žensko in nisem umazana. Tam spodaj mi je pač nekaj nagravžnega user posted image .  Kot da mi pod pasom živi vesoljec, ki se mi gabi!

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
19.2.2006 23:45:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Dotikanje
20.2.2006 7:57:52   
tanaja*
Ojoj, tole je pa hudouser posted image . Pa saj si to ti, to je tvoje. Ne razumem kako se ti lahko dotik tvojega lastnega telesa gnusi??? A to pomeni, da se nisi še nikoli samozadovoljevala? Aha, sem videla, da si napisala, da se nisiuser posted image .
Kaj pa, če poskusita, da partner vodi tvojo roko "tam doli"? Al pa da si predstavljaš, da to ni tvoja roka, ampak od tvojega partnerja?


_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Dotikanje
20.2.2006 9:26:00   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: tanaja*
Ne razumem kako se ti lahko dotik tvojega lastnega telesa gnusi???

Zato tudi takšno moje razmišljanje. Svoje telo moraš vzljubiti, v celoti (ne narcisoidno). Je del tebe, vse o možu lahko preslikaš na sebe. Ne more biti del tvojega telesa slabši od drugega. Le vsi deli skupaj sestavljajo čudovito celoto.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Dotikanje
20.2.2006 11:33:32   
Anonimen
Jaz se zelo pogosto božam tam spodaj user posted image , če se ne bi, najbrž ne bi imela tako nasmejan obraz user posted image

Je pa res, da pred časom, tega ne bi za njič na svetu priznala!
Zdaj sem pa zelo pogumna! Veselo sem pobožam, pol pa še možeku povem kako fino je bilo...in pol me pobža še on user posted image .

Moji mucki je pa res lepo...skoz jo nekaj božamo user posted image user posted image user posted image

Poskusi še ti user posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Dotikanje
20.2.2006 12:14:40   
tanaja*
Al pa si mogoče kupi japonske kroglice al pa butterfly-čka? Mogoče bi ti pa to pasalo, pa bi se potem opogumila?

_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Dotikanje
16.4.2006 17:37:20   
Ceca
Midva z možem se samozadovoljujeva drug pred drugim in nama to ni tabu, ampak užitek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




CEPLJENJE
manu77

Ste dali oziroma boste dali svojega dojenčka cepit?

da (75%)

ne (16%)

sem še v dvomih (9%)


Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!