|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dilema
14.2.2006 14:43:14   
Dadi
Naš dečko dva dni ni nič kakal, zdaj pa dva dni kaka čisto tekoče. Star je 5 mesecev in se zaenkrat samo dojiva. Ampak dečko se zbuja enkrat do dvakrat na noč(kakšen mesec že) in hoče jesti(čeprav je že od drugega meseca spal cele noči) Me zanima če je imel kateri od vaših zakladkov tudi redko blato ker mu mleko ni več zadoščalo? Kaj bi mu pa lahko dala zvečer preden zaspi glede na to da dojim?


_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dilema
14.2.2006 15:55:50   
Wahoo RR




To da se trenutno zbuja je lahko samo obdobje. Spanje ponoči ( celo noč ) pri tako majhnih ni stalnica. No, čeprav pri naši je že skos.
Lahko sicer poskusiš s kakšno kašico ( mesecom primerno )  zvečer, pa boš videla. To, da sedaj dva dni kaka tekoče, pa mislim da ni panike. Naj veliko pije...a mu daš kakšen čaj ali vodo poleg dojenja ?

Tudi najna user posted image  je včasih kakala tekoče...sam je vedno hitro minilo.




_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dilema
15.2.2006 11:12:28   
Poppy
Z našo malo pikico je bilo enako, je že lepo spala potem pa kar na lepem nič več, se je zbujala na vsake tri ure, vsako noč. In smo pogruntali, da je verjetno lačna. Ker do takrat se je samo dojila in količina ji je še vedno zadostovala, samo kmalu se je spet lačna zbudila, ker ji kalorično ni za dolgo zadostovalo. Potem sem ji zvečer začela dodajat adaptirano mleko za po 4.mesecu, ki je bolj kalorično (jaz sem ji dala Comformil 2) pa še malo sva se podojili in je spet začela spatuser posted image .
Poskusi še ti , boš videla, da se bo vse uredilo.
Srečno in pa pa

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dilema
16.2.2006 11:36:39   
nazaj
Moj sonček je star 4 mesece in 5 dni in mi je danes pediatrinja v posvetovalnici rekla, da lahko pričakujem, da bo še kakšen mesec zdržal samo ob dojenju, pol naj mu pa zvečer dodam riževe kosmiče oz. rižolino narejen z vodo in materinim mlekom, če mu moje mleko ne bo več zadostevalo.
Tako, da poizkusi tudi s tem.
Lep pozdrav!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?