|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   steklenička ali lonček
22.2.2006 10:23:09   
2ursae
naš bo kmalu star 5,5 meseca in bom počasi začela z dodajanjem goste hrane. Pa me zanima: kupila sem lonček, tisti, ki ima pri straneh dva ročajčka. Se dojiva, flaške praktično še videl ni, kaj šele, da bi jo znal držat.

Kaj menite - naj raje začneva s flaško in ko jo bo obvladal prešaltava na lonček, al mu lahko kar že dam lonček? Na prospektu podjetja, ki proizvaja te lončke namreč piše, da je prvi korak flaška (imajo tako fino, lepo oblikovano za lažji prijem), drugi korak je pa ta lonček, ki je namenjen za 6+ mesecev.

hvala, hvala user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: steklenička ali lonček
22.2.2006 10:41:50   
muha1
Jaz bi na tvojem mestu prvo probala z lončkom in če ne bo šlo, pa potem prešaltala na flaško. To je pač moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: steklenička ali lonček
22.2.2006 11:05:11   
tina104
Meni je pediater rekel, naj mu dam za pit kar iz lončka ali po žlički. Res gre počasi, pa malo je okoli mokro, ampak s flaško je pri nas podobno kot pri tebi. Ko sva bila v bolnici in nisem imela žličke, dobila pa sem čaj v flaški, sem mu poskusila dat, pa je samo čakal, da je kaka kapljica slučajno padla na njegov jezik.user posted image
Če ima tvoj dudo, potem bi bilo verjetno lažje s flaško, ampak za zobe je boljši lonček. 

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: steklenička ali lonček
22.2.2006 11:12:24   
bombonček
Naša ni nikoli hotela piti iz flaške odkar pa imamo magični lonček od aventa pa pije brez problema.Tako jaz mislim,da je lonček bolj primeren.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: steklenička ali lonček
22.2.2006 15:20:35   
Jančika_
Poskusi najprej z lončkom, če ga bo hotel. Naš ga ni in smo pristali na flaši, pa še to bolj pod prisilo (je bilo nujno in ni šlo drugače). Lonček ja zakapiral šele pri 14 mesecih, čeprav sva mu ga prvič ponudila že pri 3 mesecih.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: steklenička ali lonček
22.2.2006 20:14:40   
tulip
Gosto hrano lahko daš kar po žlički! Glede sokov ali čaja pa ti ne bi znala svetovat, mi pijemo od 4mes po flaški...zdaj jih imamo 6,5mes.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: steklenička ali lonček
22.2.2006 20:32:31   
vevi2
Jaz sem mu dala magični lonček pri 6 mesecih, pa ni šlo. Navajala sem ga piti iz šalčke, pri tem pa ni bilo problema. Vmes sem pokupila vse možne lončke, ki ne polivajo, z mislijo da bo pa s kakšnega že znal povleči. Star je že skoraj 9 mesecev pa še vedno ne gre, včasih potegne in se mu tekočina zaleti. Je pa hitro pogruntal pitje po slamici. Vsak dan mu naštimam tudi lonček od NUk-a z silikonskim nastavkom, ki poliva, da malo vadi in se z nijm igra. En dan bo že pogruntal, je a drugače dojen in nimamo dude.
Tudi jaz svetujem kr direkt na odprt lonček, slamico, ...

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: steklenička ali lonček
23.2.2006 15:44:58   
anckabancka
Mi tudi kar po slamici. Ni šlo z nobeno drugo varianto, oz. je popil premalo. Zdaj pa v pol minute popije cel deci pa skoraj nobenega polivanja ni. user posted image

(odgovor članu vevi2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?