|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ NUJNO-BOLNIŠKA
13.3.2006 8:20:17   
andreja 07
ŽIVJO
moj problem je ta,da sem v bolniški in sicer je zadeva taka da sem doma od 26.01.-zlom roke in v tem času sem bila v postopku ICSI,ki mi je uspel,za kar sem zelo vesela . Sedaj pa je problem in sicer moja služba do sedaj je bila mednarodna špedicija- vozila sem šleper v anglijo,za kar sedaj nisem sposobna imam pa izibrazbo poslovne sekretarke,in v našem podjetju mislim,da bi lahkoto delo tudi opravljala saj imamo 90 zaposlenih pa še nekaj preko študenta. in je dela dovolj. v sredo imam pogovor z direktorjem.KAKO NAJ MU POVEM DA SEM NOSEČA IN BI RADA DELALA V PISARNI SAJ KAKRŠNA KOLI VOŽNJA ODPADE.- SEM V SKUPINI RIZIČNIH- 1 nosečnost 6 mesecev hospitalizacije,osnovA ŠOFERJEV za plačo pa je strašansko nizka tako da je minimalna bolniška. jaz pa bi rada poskusla delat vsaj malo.

prosim za nasvet kako naj mu povem

lp andreja

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOČ NUJNO-BOLNIŠKA
13.3.2006 8:28:55   
Cebelica Maja
Pozdravljena!
Moj primer sicer ni takšen kot tvoj, saj delam v pisarni in nisem v rizični skupini. Sem pa šefu povedala, da odhajam z julijem na porodniško. Več mi sploh ni bilo potrebno govorit. Je bil ful vesel, bombandiral me je z vprašanji kako sem, če je z user posted image  vse v redu, če kaj potrebujem...
Ti boš mogla svojemu šefu povedati, da si v rizični skupini in da ni dobro, da bi vozila šleperja. Predlagaj mu, da bi rada delala v pisarni. Veliki večini bi se to zdelo fino, saj sama ponudiš možnost za delo.  Mislim, da bo zanj boljše to kot pa da greš na rizično nosečnost.
Kaj pa tvoja G pravi?

Držim pesti, da bo vse v redu in da se bosta dogovorila za delo v pisarni.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: POMOČ NUJNO-BOLNIŠKA
13.3.2006 8:37:18   
andreja 07
moj G ne bo kompliciral če rečem da hočem bolniško jo bom dobila zaradi težav pri prvem otroku in pa zaradi postopka tko da kar se tiče tega ni panike samo jaz bi pa rada bila še malo med ljudmi,dokler bom lahko saj sem že skor 2 mesca doma in mi ni to nič kaj OK no dokler sem bila boga ja sedaj se pa ne počutim za umret in bi poskusila delat.sam ne vem kok naj njega prepričam namreč ni tak tip da bi bil vesel zame,še najmanj pa naša kadrovnica-je star 42 let zafrustrirana in vidi samo sebe in svoje konje,samskabrez otrok in nima za nikogar v službi posluha.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: POMOČ NUJNO-BOLNIŠKA
13.3.2006 9:22:00   
lenika
Poskusi mu povedat, pa boš videla kako bo reagiral, če pa ne bo imel posluha za tvoje težave pa pač pojdi na bolniško, kajti še vedno je najpomembnejši tvoj otrok.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: POMOČ NUJNO-BOLNIŠKA
13.3.2006 10:37:57   
bskrle
Morda se predhodno pozanimaj na centru za socialno delo, kakšne so tvoje možnosti in pravice ter se govori z G. Super bi bilo, če te lahko kam razporedijo.
Šefa prosi naj premisli, da ne potrebuješ takoj odgovora, da se ne boo počutil potisnjen v kot.
Vem, da so bolniške dosti nižje kot plača, saj sem sama že tretjič zapovrstjo na bolniški.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: POMOČ NUJNO-BOLNIŠKA
13.3.2006 11:54:03   
andreja 07
ne boste  verjele sedaj pa sem še vročino dobila,katastrofa nič bolečin nič krvavitev sam vročina pa to je noro sploh ne vem kaj naj? a naj pokličem dr?

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?