Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 7.3.2006 12:33:50
|
|
|
|
Elysabeth
|
Špelka...da ne bo pomote...saj sem napisala, da sem MARČICA in sem torej šele dobro začela z injekcijami! Sprašujem le, če je imela še katera takšne "probleme" ob injekcijah! Kokr se men zdi, moje telo zelo slabo prenaša tele injekcije... vendar se ne dam! Vse za , pa če mi je po cele dneve slabo!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 7.3.2006 12:40:35
|
|
|
|
Sisy
|
Elysabeth...jaz sem trenutno "na Suprefactu" , sicer ne na inekcijah pač pa na spreju za v nos pa mi ne povzroča nikakršnih stranskih učinkov....se mi zdi da je prov kontra...vsak pred M imam boleče prsi,slabo mi je, utrujena sem, zdaj pa nič pa pojutrišnjem naj bi prišla...Kot da mi je po Suprefactu veliko bolje....zanimivo ne....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 7.3.2006 13:04:18
|
|
|
|
Špelka
|
Ej, Elisabeth, sori.... Moja pripomba je letela na Sašo27, sej je tud v postu omenjeno njeno ime, sem pa post narobe objavila.... Hudič je mel prste vmes... Tko da ne - nisem pomešala, samo administrativna napaka ..... Držim pa pesti za vse marčice tudi zate !!!! Bye, Špelka
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 7.3.2006 13:11:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
Elisabety! Tudi jaz sem marčevska,ker sem začela z injkekcijami.Joj,jaz sem po teh inejkcijah non stop zaspana kar spaa bi cee dneve in noči,pa še vse imam že poškipako,...No mene pa nekaj zanima jaz imam dipherline,17.03 pa dobim zravn še gonal.Meni jih je sestra dala 21 ampul jest pa bom do predzadnjega dneva punckije tele prve dobila kaj če mi zmanjkalo ker imam predviodeno punkcijo 29.03.Joj jaz sem čisto paf najbolje bo da ji drugi petek ko dobim še gonal-f zraven povem da mi jih bo sigurno zmanjkalo.Kaj menite nato?Je mgoče imela katere z tem izkušnje? LP Mojca
|
|
Saša 27 - kaj novega? 8.3.2006 8:43:34
|
|
|
|
Špelka
|
Čao, Saška, a je kej novega? Uh, sem firbčna!!! Mam dobr filing zate, da veš! Torej - čimprej sporoči novičko! LP, Špelka
|
|
RE: Saša 27 - kaj novega? 8.3.2006 15:45:17
|
|
|
|
*Karmen*
|
Punce, jaz se pa že vnaprej opravičujem, ker bom danes manjkala. Imam rojstni dan in bomo mal praznoval... Lepo se imejte pa čimveč pišite, da bom mela jutri kaj za brat. Lep, sončen pozdrav in veliko sreče vsem!!!
|
|
|
|
RE: Saša 27 - kaj novega? 8.3.2006 15:58:27
|
|
|
|
andreja 07
|
KARMEN iskrene čestitke iz srca veliko zdravja(potrebujemo ga vsi) in takoj za tem tazga lubija kot ga maš sedaj in pa jasno čimprej novičko,da vama je uspelo in da si . nisem pozabila nate in verjetno še nekaj časa ne bom,če sploh? lepo praznuj in lep dan.
|
|
RE: Saša 27 - kaj novega? 8.3.2006 16:18:35
|
|
|
|
Špelka
|
Karmen, iskrene čestitke!!!!! Pa lepo praznovanje!
|
|
RE: Saša 27 - kaj novega? 8.3.2006 19:17:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Karmen vse lepo ob praznovanju tvojega današnjega rojstnega dneva in naj se ti čimprej izpolni želja po vajini . Sprejmi en lep dišeč šopek . LP Mojca
|
|
ZAHVALA 8.3.2006 21:50:26
|
|
|
|
*Karmen*
|
Punce, vsem se prav lepo zahvaljujem za lepe želje . Moj je šel ob sedmih v nočno, tako, da se je praznovanje končalo. Sicer je bil danes samo tisti uradni del. Tisoč obiskov... V soboto pride pa tisti neuradni del, ko bova praznovala samo midva. Pol pa juhuhu!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 10.3.2006 13:57:47
|
|
|
|
Špelka
|
Sašaaaaaaa - kje si? Jest mam že vse bele členke, tolk ti držim pesti! Dej javi nam, kako is in kaj je? Pliiiiiiizzzzz! Jejhata jejhata, tale babja firbčnost je pa res od hudiča!
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 13.3.2006 7:13:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Saša27! Javi nam kako je kaj s tabo?Kakšno je počutje?Si morda že delala test? LP Mojca
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 13.3.2006 7:14:40
|
|
|
|
Saša27
|
Evo punce moje, tudi jaz imam od februarčic slabo novico . V petek je prišla tako nezaželjena . Sem imela mal krize ta vikend, zato se nisem javila, zdaj pa sem že boljše. Prvič sem bila na IVF, ni ratalo, pa so me mal živci načeli. Ves vikend sem jokala, ni bilo volje za nič
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 13.3.2006 7:19:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Joj,Saša zelo mi je ,da vama prvi ivf ni uspel.Vendar se spomni besed za vsakim dežjem posije najlepše sonce tega sveta. Joj sem že kar malo panična naj nama prvič ne uspe kako bom tole prenaša jaz. Želim ti veliko,veliko sreče naslednjič. LP Mojca
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 13.3.2006 8:56:52
|
|
|
|
Sisy
|
Saša tako mi je hudo zate ... Ko se postavim v tvojo kožo.....kr čutim kako se počutiš....negativnega rezultata je tudi mene tako strah in groza...... Kdaj greš v naslednji postopek?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 13.3.2006 9:07:21
|
|
|
|
Saša27
|
Hvala za podporo. Na naslednji postopek pa čez tri mesece, vsaj tako so mi rekli v LJ.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 13.3.2006 9:10:26
|
|
|
|
Sisy
|
super, 3 meseci bodo hitro naokoli pa greš na koncesijo ane?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 13.3.2006 10:19:47
|
|
|
|
*Karmen*
|
Joj, Saša... Kaj naj ti rečem? Žal mi je, da ti ni uspelo. Ampak, potolaži se... Sva že dve, ki imava nosove do tal... Kakorkoli: nič se ne sekiraj, če si imela malce pavze z nami. Tako izgubo je treba prebolet. Treba se je mal stisnit k svojemu srčku, treba je izjokati eno morje solz, pa malo žalostnih besed si je treba zabrundat... Vsekakor si reagirala čisto normalno. To je treba prebolet. In solze znajo biti včasih prav zdravilne. So bile tudi pri meni. Ampak, obupale pa ne bomo, a ne? Zdaj si bomo vzele malo pavze, malo bomo klepetale in držale pesti za druge punce, potem bomo pa že spet na vrsti! Do takrat se pa sem in tja le oglasi na naših straneh. Zdaj pa se stisni k srčku in se pusti malce razvajat. LP in veliko sreče!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 13.3.2006 10:27:44
|
|
|
|
Saša27
|
Kot sem že večkrat povdarila, podpora, ki jo imam jaz in tudi ostale na tem forumu je FENOMENALNA, hitro pozabiš na težave in brodiš naprej. Kaj pa ti Karmen, kdaj boš šla ponovno na postopek? Tiste, ki imaste izkušnje s tem, povejte mi, ali moram počakati, da minejo tri , s to na čelu, ali naslednje tri, ker enostavno povedano nimam pojma.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 13.3.2006 10:47:08
|
|
|
|
Špelka
|
Saša, ah, moje sožalje. Mislila sem, da ti je uspelo. Bo pa naslednjič. Strinjam se, da bodo tile 3 meseci hitro minili. Svetujem pa ti, da poskušaš priti na vrsto še pred poletnimi počitnicami. LP, Špelka
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 13.3.2006 10:49:19
|
|
|
|
Saša27
|
Kdaj točno so pa poletne počitnice?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 13.3.2006 10:51:29
|
|
|
|
*Karmen*
|
Saša, jaz grem v drugi postopek maja. Nekaj dni preden dobim , moram poklicati Reša, da naju naroči na pogovor in pregled. Potem pa spet akcija. Kdaj točno se bo pa začelo, pa nimam pojma. Kljub temu, da sem imela že od začetka čisto redne M, mi sedaj zaradi vseh teh hormonov in pa mal tudi zaradi napetosti, vsa ta točnost malce peša. Se mi pa izide ravno tako, da jo bom imela na začetku in na koncu maja. In bom verjetno poklicala Reškota kar pred začetkom četrte . Naj si telo in moji živčki malce odpočijejo. Sej so zadnja dva meseca delali sto na uro.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 14.3.2006 10:22:13
|
|
|
|
*Karmen*
|
TAKOLE, DRAGE MOJE FEBRUARČICE. NAŠA STATISTIKA JE TAKA: ENI JE USPELO, DVEMA NE. ŽAL. Vse, ki smo bile aktivno udeležene pri februarčicah, smo že izvedele uradne rezultate. Zato bomo tole stran počasi zaključile. Upam pa, da se bo Andreja kaj javljala na drugih straneh. Zadnje dni malce spi. No, ji bomo že oprostile, a ne? Saša, midve bova pa navijale na marčevskih straneh. Kakorkoli: LETOŠNJI FEBRUAR JE BIL ZAME IN ŠE ZA DVE DEKLETI, KI STA SE POŽIGOSALI NA TEJ STRANI, NEKAJ POSEBNEGA. BIL JE MESEC, KI JE ZNAL PITI ŽIVCE, BIL JE TUDI MESEC, KI NAM JE VLIVAL NOVO UPANJE. IN NA KONCU SE JE KONČALO TAKO KOT SE JE. ZA ENO BO TO NAJLEPŠI MESEC V ŽIVLJENJU, DVE PA GA ŽELIVA KAR NAJHITREJE POZABITI. PRIHAJAJO NOVE PRILOŽNOSTI ZA USPEH IN MIDVE JIH BOVA MAKSIMALNO IZKORISTILI. TA STRAN PA NAJ ZA NAJU OSTANE LE ŠE EN MANJ LEP SPOMIN...
< Sporočilo je popravil zigkar -- 14.3.2006 10:23:13 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE 14.3.2006 10:47:20
|
|
|
|
Saša27
|
Lepo povedano Karmen . Moram ti povedati, da sem klicala v LJ, pa smo se zmenili, da grem v naslednji postopek maja ali junija, tak da bova zopet skupaj ena za drugo držali pesti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.