Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, pa brca bolj nežno, mogoče bo pa bolj priden
.
, bomo vidli ... Se pa spomnim ene znanke, ki ima dve punčke in prva, ki je bila v trebuščku bolj umirjena, je bila, ko je prišla ven in še zdaj, pravi poprček, ta druga je bila notri bolj divja, zdaj je pa bolj mamina pridna umirjena punčka.
od mojega 4 meseca mislim! Torej vas punce redno videvam tam, ampak ne vem kdo ste!!!
če je pametno...gužva pa zvok...
Spim kot top. Kljub temu da je mali/a aktiven jaz čorim kot svinja in niti 8 ur spanja mi ni dovolj, zjutraj bi kar malo povlekla, čez vikend sem celo 10 ur spala...No vsake 4 dni tudi mene prebudi wc potreba in pol kaj čem je treba it (kot zombi) pazit, da se ne zaletiš v raznorazna vrata in zidove in pol hop spat naprej kot, da se ni nič zgodilo...E, ja bližajo se dnevi ko se bo treba odpovedat tako dolgemo spančkanju....
, da se mi zmontira na trebuh in hoče na vso silo spat na njem? In se pešta, dokler se on naštima in se pakrat obkroži in ustoliči pol na trebuhu, pol na postelji, in potem prede ko zmešan in zgleda da to zbudi
, ker naj se to nebi delalo tako, no, ma kaj...vsak dela po svoje in valda jaz nisem tam za sodit kdo dela prav in kdo ne. Čem rečt...kmalu bomo me tam, vsak nasvet prav pride.
stiskal v postlji?! jaz ti prav zavidam mucka..imela svajih nekaj maso vsi nesrečno končali in tako jih raje niti ne pogledam da me ne zamika kakega vzet...še zdej ki živim takoj ob cesti....
. Pridružujem se tistim, ki spijo bolj tako, sem šla 3. na wc, nimam pojma koliko je bila ura, ma bol sem zaspala šele ko se je danilo in potem mi je zvonila ura. Od danes nisem več Izolanka ampak spadamo pod Koper. Kaj dela ljubezen. Moja Izola! Oprostite čustvenemu izbruhu, ma sem malo čudna danes.
dobesedno let in v vsakem primeru je to res čudovito obdobje, ko nosimo svoje