Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
se čisto strinjam, da je najbljše poslušat svoje telo, glede otroka pa čimmanj komplicirat, saj baje že ko se rodi imajo v bolnici neki svoj način umivanja obraza z vato
Pri meni je ravno ni (mogoče zelo malo), ampak črviči me v trebuhu pa full....verjetno zaradi tega, ker sem nestrpna in komaj čakam, da grem popoldan na pregled in vidim svojo pikico, če pridno raste. Nazadnje je bila res samo pikica (6mm). Koliko naj bi bila zdaj velika (8t in 4 d)? Mogoče katera ve?
. Sem že zjutraj zmatrana, da bi cel dan najraje spala.
, strah me je bilo non-stop), sem jo čez nekaj dni še enkrat poklicala in ker je imela dopust sem odšla kar na urgenco, kjer so me še enkrat pregledali in bilo je vse ok. Dobila sem ene tablete in zdaj je ok (vsaj upam...danes izvem).
se je videl, drugega pa imam 5.4. saj mi je gin. odkrila polip, ki ga bo potrebno odstraniti. To naj ne bi vplivalo na mojo nosečnost, čeprav po pravici povedano me je kar malo strah. Upam, da bo z
vse OK. Je imela katera podobne težave oz. mogoče katera ve kaj več?