Monika79
|
Pozdravljene punce Tudi jaz se javljam tukaj med novemberkami, da se vam malo predstavim, stara sem 26 let, to je moja 1 nosečnost, zadnja M je bila 18.2.2006, ker pa še nisem bila pri G (prvi pregled je 13.4., takrat bom v 8 t) tudi točno ne vem kdaj je moj PDP, samo po mojih izračunih je okrog 25. novembra - tako, da sem nekje v 5 tednu Moje počutje je še zaenkrat vredu, tu pa tam malo slabosti, brez bruhanja, včasih skozi dan postanem malo omotična, tako, da se moram kar hitro usest, ampak bo boljše drugače pa me močno bolijo prsa, tako, da se jih niti prav ne smem dotaknit, drugače pa je počutje vredu Zanima me punce kdaj so se vam začele slabosti? ker pri meni se kažejo le v minimalnih odmerkih Še katera mogoče uporablja druge tabletke z vitamini, razen folno kislino? tako punce božajmo svoje trebuščke, da bodo naše pikice veselo rasle lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|