Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Ti je kaj slabo?
Si zmatrana?
, ker to pomeni, da moram jest najmanj na 3 ure ali še prej. Pa nobeno sadje ne pomaga, mora biti konkretno. A je to normalno?
doma? potem ti pa ni dolgčas in lahko malo pozabiš na problemčke v
Meni je bilo včeraj ful slabo in sem zjutraj tudi bruhala, danes je vse bp le spi se mi.Uživajte pa se slišimo!
Zavestno jih pričakuješ in ves čas misliš samo na to, potem se ti pa zdi, da jih ni. Praviš, da si utrujena, saj to je znak. Prav tako bi pa lahko bila pomladanska utrujenost
Ne se tolk sekirat. Jaz sem se tudi zalotila, da se opazujem in se mi je zdelo, da nimam nič znakov, potem pa ko pozabim na to, me pa zaseka močna slabost in me spomni, da je čas za malico
Ali pa moj
ko me objame in me prsa zabolijo...
in ta ne sme biti ogrožena z negativnimi mislimi. Saj te čisto razumem, vsi smo ljudje in tudi jaz kdaj razmišljam vse mogoče, kar ne bi bilo treba, ampak se trudim da čim manj.
Je rekla, da ne mara dojenčkov, ker jokajo.
Kaj pa ti?
, šele zdaj se je malo zjasnilo. Tako vreme je, da bi še prej zaspala.