Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, je še vedno upanje. Saj veš...upanje umre zadnje! Močno bom držala pesti, da je tisti rjav izcedek bil kar tako in da ne dobiš M.
in poročaj!
odšla in bo vseeno lepi + na tvojem testu.
!Ampak poglej,ko sta šla v postopek sta vedla,da je čista loterija in mogla sta si dat tut mal rezerve,da mogoče pa prvič ne bo ratal.Kokr se spomnem si imela ti full velik jajčkov in tvoj dragi odličen spermiogram,zato predvidevam da imata še nekaj zmrznejnčkov in ker sta pri Rešu,sta verjetno lahko že naslednji mesec na vrsti.To je pa tut dobr,ane?!Pa imaš spet novo upanje!To ti hočem povedat,da se ne dat!Bodi trdna in močna in pojdi naprej!!Verjemi da ni razloga da vama enkrat ne uspe,jest sm v to trdno prepričana!!!
.Prebrala sem nekaj slabih novic. Sisy, žal mi je zate. Zdaj sva midve kar v boju za najine zamrznjenčke. Kajne? pa nič ne bomo razmišljale koliko jih vstaviti..vse, če se le vsi prebijejo v topel svet.
.Res si nočem dajati lažnih upanj..ampak tole je pa tu mač čudno...
! Špelka, žal mi je za tvoj
...
!!! Mojca, kako pa ti? A prt napreduje
?
...pa ni bila najbolj vesela - sem ves popoldan preležala v hotelski sobi (brez volje in apetita, zunaj pa tak lep
...). Vsaj internet imam!
(imam namreč občutek, da si se podzavestno preveč obremenjevala zaradi
dobila svoje!)...