Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Čestitam!
je tudi že prvič navijal za dvojčka, ampak še zdaj si ne morem predstavljat kako bi z dvema
znakov!
, saj bo to samo pika na i najini skoraj 5-letni vezi. Zdaj je pa res že čas!
.
No lepo se mejte pa pazite nase v tem čudnem aprilskem vremenu.
Firbec.Slabosti bodo minile pa kej prej kot decembra...Hm... kaj narest, ko ti je ful slabo...ja meni pomaga, če kej pojem al pa popijem.Odvisno.
.
Pa slabo mi je bilo tud tako dolgo. Ampak hudega ni bilo, vse se da preživet
je bila 24.2. in me je G naročil šele 10.maja, sem mislila, da se mi bo zmešalo kako naj zdržim do takrat!!!! Strah je bil predvsem zato, ker sem 4 leta nazaj imela izvenmaternično in sem hotla na vsak način do G, samo toliko da bom mrna in me je naročil 6.4. No ko se bila na pregledu je bilo seveda še prezgodi, pikice ni bilo videti, se je pa začela nabirati plodna voda in zadebeljena sluznica se je tudi videla (kar so nosečniiški znaki, mi je G razložil)... zdaj imam spet v petek 14.4. in upam, da se bo že kaj več videlo
kot tudi vsem nam. Shorty, o kritičnem pa ne razmišljaj. Vse bo ok in že letos bomo držale v naročju naše male pikice, ki sedaj vzhajajo (ful dobro si to napisala, Meta!
al
?