Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
). Vsak dan smo šli na bazen plavat, pa ven na sprehod. Bom dala kakšno slikco v album, takoj ko jih bo moj najdražji presnel.

julijke še od naju po dolgem času.
gibi držali pokonci.
pa magari ga sam skozi okno gledaš...
srček prav posnel moj trebuh kako se vidi ko brcač ker je bil tolk navdušen kok se to vidi. In je ta posnetek nesel pokazat domov stršem in prijateljem ker so ga skoz spraševali, kako to zgleda. Od prijateljev s katerimi se družimo sva midva prva ko bova imela otročka kjub temu da sva najmlajša med njimi.
Drugače je vse ok, drug teden imam kontrolo pri gin. Me zanima, če me bo dala na tist glukozni test pa kk je s hemoglobinom.
. No saj je že kar čas za to, če nas glih kaj prehiti.
Ful me boli nekje sredi hrbta, pa moja dohtrca nima časa zame, gin. danes ni bilo, boli me pa ko hudič in sem tečna. Mojga možeka ni doma (ima srečo), zato si grem tut js dat mal duška. In to tako, da grem v šoping, gužvo delat pred blagajne.
Jutri imam zlo pomemben sestanek ob 12ih in morm bit naspana in predvsem z vsako celico prisotna (ponavad se mi kr drema
, star je 5 let), mi je rekel, da bo prišel dojenčeka cartat in me začel božat po trebuhu. Očitno se dogajajo čudeži.