|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudni okusi ali zdravi poskusi...
20.4.2006 10:09:54   
Anonimen
Ja moj vnuček ima res čudne okuse pri hrani,lahko bi se reklo pametene in zdrave.Medtem ko bi človek pričakoval,da si bo v trgovini izbral kakšno sladkarijo on najprej v zelenjavnem oddelku poseže po surovem korenčku.
In nato ga gloda ves čas,ko smo v trgovini.Ko gremo mimo hladilnikov si izbere kocko kvasa,tega pa kar v avtu použije.Nor je na kumarice,pa ne vložene,tiste sveže olupim in narežem na kolutke,da lahko gloda.In Sladko koruzo,to pa tisto iz konzerve.Res sem kar vesela,da ima to željo po zdravi zelenjavi.
Sedaj pa nestrpno pričakujemo sezonsko sadje.Se že ozira po češnjahuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čudni okusi ali zdravi poskusi...
20.4.2006 12:45:20   
dulcinea
Blagor! Čestitke vnučku user posted image user posted image user posted image . Nekaterim pa moraš vsiljevat zdravo hrano.

LP, D


_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čudni okusi ali zdravi poskusi...
20.4.2006 12:55:41   
Marogica
Sem pomirjena, da moj sinko ni edini. To o korenčku bi lahko kar prepisala, nadaljevala pa bi lahko s surovim česnom, ki ga je od 2-2,5 let zelo rad jedel, kar tako(je očitno mene videl), pa da ne pozabim surove čebule. Obožuje parmezan in ostale "smrdljive" sire.
Drugače pa ima rad tako ali tako vso zelenjavo in sadje, zatakne se včasih pri peteršiljuuser posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čudni okusi ali zdravi poskusi...
20.4.2006 13:00:34   
Pupica
neva6, pol bi bil pa dober partija za Tio. Ona ne je nobene čokolade, piškotov, bombonov, skratka sladkarij. Ko gremo v trgovino, in kupim suho sadje(ni važno katero:suhe marelice, fige, ananas-tega ma še posebej rada) se mi je pa že skozi vrečko pregrizla, da je prišla do priboljškov. Korenje ima tut rad in jabolka, hruške in gorzdje...ampak v trgovini ji raje ne dam, ker sem jaz preveč natančna, tako da vsak sadje temeljito umijem predno ga dobi. Edino če gre očka zraven razvaja princesko in ji "pomoje"sadje tako da ga drgne pa z robčki pa kr neki, tako dakadar gre on zraven, teži tut za sadje.

Še nikoli, pa ni pojedla mlečne rezine(kinder kvapavemkvaježe) al pa kakšno manjšo čokoladico. Proba, potlej pa ponudi očku,meni ali pa Tari.

Ampak se ne bom preveč hvalila, da ne bo čez 2 let sam od tega živelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čudni okusi ali zdravi poskusi...
20.4.2006 13:03:44   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@

Ampak se ne bom preveč hvalila, da ne bo čez 2 let sam od tega živelauser posted image



Ja, ja, poročaj čez kakšno leto, dve....

Naš ta večji bi seveda poleg zgoraj naštetega pojedel tudi celo vrečo sladkarij, normalno, pa čeprav do dveh let ni vedel, kaj je "sladko"

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čudni okusi ali zdravi poskusi...
20.4.2006 13:27:26   
Anonimen
user posted image user posted image Kako se lepo sliši,da otroci jedo zelenjavo in sadjeuser posted image
Ampak,da ne bo pomote,tudi kakšna kinder zadeva se mu prileže,temu ne reče neuser posted image Glede opranega sadja in zelenjave.To doma vedno storim,v trgovini pa ne morem,pa samo obrišem v robček,če pa takoj hoče korenček in ne more dočakat do doma.Pa saj sem tudi jaz pri babici na vrtu samo korenček iz zemlje izpulila ga obrisala v majico in zaužila in se mi nič zgodilo,nobene bolezni niti glist,alergije..v tistem času...niti poznali niso.Sicer pa smo kupili posebno razkužilo za sadje in zelenjavo.Od maja junija naprej bo velika izbira sadja,komaj čakam,pa ne samo zaradi vnuka ampak tudi zaradi mene.user posted image
Ja pa na grah sem pozabila,surovega,kuhanega ali pa direkt tistega konzerviranega.Daj mu grah ti bo hvaležen,daj mu zrezek,te bo grdo pogledaluser posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (15%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (64%)


Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!