Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!
brcnil. Čisto nalahko in nisem čisto prepričana. Je potem moj dragi cel večer pred tv držal roko na trebuhu, pa ni bilo več nič čutit. Bo treba še mal počakat na tazaresne brce. 
! Pa sem resno upala, da bo zdaj tega počasi že konec... In je šel dan sploh ne vem kam! Ampak recimo, da je v zadnjem času boljše to, da je več dobrih dni, skoraj brez slabosti.
sem vprašala G. za NS pa je rekel da brezveze, da bom tako v 16.tednu naredila test s krvjo in bo pokazalo isto. Ampak jaz bi vseeno rada šla, ker ste bile do zdaj vse tako zadovoljne pa mene tudi zanima.
tudi jaz še včasih zdaj nimam občutka da v meni nekaj raste... ko bodo začeli naši
z mano. Kaj lahko tudi on vidi
, tako da se zdaj manj razburjam (tudi če me prime). Vedno, kadar moram kaj bolj glasno povedati čez večji prostor, čutim, kako napenjam trebuh. No, upam, da ni hujšega - vsaj treniram mišice