krfjolca
|
Jaz pa ne vem, ali naj bom dobre ali slabe volje ... Včeraj sem imela 2. pregled. Sva šla oba in sva bila resnično navdušena nad UZ. Videla sva vse, obrazek, usta, oči, prstke na rokicah ... ne vem, ali se nama je samo zdelo, ali je mali v nekem trenutku nesel rokico proti ustom in začel sesati palec!!! Noro. Ful je živahen, sploh se ga ni dalo umiriti. Velik pa 6.3 cm. Slabe volje sem pa zato, ker nisem od ginekologa izvedela še čisto nič! Zanima me, zakaj še vedno nimam materinske knjižice, zakaj me še niso stehtali, zakaj mi niso pregledali krvi, zmerili pritiska. Posvetovalnico imam šele 25.5., Nuhalne mi pa še omenili niso. Zdaj sem že v 13. tednu, se pravi, da bom ob posvetovalnici 16! Res mi ni jasno! Ali pri moji starosti še ni tveganja za DS, da mi ne bi nuhalne delali, ali je kak drug razlog? Pozabili verjetno niso? Ali mi lahko nekdo razloži, kaj pomenijo oznake iz izvida: Grav 12 577 placenta zadaj, nizko segajoča (a je to kul, ali nima nobenega pomena?) VS 1,6 mm (kaj je to?) Saj vem, morala bi vprašat, samo sem na pregledu kot bi bila na izpitu, samo čakam, kdaj bom šla lahko ven ...
|