Monika79
|
halo punce Tudi midve z pikico imave jutri NS, tako, da komaj čakam, da spet vidim pikico in upam, da bo vse vredu treba je pozitivno misliti, a ne? Midva z dragim sva pa tudi hitro povedala mojim in njegovim staršem, moja mami in ati ter sestra so najprej bili presenečeni, potem pa so začeli vsi jokat (jaz tudi ) in so me vsi začeli objemati, tako, da je bilo zelo lepo, ko se vedno spomnim na to, mi vedno stopijo sloze v očke pri mojem fantu pa je bilo tako, da sta brat in njegova punca bila zelo vesela in srečna za naju, da kar nista mogla verjeti, ata in mama od dragega pa nista ne vem kaj lepo odreagirala, njegov ata je samo rekel, da je že bil čas, mama pa je samo bila tiho in nič ni rekla tako, da po eni strani je bila zelo lepa reakcija, po drugai strani pa so me njegovi starši močno razočarali pa meni je pomembno, da je najina pikica vredu, za njih pa mi je vseeno, tako, da je na prvem mestu najin zakladek in se punce s kako kremico mažete že - proti strijam mislim? lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|