Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, bodije, kompletek (hlačke+majčko), kapico, zoknčke,...pa ene par hlačk, ene sva dobila celo podložene
, pižamico, bodoča babi pa je kupila kopalno brisačko s kapuco....sva kr en fajn nakup naredila. Moj je pa kupil še 2 plišeka kužija in žirafco, ki ju bova dala na poličke, ko bo sobica pripravljena. Zaenkrat sem vse spakirala v eno škatlo s pokrovom in v mojo omaro,...ko pa bova imela sobico pripravljeno pa bova lahko dala tja. Komaj čakam, da začnemo delati na tem 
.
. Se spomnim kašna sem bila jaz v prve. Bi tudi samo kupovala in nabirla za dojenčka. Zdej pa še pogledala nisem, kaj imam na zalogi od Miha. Se bo treba počas mal spravit med škatle.
)
. Ni šanse, da zaprem ene same hlače skupaj.
,
, ko čutim
! Malo me krči grabijo po mečih, centramed ne pomaga dovolj
Donata zvečer, pa bo veselo zjutraj
- sem vse bolj ponosna nanj.
. Super. Komaj čakam, da se bo čutilo še navzven, da bo imel še možek kaj od tega
), prav ne da se mi nič več. Sem predelala par vprašanj zdaj in sem ugotovila, da bom po večini lahko bluzila
. Upam, da dobim taka vprašanja na izpitu pol tud.