Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
če tkole računam... pol bom jest tud imela punkcijo tam nekje v sredo... ampak sevede sam teoretično... se pravi, če bom imela tako kot biba 1 . Kar pa sevede ni nujno, da bo. Itak ima vsaka mal drugačne reakcije na gonal... ampak. Vseen sam mal računam. Se prav se bova hkrat nek tresle
.

!!! Se mi je kar zdelo, da se tudi v njem nekaj dogaja, ko me je nekajkrat kar močno uščipnilo vanj... Zdaj pa sledi v petek 2. UZ. In ta dan dobim že 10. injekcijo Menopurja. Po mojem bo ta doza samo polovična in če bo tako kot v 1. postopku bom v petek zvečer že dobila tudi stop injekcijo. Potem pa v nedeljo punkcija. Vsaj tako predvidevam. ET mi bo pa verjetno delal v sredo, al kaj? Pol pa zaslužen počitek
...
Včer sem poskusla mojmu
opisat, kako se počutim v trebuščku. In saj ne da prou boli - samo kot da je neki odveč tam notri.
ter šopek
! Pa sonček je spet posijal!!!
! Se bojim, da mi
....
Jest sem šla zdej že 2 dni kr popoldne za 2 urci mal odspat!
pa še svoja dva
.
je že prišel? Kmalu, pa boš ti tudi na opojnih substancah!
se spočit!
Vreme je res ubijalsko in bi bilo najbolje pobegnit v kake tople kraje! Tako pa si junija pripravljam toplo
pojem
. Me je skor kap, k je ven potegnila un žebelj
.
.
. Halooo pol pa rečte, kdo je na hormonih. Jst al on