|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. Reš
9.6.2006 10:19:23   
Anonimen
Mene pa zanimajo vaše najnovejše izkušnje z dr. Rešem; čakalna doba, kakšen specialist je, kakšen človek je, stroški samoplačniškega ivf, potrebuješ napotnico, tudi če si samoplačnik,...? Jaz se sicer zdravim v Lj., pa je tam moj ginekolog kar obupal nad mojo zanositvijo (zaradi veliko operacij naj bi imela poškodovano maternico). Če grem samoplačniško, se verjetno to ne vidi na moji zdr.kartici ali pač user posted image ? Ne bi se rada zamerila GK LJ, vendar je želja po dojenčku zelo močna, oni pa nimajo optimizma. Mogoče me bodo spravili še na drugi ivf, ki naj bi bil mogoče jeseni, jaz pa ta čas ne bi rada zapravila, tako da bi se odločila za samoplačniški ivf, seveda če bi dr. Reš bil za to. Samoplačniško obstaja menda tudi na GK LJ, vendar baje ne moreš tam biti potem na čakalni listi za postopek, ki ti ga plača zavorovalnica?
Kaj pa nadomestno materinstvo, je možno kje v Evropi in kako bi to bilo?
Hvala za pomoč in držim pesti za vse, ki se trudite. Ne obupajte in upajte z mano user posted image .
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr. Reš
9.6.2006 10:57:13   
Anonimen
Kar malo pobrskaj po forumih in boš velik našal o Rešu. Nekaj imaš tudi na forumu Želimo si novega člana (na prvi strani). Drugače pa, če greš k njemu, moraš od svojega ginekologa prinesti napotnico, tvoj partner pa od osebne zdravnice. Vse izvide o preiskavah moraš prnesti s sabo, če ne, ti bo on vse še enkrat delal in to ti je izguba časa in še več posegov v tvojo maternico, ki pa je že tak boga.
Prvič bosta itak imela z njim razgovor, kjer mu poveš probleme in pokažeš izvide, potem ti bo pa dal še svoje mnenje. Ti pa definitivno ne bo dajal lažnega upanja. Je zelo realist in te bo takoj spustu na trdna tla. Zato nič kaj preveč ne upaj. Saj vem, da nam skozi govorijo upanje še zmeri ostane, ampak tudi dobro vemo kako potem boli, če vse pade v vodo. Boš pa kasneje toliko bolj vesela, če ti bo sporočil dobro novico.
Ti kar lepo pojdi do njega po drugo mnenje. Sem veliko slišala, da jim v lj ni uspelo, pri Rešu pa. Ne vem pa, kako je s tvojo maternico.
Postopki so pri njemu hitri (zdaj bojo dopusti). Samoplačniški postopek stane cca 350 do 400 tisoč sit, skupaj z zdravili, punkcijo, transferjem, UZ (brez preiskav, ki jih pa že itak imaš). Vsaj moj je bil toliko. Jaz sem imela punkcijo, vendar nisem pršla do transferja (nič jajčec), zato mi pri drugi rundi ni računal punkcije, UZ pregledov in tudi transferja mi ne bi, ampak nažalost spet nismo prišli do te faze.
No kot vidiš in kot boš prebrala še drugje po forumih, se da vse z njim pomeniti



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dr. Reš
9.6.2006 11:02:35   
Anonimen
Pozabila sem ti povedat, da mi je kolegica rekla, da v lj stane samoplačniško malo pod milijon. Koliko je to res, pa ti bo najbrš še kdo to potrdil ali ovrgel. Ne me držat za besedo. Reš vsakega, ki pride k njemu, da avtomatsko prvo na samoplačniško. Ponavdi si tudi takoj naslednji cikel na vrsti z zdravili, punkcijo in transferjem.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dr. Reš
10.6.2006 0:04:56   
rega
Živijo Anonimen.
Mišek1 ti je vse povedala, kar rabiš. Jaz pa ti bom povedala moje izkušnje:

cca 10 let sva se z možem trudila za zanositev. Na GK sva imela 3 ivf postopke. Meni je ostalo v spominu neskončno čakanje. Za vsako zadevo posebej. Najprej vsi pregledi zame, nato za moža. Nato sledijo operacije. Nič ne rečem, saj so odkrili razlog zakaj ne moreva zanosit. Meni so odstranili septum (oviro v maternici), pri možu pa, da v izlivu ni nobenih semenčic. Z biopsijo so preverili ali se semenčeca sploh proizvajajo v modih. Izkazalo se je da se, samo da so zelo slabo gibljiva. Tako da mu je dr. na GK najprej svetoval, da poizkusi s tabletami, ki se jih takrat ni dobilo v Sloveniji, ampak samo v Nemčiji. Zagotovoil je da bo lahko dobil sredstva povrnjena (takrat cca 2000 dem),nakar se je kasneje izkazalo, da niti delček sredstev ne bo naša zavar.priznala. Imela sva torej drag izlet v Munchen. Te tablete naj bi morda omogočile, da se kvaliteta semenčic izboljša. Zgodilo se ni nič, razen nekaj negativnih stranskih učinkov. Potem sva se odločila za kratko pavzo, (rekla sva kako leto) ki pa se je, nenačrtno, zaradi bolezni v družini podaljšala na 4 leta. Želela sva it v Mb, na postopek. Moj gin. mi je omenil dr.Reša. Po e-mailu sem mu čisto na kratko povedala, kaj bi rada. Zelo hitro sem dobila odgovor naj pokličeva in se naročiva. Potem pa sploh nisva mogla dojet kako hitro se je vse odvijalo. Februar 2003 prvi pogovor z dr.Rešem. Marca postopek (kjer sva plačala samo tablete, drugače pa je bil postopek brezplačen) in postali smo noseči. Decembra 2003 pa sva dobila našo štručko.user posted image Mimogrede... Marca 2005 sva šla še 1x na IVF, katerega sva v celoti plačala cca. 350.000,00 sit. Tokrat poizkus ni uspel. Oktobra 2005 sva ponovila vajo, tokrat brezplačno (razen nekaj malenkosti) in sedaj konec junija 2006 se nam bo pridružil še en član.user posted image Pri nama velja rek: SREČE SE NE DA KUPITI Z DENARJEM. Dr.Reš je res z dušo in telesom predan svojemu delu. Ne smeš biti občutljiva, ker ne olepšuje zadev. Šla sva k njemu čisto sproščena in kar verjela sva, da bo vse ok. In res....

Tako da ti tudi jaz svetujem, pojdi k njemu, prepusti se mu, ne obremenjuj se z ničemer. Morda tudi pri tebi iz nemogočega naredi mogoče.

Tudi moja sodelavka je bila 2x pri njem na postopku. Prvič je plačala - ni uspelo, drugič ni plačala in sedaj pričakuje prvo malo štručko v oktobru 2006.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dr. Reš
11.6.2006 16:18:11   
*Karmen*
Da ne bo kakšnih pretiranih cen za IVF postopke pri dr. Rešu. Postopek stane 190.000 sit + zdravila 70.000 sit (ponje greš v Italijo na Fernetiče - to ti priporoča tudi dr. Reš, ker so pri nas ta zdravila vsaj za 100%dražja). Torej skupaj 260.000 sit. Pa tudi ni nujno, da greš v prvi postopek kot samoplačnik. Če greš kot samoplačnik si pač na vrsti takoj v prvem ciklusu, če pa greš na koncesijo pa čakaš od 3 do 6 mesecev - tako kot povsod. Glede na ceno postopkov je dr. Reš eden najcenejših v Sloveniji.

< Sporočilo je popravil zigkar -- 11.6.2006 16:19:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dr. Reš
11.6.2006 18:14:18   
Anonimen
Blagor tebi ko si plačala tolk malo. Ne vem zakaj, ampak jaz sem plačala isto kot rega. Sem glih preverila račun 242.000, plus zdravila. Vse skupi je zneslo nekje 330.000. Je pa res, da sem imela ICSI metodo, mogoče je pa ta dražja, ne vem.  Se pa strinjam, da je eden najcenejših, precej od ostalih.

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dr. Reš
12.6.2006 19:47:40   
PIŠKICA
Najlepša vam hvala za vaše odgovore. K dr. Rešu se bom vsekakor naročila in še naprej upala, da se vse srečno konča.
Upanje nam še ostane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dr. Reš
31.8.2006 19:20:22   
blanč
Jaz grem tudi v četrtek dr. Rešu. A že prvič naredi pregled ali je prvič samo pogovor. Zelo si želim, da bi nam uspelo in da bi kmalu ajčkali.

(odgovor članu PIŠKICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dr. Reš
31.8.2006 19:30:22   
Kalina
IVF pride 190.000, ICSI pa 230.000. 

_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dr. Reš
24.1.2007 10:36:24   
melitaj
ojla
jst sm tud ena tistih, ki se trudim zanositi in poleg tega se trudim opravt še moje navale glivičnih obolenj...

ki mi otežujejo zanositev!!!

Lepo prosim za kontaktno številko  oziroma kakšne podatke o Dr. Rešu - ime, telefonsko številko, email...
Na internetu je več dr. Reš- ov, pa ne vem kateri je taprav????
To je najin prvi poskus s pomočjo zdravnikov! Sm naročena preko napotnice v LJ, ampak rada bi se pozanimala, kaj bi lahko še sama naredila na tem. Ker midva sva zelo neučakana, že kar nekaj časa poskušava, pa ne gre.....
VELIKO SREČE TUDI VSEM VAM, KI STE Z NAMI...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, Melita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: dr. Reš
24.1.2007 12:43:18   
nena m
Živjo!

Tel. od dr. Reša je 01-510-68-00 ali 041-667-482, več podatkov pa imaš tukaj

http://www.neplodnost.com/

Upam, da ti čimprej uspe!

lp,

(odgovor članu melitaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: dr. Reš
24.1.2007 20:07:34   
melitaj
ojla

hvala za tako ažurno informacijo..
Bom poklicala in povprašala, kaj svetuje.

Hvala in vsem veliko sreče!!!user posted image user posted image user posted image
Melita

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: dr. Reš
24.1.2007 22:06:35   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: *Karmen*

Da ne bo kakšnih pretiranih cen za IVF postopke pri dr. Rešu. Postopek stane 190.000 sit + zdravila 70.000 sit (ponje greš v Italijo na Fernetiče - to ti priporoča tudi dr. Reš, ker so pri nas ta zdravila vsaj za 100%dražja). Torej skupaj 260.000 sit. Pa tudi ni nujno, da greš v prvi postopek kot samoplačnik. Če greš kot samoplačnik si pač na vrsti takoj v prvem ciklusu, če pa greš na koncesijo pa čakaš od 3 do 6 mesecev - tako kot povsod. Glede na ceno postopkov je dr. Reš eden najcenejših v Sloveniji.


tut nama je dr.reš rekel, da je cena takšna...trenutno čakama na ivf v mb in če ne bo uspešen, grema samoplačniško k Dr Rešu


punce, vsem želim, da se končajo naše muke glede delanja user posted image in da čimprej zagledamo user posted image user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?