Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
: Testi nosečnosti zaznajo hormon HCG v urinu pri 25 mIU/l. To bi že moralo biti v 6. dnevu po ET, in ker jih ni jih ne morejo zaznati! In to je to.
Vseeno hvala za dober poskus tolažbe!
Ma, sej mogoče se zdim res pesimistična, ampak mislim, da je bolje biti realist in se čim prej sprijazniti z usodo, kot pa slepo nekaj upati.

! Zorej - ne se prerekat z mano - jaz pravim, da ste ve vse
ful sede, zatorej...do vgnezditve naj bi prišlo 1 do 3 dni po ET...v primeru, da je to 3.dan je takrat vrednost ßhcg približno 6 enot...vrednosti se podvajajo na 48 - 72 ur...torej na 6. dan po ET je lahko vrednost šele 12 in 9. dan šele 24 enot...pri meni je bil obraten primer in sicer je bila vgnezditev takoj naslednji dan in hormon se mi je podvajal na približno 48 ur (krvni test pa sem imela zaradi praznikov šele 16. dan) in zato je tudi vrednost bila nekaj malega čez 1000...
Drži se tega drugega!
Zaj
je cel tale postopek, ampak zato pa smo tu, da se bodrimo in poganjamo naprej, in krasno je prebirat pozitivčke, še kar sam pozitivno razmišljaš...
- pa ni, niti malo (za razliko od predvčerajšnjim).
...brezupni primeri...ampak vseeno drži pesti, da ste vse
. Takoj, ko si nas dva dni pustila same, smo naredile totalno štalo. Če bi danes delale anketo o tem, katera misli, da je noseča, ne bi bilo nobenega pritrdilnega odgovora. Žal. Smo mal zabluzle, a ne, Vampi?
...Ok, mal, ja!
, sem prepričana!
,
al še čakaš v zasedi
, da bo test pokazal
, kot že tolikokrat. No, ko M 14 dan še vedno ni bilo sem test ponovila in zagledala
.
Se opravičavam...
...ker