|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 24.6.2006 16:58:07
|
|
|
|
pika74
|
Ojla Anitka , pismu... zdej mam pa luknjo v spominu . Kolk časa se ni smelo po odščipu... hmmm čak mal... jaz sem to imela novembra... ma pomoje je blo tko, da je rekel G do prve M počakat, da se sčisti, potem pa normalno. Tako se jaz spomnim. Nisem pa čist 100%. Ma pomoje nimaš dosti za falit, če do M počakaš. Najbrž imaš tudi kaj bolniške ane. Glede izcedkov in M pa tudi najbrž ne bo povsem taka, kot je običajno. Saj veš, zaradi tega posega, bo krvavitev najbrž malo daljša. U čaki, zdaj se spomnim. Tam na izvidu je pisalo nekaj... grem pogledat Evo. Najdla . Bom vse prepisala, tko kot piše: Zaradi sprememb na materničnem ustju, smo vam z diatermično zanko odstranili košček tkiva na nožničnem delu maternice. Celjenje bo trajalo približno 14 dni (lahko tudi kakšen dan več ali manj). V tem času boste imeli nekoliko več izcedka iz nožnice, ki bo lahko tudi krvav. Zaradi tega ne bodite zaskrbljeni. Če pa bi se pojavila močnejša krvavitev, močne bolečine v spodnjem delu trebuha in morebiti tudi vročina, se oglasite na pregled v urgentnem bloku Kliničnega centra, pritličje, soba številka 31. V času celjenja rane (2-3 tedne) ni priporočljivo imeti spolnih odnosov, ki bi lahko izzvali krvavitev ali okužbe rane. Tole so meni dali v roke, ko sem šla domov. Imela pa sem LEETZ (el. zanko). Če si imela podobno, potem tale navodila veljajo tudi zate in jih pomoje lahko upoštevaš. Še dobro, da sem takrat spravila tole - a ne . Kot, da bi vedla, da bo enkrat prišlo prav nekomu . Šalo na stran. Rada pomagam, ker vem, kako je, ko ne veš kaj narediti, pa še Pušenjak je na dopustu . Anitka, drži se in velik sončka . pika74
|