|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 26.6.2006 15:15:52
|
|
|
|
*Karmen*
|
Joj, joj, joj ... Ma kaj je zdaj to ?! Ija, Špelka ... Žal mi je, da se tudi vidve pridružujeta klubu "dolgih nosov". Sploh ne vem kaj naj rečem... Ja, nič, novo temo bo treba odpret, pa bomo tam lahko jokale . Punce, stvar je taka, stoji pa takole: večina nas je "zvisela". Žal. Vsaka po svoje je dala skozi tiste prve najhujše trenutke. Ampak, punce, še vedno smo žive in zdrave , čaka nas poletje , morje , pa kakšna veselica bo padla vmes , ventilčke bomo spustile tudi ob kakšnem prijetnem šopingu ... pa bo spet vse ok. Zdajle trenutno mislite, da se vam je podrl svet. Ampak niti pod razno ni tako. Že čez nekaj dni boste začele graditi novega. Punce, samo zjokajte se. Zjokajte se tako zelo, da vam bo zmanjkalo solz, potem pa boste šle naprej brez vsakršnih težav. Bolečino je treba dat iz sebe!!! No, pa dovolj žalostnih besed. Zdaj bomo držale pesti še za Ono78, da vsaj njej uspe !!! Ve, z dolgimi nosovi pa nasmeh na obraz in za nekaj časa pozabite na dojenčke. Bodo pač prišli malo kasneje. Zaradi tega pa ne bodo nič manj prijetni in lepi. Bomo pač uživale poletje brez velikih trebuščkov. Bomo pač lahko na dopustu žurirale do zgodnjih jutranjih ur. Pa ne pozabite tega mamsimalno izkoristit, drugo leto verjetno večina od nas tega ne bo več mogla počet, ker bomo imele ogroooooomne trebuhe . Zato si le dajte duška letošnje poletje !!! Zdaj pa brez heca: GLAVE GOR in za nekaj časa odmislit dojenčke!!! Poletje je tukaj, še naši "dohtarji" so šli na dopust! Punce, gremo uživat to edino življenje, ki ga imamo! Če bomo razmišljale samo o tem česa nimamo, bo življenje ušlo mimo nas. Maš dojenčka al ga pa nimaš - pri osemdesetih si vseeno star in ga ne moreš več biksat! Dojenčki pa pridejo na vrsto spet v jeseni . Tepka, Rešu moraš sporočit rezultat že zaradi statističnih podatkov. Le tako nam lahko vsaj približno pove, v kolikih procentih so ti postopki uspešni. Ni ga potrebno klicat, le sms mu pošlji. Napiši tvoje ime in priimek, pa od tvojega srčka ime in priimek in kateri postopek po vrsti sta imela. Na koncu pa še napišeš ali je uspelo ali ne. Jaz sem napisala kar, da sem zvisela . Pika, tudi moja M se je poslovila. Kar naenkrat . Fajn, glih tok me je zaj , da se čez vikend nisem mogla it kopat . Bom pa to sto na uro nadoknadila naslednji vikend. Pikovit, hvala za račko, ki si nam jo poslala. Ker vem, da je plastična, jo bom vzela kar s sabo, ko se bom šla v banjo namakat . Uuuuu, Čiška je pa kr mal pop , ker nobena noče bit nosečka. Zdaj je pa Oni78 kar zapovedala, da se ji mora pridružit . Ja, Ona78, jaz bi jo na tvojem mestu kar ubogala. Precej penasto že deluje tale naša Čiška in po moje bi jo blo kar zdravo ubogat. Mišek1, ti pa nikar ne obupuj že zdaj. Na stol greš pač tolikokrat kolikokrat ti paše. Ko se naveličaš pač ne greš več. Če bo pri meni prišlo do tega, pač ne bom več šla. Življenja pač ne mislim preživet na tistem stolu! Nekajkrat bom še poskusila. Če pa uspeha ne bo, se ne bom šla obesit. Imam še preveč življenja pred sabo, da bi ga kar mimo spustila. Glede srčka, ki ga ne bo zraven pa nikar ne skrbi. Vsak dan bomo tukaj me - čvekice, ki ti bomo dvigovale moralo in zate držale pesti. Tko, punce, toliko za zdaj. Lepo vas pozdravljam in vam pošiljam en topel objem. Zvečer se pa verjetno ša kaj beremo. Karmen.
|
|
|