|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
20.6.2006 19:32:34   
husa

No evo mene....Spet problemiuser posted image . A se še spomnite, ko vas je neki ščipal? Na levi in desni, ker se razteguje maternica.. A je normalno, da te v 12 T neha ščipat? Naslednji teden mam NS, pa se mi bo zmešal do takrat, če me malo ne potolažite...Sej verjetno kompliciram, ampak....

Tintara....Dej mi mal časa, da dam še tole NS čez in vidm, da je vse ok, pa se ti javim...Po splavu lansko leto sem skeptična, da sem sploh sposobna donosit in razen fanta še ne ve nihče. Se pa dobro poznava in ni mi ime Husa - sploh ne vem, kje sem dobila to idejo...user posted image ...Uživaj na dopustu. A boste letos kaj na Krku?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 926
20.6.2006 22:10:11   
Barbk
Čer bejbike,

samo pozdravček vam pošiljam pa bolhe za lahko noč....user posted image Sem  tako zmatrana, da se bo zdele samo še v mižule skotalila.

Nočka,

Barbk
user posted image   

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 927
21.6.2006 6:46:56   
tintara
Zivijo punce!
Kolk sem se vas navadila, sem danes zjutraj ko sem se peljala v sluzbo premisljevala, da vas moram nujno se zadnjic pozdravt pred dopustom, pa ce imam se tok dela in bi sla kaj prej domov. Za vas ze imam cas.
Danes ponoci se mi je prvic zdelo, da je bilo res vroce. Prej so se moci kar ohladile, danes se mi pa zdi, da je sele nekje proti jutru postalo bolj hladno. Ampak kar naj greje, me je prevec prezeblo, da bi nad vrocino jamrala.
Husa: a dej ga srat, a ni ti ime Husa? Zdaj pa res vse vem, ko si mi to povedala.   Drgac pa sorry, k sem ti vcer mal zatezila s tem kdo si in tko, ampak saj mislim, da sem pogruntala. Smo vse mal prevec zgovorne in gres pol sam poste za nazaj pogledat in sestejes ime, ko se kdaj podpises in to kje delas in je. Pa ti obljubim da bom tiho, te razumem. Danes sem sicer zmenjena s sestro(tvoja sosolka, ce sem te prav zgruntala), da bodo otroc mal skup, ampak ji ne bom povedala. Nic bat.
Pa ne sekiraj se, zagotovo si sposobna donosit in vse. Sem pa bila po moji slabi izkusnji v lanskem decembru tokrat tudi jaz veliko bolj previdna in sem tudi domacim povedala sele po nuhalni. No, obe sestrci sta pogruntali nekaj prej, ampak nisem cist hotla priznat. Drzim pesti zate drug teden, prav? Aja, meni tudi nic vec ne spika, pa kolkr se spomnim je blo tud v prvi nosecnosti prbl tako.

Punce, jaz moram zdaj res delat, da skoncam zadeve. Uzivajte teh 14 dni, ko me ne bo, pol se pa spet kaj slisimo. Pa da mi zdrave ostanete!

Naja 3: tebi pa zelim eno lepo poroko, z lepim vremenom (temperature so zdaj ze skor enake kot pri nama, se par stopinj dodas in imas lepo, vroco poroko ob dveh popoldne) in se lepso nevesto. Pa fajn ga zurajte.

Uzivajte, pa pejte se kaj kopat. T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 928
21.6.2006 11:56:35   
Naja30
En lep pozdravček!

Tintara hvala za lepe želje user posted image  Tebi pa želim lep dopust, sprosti se in uživaj 1000 na uro user posted image  Pa spomni se kaj na nas.
Husa nč se bat. Bodi čim bolj pozitivna. Nič ni narobe, če te ne špika, mene tudi bolj poredko, zmanjšalo se je pa ravno tam nekje okoli NS. Pa je vse ok, sem user posted image  še 1x po tem vidla. Tvoj strah čisto razumem, saj imam tudi jaz za sabo negativno izkušnjo. Ampak tokrat čutim, da bo vse ok, pa nočem mislit na slabe stvari, čeprav tudi mene kdaj prime. Uživaj v user posted image  ko boš pa z NS pa NUJNO javi, kako se ti je user posted image  pokazal.

Jaz se pa danes boljše počutim, prehlad se že manjša. Tako da do sobote bo pa res ok, samo upam še na lepo vreme.user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 929
21.6.2006 22:50:54   
Barbk
Čer,

preden spet v mižule padem en pozdravček.Tintara ti se imej skrajno fajn na dopustu (sej boš to itak šele po dopustu brala pa vseeno), Naja me veseli, da tvoj prehlad čudežno izginja.Sicer smo pa vedeli, saj veš, da boš najlepša nevestica.O Ženkica dobrodošla nazaj-verjamem, da ste se imeli ful dobro.O punce a ve pa že kar čutite bebike?user posted image Kako pa zo zgleda?Komaj čakam, da bom naše user posted image začutila...No zdej grem pa spat!
Prijetni spanec vam želim.

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 930
22.6.2006 12:44:53   
t_t_y
Ojla, jaz se spet javljam (se bolj poredko, vas pa redno berem - no, kolikor mi čas dopušča).
Vidim da ste v redu in da ene že počasi čutite bebice - jaz sem ga prvič (ta prvega) tam okrog 17. tedna, tko da še mal, še mal..
No, jaz sem imela včeraj NS in baje je vse OK, riziko 1:5135 (prvič je blo mal več, sam se vsako leto pozna).
Je pa zanimivo, da je tokrat bebica mal manjš - no, zdej je tko kot more bit, sam prvi je bil zgleda bolj velik.
Sicer se,m pa spet slišala - ja to ste pa kr mal pohitel....Ja haloo, kaj mam jaz čudne zdravnike al kaj??? No ja sej je vseen, sam da je nam prav, ane...
Nč lepo bodite user posted image  pa se še kaj javim...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 931
22.6.2006 13:09:02   
Vilma
Hojla decembrčice user posted image
Tudi sama bolj poredko pišem, čeprav prebrem če se le da vse user posted image
Super t_t_y za nuhalno, dober rezultat imaš user posted image
Včeraj sem dopolnila ceeeeelih 34 let user posted image  
Sem nabrala enih let madonca, čeprav počutim se pa staro ene 25, ne več user posted image
Zadnje dni me je mučil glavobol, pa sem končno ugotovila, zakaj. Imam precej nizek pritisk 90/60 in odkar sem noseča sem zmanjšala pitje kave. No očitno brez kofeina ne bo šlo, tako da eno šalčko vsak dan si pač privoščim.
Zdi se mi, da mi je začel rasti trebuh, da se končno pozna. user posted image  Moj je čist divji, non stop pritiska uho na trebuh, mi trka na trebuh in se pogovarja z njim, me sprašuje, če Jaka že kaj sliši user posted image
Aja, sva dala najinemu sineku (zgleda da bo fant  user posted image ) začasno ime Jaka. Sicer ne bo Jaka potem, ampak bolje da ima človeško ime kot pa da je pikec, slivica, termitek, lumpkek  ipd...user posted image

Je še katera od vas dala začasna imena svojim otročičkom?
no mogoče pa katera že točno ve?

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 932
22.6.2006 13:21:18   
Anonimen
Lep pozdrav vsem skupaj.

Moj trebušček je kar lepo okrogel. Zdaj sem ugotovila, da bom res morala iti v nabavo.
Tudi moj je čisto vesel, vsak večer in zjutraj da trebučku lubčka. Imena za trebušček še nimava, čeprav vsak dan prileti kakšno ime, ki bi ga lahko najino dete imelo. Za enkrat še ne veva, katerega spola je. Upam, da bova izvedela v četrtek, ko imam pregled.
Imam pa zadnje čase težavo, saj zelo težko zaspim in tudi spanec imam zelo rahel. Včasih sem v povprečju spala 8 ur, zdaj pa samo cca. 4 ure. In zato sem sitna, popoldne moram obvezno za kako uro spat...
Imate kakšen nasvet?

Imava pa nove jogije-dormeo, in ko me dragi zvečer masira po hrbtu (jaz ležim na trebuhu), sem ugotovila, da sedaj na dormeo ne gre več tako lahko. Trebuh me žuli. Sem se znašla in pod trebuh dala povšter, unga ta ukrivljenega.

Imejte se lepo.

PS: morfologija, vem da je to pregled v 20. -24. tednu. Ne vem pa zakaj in kje ga opravljajo...

Prosim, ne me obsojat, če sprašujem bedarije.....

(odgovor članu Vilma)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
22.6.2006 14:48:38   
Zasanjana
Pozdravček še od mene!
Joj ta vročina.Danes sem šla petkrat gor pa dol po celi Postojni peš in me zdaj tako boli glava.user posted image
Zasavka: na morfologiji ti G izmeri otročka in glavico, pogleda ali ima vse organe in kako so razviti.In, če želiš, ti pove tudi ali bo user posted image  al pa user posted image .user posted image Meni osebno je to najlepši pregled v nosečnosti.user posted image

Vilma: hepi brzdej tu juuu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je tud že začel imena izbirat pa tud če je še mal zgodaj.Včeri je reku, če nas bo slučaaajno presenetila user posted image , bo Zarja al pa Zara.In vztraja pri tem.Za fantka se pa ni nič zmislu, pa ga imamo napovedanega.user posted image

A vam že kej zatekajo noge?Moje so grozne danes.Normalno, da po enih treh kilometrih zatečejo.Me user posted image  kliče dinozaver.user posted image
Pa še to... je kateri še kej slabo?

Ok, dovolj za zdaj.Nujno se moram malo vležt.Siesta, punce.user posted image
Lp!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 934
22.6.2006 15:03:30   
t_t_y
Zasavka - saj niso bedarije, te pač zanima. Ja morfologijo naj bi ti opravil tvoj G, gre pa za to, da pogledajo, če ima mali vse organe, pa velikost, ... Ti nebi znala strokovno razložit - meni tko zgleda kot kaka NS, sam da ti pač ne merijo rizika ampak pregledajo rokice, nogice...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 935
22.6.2006 18:05:35   
Naja30
t_t_y čestitam za NS in lep rezultat! user posted image  Wilma ful sem se nasmejala, ko si napisala, kako kličemo svoje user posted image  Tudi naš je še pikica ali pikec, imena še ne bova dala. Me je njegova mama poučila (stare vraže), da ni dobro poimenovati otroka, preden se rodi.user posted image  Sicer pa midva se sploh še nisva odločila za ime, drugače bi ga verjetno tudi že klicala po imenu. Za user posted image  jih imava ene par, za user posted image  pa sploh ne.
Aja, pa vse najboljše za rojstni dan!! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa že od začetka nosečnosti kar fajn spim, razen tistih 3x na noč, ko moram it lulat.user posted image  Sem pa ves čas zaspana in lahko takoj zaspim, ko se uležem. Zasavka poskusi pred spanjem popiti topel kakav, mogoče bo pomagalo.
Meni noge še ne zatekajo, mi pa prsti na rokah ponoči. Bom morala začet dajat prstane dol. Pa lih zdej ko dobim enga novega - poročnega! user posted image user posted image
Sem vas hotla vprašat, če je res tako nevarno, če se steguješ ko npr. perilo obešaš. Jaz sem ga danes obešala in me je pod trebuščkom začelo malo bolet.

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 936
22.6.2006 19:58:50   
emaa
Vilma čestitam za roj. dan. t_t_y lepo, da si tako lepo opravila z NS. Naša tintara se sonči na morju, naja naša nevesta, a se kaj veseliš. Glede obešanja perila, jaz ga obešam tako kot prej, pa ni nič narobe, si se pa lahko nevede malo pretegnila, kar se ti pa lahko hitro zgodi. Bo že bolje. Meni pa že drugi dan ni bilo slabo, da bi le bilo tako naprej, ker bi pa rada več kot dva dni brez user posted image  preživela, ker kile mi pa stojijo na -4, ker enostavno ne morem jesti veliko, sladko mi pa ne paše (ne piti, ne jesti).

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 937
22.6.2006 22:16:10   
Barbk
Hojla babuške,

najprej bomo malo zapeli naši Vilmi za rosna letauser posted image , pol t_t_y čestitali za zelo lep rezultat na NS, ostalim pa seveda en objemček.No bom tudi danes bolj kratka-treba spati jutri imamo zadnji izpit.No še tole anglo poštimam.Vidim, da se nam že vsem naši lepi nosečniški buškoti poznajo.Juhej!!A ste ve tudi kaj zmatrane?Zgleda tole vročino težje prenašam-no saj če kje počivam takole nogce v luft sploh ni problema, a zaenkrat smo še v službi pa se malo matramo.Pa saj bo-za naše detece vsee!!

Grem spat-pa,da ne pozabim bolhe za lahko noč...

Barbk

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 938
22.6.2006 22:17:55   
r1ta
Ah... brezveze...

< Sporočilo je popravil r1ta -- 22.6.2006 22:32:19 >

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 939
22.6.2006 22:33:40   
r1ta
Jutri napišem več, ko bom bolj dobre volje...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 940
23.6.2006 10:27:51   
severnica77
Še malo in začne se ....... vikend. Uh, sem vesela user posted image . Mene pa sonček kljub vročini spravlja res v dobro voljo. Imam 1000 x raje to pasjo vročino, kot pa tisti dež.

No bušček pa se mi zdaj že malo pozna. glede na to, da je od zadnjega pregleda in NS preteklo že kar nekaj časa, naslednji pregled pa imam komaj 21.7. sem mi spet začenjajo porajati vprašanja, če je vse v redu z user posted image  ... Najraje bi imela UZ vsak mesec user posted image .

Lepo se imejte in uživajte vikend.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 941
23.6.2006 12:57:16   
crci06
Ojla,

R1ta... ta dva posta pa ne zvenita pretirano pozitivno???
Deliš z nami, ali pa se oglasiš na zasebnih sporočilih?

Upam, da ni kaj narobe, in si le jezna ali slabe volje...

Jaz sem pa izvedela, da sem pozitivna na testu toksoplazme ("verjetno je že stara okužba, ker so take vrednosti" je rekla sestra, pa še to je rekla samo zato, ker sem jo vprašala ?!?)

Ali mislite, da se mi zdaj ni več potrebno paziti in lahko jem jagode direkt iz vrta (neoprane, pa itak niso špricane...)? Pa sveže meso, pa jajca?
Je zdaj še nevarnost ali ne?

Hvala za odgovore, res ste  mi v pomoč in oporo...
Seveda pa - če me potrebujete - sem tukaj tudi jaz - za vas

LP in user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 942
23.6.2006 13:01:10   
crci06
Severnica77 bi imela ultrazvok vsak mesec?? user posted image
Jaz pa vsak teden!
Ravno včeraj sem mojmu razlagala (ker ni mogel z menoj na NS), da mogoče, če še enkrat plačava, nama pa še enkrat piškotka pokaže...

Pa se mi je sam smejal, če hodimo ženske sam gledat... in da se bo verjetno vzdržal še 3 tedne do pregleda.... user posted image

LP!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 943
23.6.2006 13:07:51   
aja3
mene tud vročina zdeluje...vsak dan komi čakam da pridem domov pa pod tuš pa za pol ure v horizontalo...zvečer sem pa pol k sova...glede tokse...kolkr vem, ko si enkrat okužen ni treba pazit, ker so razvita protitelesa in je to to...bolj kot okužena ne moreš bit...jaz še čakam rezultat in iskreno upam da imam staro okužbo glede na to da smo imeli doma od nekdaj mačke...trenutno imm tudi 4 mlade...so full luštni, valjda se ne morem zadržat da jih nebi mečkala...user posted image problematično je samo v primeru če se prvič okužiš med nosečnostjo, pa še to menda ni panike...dobiš injekcijo ali dve ....lep vikend vsem

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 944
23.6.2006 13:15:31   
t_t_y
Ojla, ja, za toksoplazmozo, sem bila tudi jaz pozitivna pred prvo nosečnostjo in je blo to OK - zdej v drugi user posted image  mi sploh niso nič pregledoval, sam v materinsko je napisala - stara okužba.

(odgovor članu aja3)
Neposredna povezava do sporočila: 945
23.6.2006 13:22:45   
manetka
O bejbeuser posted image

Jest pa nism prov pridna pri pisanju, klele goruser posted image

Hmmm morm pa neki fajnga povedat, naš user posted image  je pa začel migatiuser posted image  madonca dones se mi zdi kokr da je skoz full buden, če kake tri urce se mi zdi de res ornk miga. Zdej kake tri tni so bli rahli drezljaji, sam danes je pa noro, to pa je lep občutek, sm tok veselauser posted image .

Pridne bodte in lep vikend,

M.

pa smo trije

(odgovor članu aja3)
Neposredna povezava do sporočila: 946
23.6.2006 13:27:05   
severnica77
Test za toksoplazmozo pokaže protitelesa IGg in IGm. Če najdejo samo protiteles IGg, pomeni, da je to stara okužba, če pa so v krvi obojna portitelesa gre za novo okužbo.

Tudi jaz sem pozitivna in sem rekla sestri, da pa sedaj več ne rabim delati testov za toksoplazmozo in je rekla, da kasneje še vseeno enkrat pošljejo kri na pregled. Kar mi je zelo čudno, saj ni nobene variante, da se še enkrat okužiš. Sestra mi je rekla, da je to čisto res, da pa oni vseeno vsem user posted image  preverjajo kri enakouser posted image .

Moj_moj, tudi jaz se ne bi branila tedenskih ultrazvokov user posted image . Me prav zanima kako bo vse skupaj v prihodnosti, glede na razvoj, ko že danes lahko v svoji dnevni sobi gledaš posnetek svojega user posted image .

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 947
23.6.2006 13:46:25   
vampirka
Najprej user posted image  za vse male migavčke! Jaz ne vem al se meni sanja  - ampak jaz zadnji teden, ko se umirim na kavču in položim roko na buhija, čutim notri kot ene čist nežne utripe...no, saj vseeno, če se mi samo dozdeva, občutek je pa fajn user posted image !
Glede toxe - jaz sem včeraj dobila izvide - pozitvna IgG in IgM! Je pa potrjeno, da kljub temu, da gre za svežo okužbo, je starejša od treh mesecev! Kri sem dala konec maja...torej sem se okužila v februarju! Je rekla moja G, da kaj takega pa še ne - naključje na kvadrat...okužila sem se en mesec pred zanositvijo user posted image  - ampak baje to ni panike user posted image ...torej sedaj spet lahko šlatam vse mačke in jem zelenjavo z vrta - juuupi! Pa še to - jaz bi pričakovala, da sem ziher okužena od prej, saj sem doma iz kmetije, kjer smo imeli ogromno mačk - ne najbolj zdravih in negovanih, pa vse iz ceste smo otroci domov privlekli, korenje in grah smo kar direkt z vrta papcali...jaz pa fašem toxo ravno zdaj!!! Jah, samo da je vse OK user posted image !

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 948
23.6.2006 14:06:25   
crci06
Severnica77, najlepša hvala za razlago tokse.... sem ti dolžna pivo! user posted image  
Vampirka, ti greš pa z nama, k si si vse glede tokse tk dobr naplanirala!!!  user posted image

Ko bomo seveda lahko pile pivo.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 949
23.6.2006 15:05:15   
Naja30
Jaz bi tudi pivo, sem tudi pozitivna na tokso!! user posted image  user posted image  user posted image

Uh, vročina tudi mene zdeluje. Si lahko mislite, da mi je bilo danes po več tednih spet hudo slabo?user posted image  Sem skoraj bruhala v avtu, doma pa sem se malo ulegla in je bilo bolje.user posted image   Ne vem, kaj bo na dopustu. Kaj bom samo noter ždela in knjige brala?? Hehe, upam da ne.

Včeraj sem vam ful lepo opisala, kako je naš user posted image  začel na prvi poletni dan migat, oz. sem ga malo bolj konkretno začutila. Pa nisem mogla poslat posta. Sem bila tako jezna, da sem kar zaprla RR. Aja, tašča me je podučila user posted image  da ko prvič čutiš brce, tistega ko pogledaš, user posted image  ali user posted image  to boš imela. No, jaz sem prav buljila v bodočega tasta, ker sem bila kot okamenela zraven - še dobro da me ni pogledal, le kaj bi si mislil zakaj ga tako gledam?? user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?