majas
|
Hvala za te besede...slovenija je res glupa...sem bila na inšpektoratu za delo...in kaj da nisem dobila denarja je res težko dokazat, saj sem podpisala da sem ga prejela in takrat mi ga je izpulil iz roke... nič ne morem, razen sodišče...in kaj? naj se še zdaj v to spuščam, pa preden dokažeš,,,dovolj je bilo sekiranja v nosečnosti...se že preveč vse skupaj vleče... sem pa dala vseeno prijavo da jim malo papirje pokontrolirajo,,,saj niti plačilnih list ne dobimo. Daj jim vsaj nekaj najdejo!!!! Res si nisem predstavljala da je lahko nekdo taki ampak res taki prasec da ti denar brez katerega ne moreš živeti vzame!!!! Še grem danes 1X na policijo, ker je bila kraja in naj rečejo kar hočejo...naj vsaj nekaj naredijo...da se vsaj malo ta prasec prestraši... jaz sem tako besna,... Bom šla danes malo plavat da se pomirim...saj bo... matejka jaz tudi upam na to-VSE SE VRAČA VSE SE PLAČA... Pa če nebi bila jaz na bolniški...ma kako bi delala...eh... Nič uživajte mi tudi ve,,,***