|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj naredit, ko ima ženska fuuuul mleka?
4.7.2006 11:34:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SelmaC

Ankica, nekaj ne razumem, zakaj si moralo za en obrok kombinitrati dojko + adaptirano mleko? A ni bila dovolj vedno ista dojka?


To je bilo prvi mesec, ko se dojenje šele vzpostavlja. Imaš dve možnosti dojenja: ali v enem obroku dojiš na obeh dojkah ali pa v enem obroku na eni v drugem obroku pa na drugi. Jaz sem se odločila za slednjo varianto.
V levi dojki je nastalo dovolj mleka za en cel obrok,  tako da sem cel obrok lepo podojila. Naslednji obrok sem podojila na drugi dojki, vendar sem imela zaradi enotedenskega nedojenja na tej dojki premalo mleka, da bi se user posted image  najedla do sitega. Zato sem potem dodala še adaptirano mleko, kolikor je pač rabila, da se je nasitila (običajno okoli 30 ml). Vendar se je zato, ker sem malo res imela neprestano pristavljeno, postopoma proizvedlo dovolj mleka, ker je bilo dovolj stimulacije. Vse skupaj je trajalo nekako tri tedne, da sem prešla s kombiniranja na popolno dojenje. Upam, da razumeš, kaj hočem povedat.
Navade pa tudi naša menja dnevno user posted image . Ima sicer nek red, ampak redno prihaja do odstopanj. Ko je bolj vroče, se doji tudi na vsako uro po tri minute, včasih pa 4 ure ne pokaže interesa za hrano in potem hlastno je 15 minut. Kakor ji paše. Jaz se pa temu prilagajam.

(odgovor članu SelmaC)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kaj naredit, ko ima ženska fuuuul mleka?
4.7.2006 11:56:57   
SelmaC
Hvala Ankica zdaj razumem, kaj si želela reči. Jaz se tudi poslužujem variante en obrok ena dojka. Drugače pa se mi zdi da počasi kontroliram prenapolnjenost dojk z črpanjem manjše količine.

Hvala za nasvete

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kaj naredit, ko ima ženska fuuuul mleka?
4.7.2006 22:43:22   
BlankaT
Jaz sem si 2. dan po porodu iz ene zize, po dojenju izpumpala 200 ml. Pa mi sestre tudi niso verjele, da imam toliko mleka, dokler mi niso od doma prinesli pumpico in sem lepo pumpala. Je bilo že pri 1. tako, in pri 2. sem imela mleko že od 22. tedna naprej.  Skratka v kolikor še grem enkrat v Rim vzamem pumpico s sabo, pa naj govorijo, da bom imela še več mleka, jaz ne bom trpela zaradi njihove logike. Sicer je pa vsaka nosečnisa drugačna in tako tudi pri mleku nismo vse enake.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?