|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Že kakšna februarčica?
21.6.2006 15:47:15   
Anonimen
Ribacu, čestitke! Evo, vse se bo dobro izteklo! user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Že kakšna februarčica?
21.6.2006 19:51:28   
neni
Ribicau, res sem vesela zate. Naj tako ostane vse do februarja.user posted image user posted image user posted image user posted image
In pri vseh nas tudi.

lp neniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Že kakšna februarčica?
21.6.2006 20:46:06   
Anonimen
ribicau sem vesela zate! user posted image
naj še jaz sporočim, da se pridružujem februarčicam. moja zadnja m je bila 18.5., torej je moj pdp nekje 22.2.2007 lep datum, a ne? user posted image pregled pa imam šele 12.7. a je to ok? malo daleč se mi zdi...8 tednov bo takrat.

(odgovor članu neni)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Že kakšna februarčica?
21.6.2006 20:51:49   
BTina
Zdravo pupike!

Že kar nekaj dni me ni bilo in toliko novih srečk user posted image . Torej dobrodošle vse februarčice!
Ribicau, zelo sem vesela, da je s tvojouser posted image  vse v redu. Moram rečt, da imava midve podobne problemčke (izcedki), pa tudi jaz sem imela pregled danes in je najina Pikica velika 1,14 cm. G. nama je tudi pokazal, kako bije mali user posted image . Še danes ne morem verjeti, da v mojem trebuščku živi tako majhno bitje. Komaj čakam, da bo začel brcati. Po UZ slikici in mojih izračunih naj bi imela PDP 05.02.2007. Kdaj pa ga imaš ti? Pa še od danes naprej delam po štiri ure. Naslednji pregled imam komaj 14.07.2006. Predpisal mi je Prometrium, kapsule, ki se dobijo samo v Italiji, dobre pa naj bi bile za učvrstitev posteljice.

Drugače se počutim v redu, le utrujenost me daje, tko, da se moram vsak dan po službi malček odpočit preden nadaljujem z domačimi opravili.

Februarčice lepo se mejte in pazite na svoje sončke. 

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Že kakšna februarčica?
21.6.2006 22:06:12   
ribicau
Hvala vsem, da ste držale pesti! Ker vem, da je vse OK, sem takoj bolj poskočna.
BTina moj PDP je 4.2.2007 - kaže na slikici, pa tudi sama sem ti tako izračunala, z G sva pa tako kramljali, da sva na to čisto pozabili. Sem pa dobila materinsko knjižico...user posted image !


Lahko noč!

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Že kakšna februarčica?
22.6.2006 8:19:33   
Nikita
No, pa se pridružujem še jst. Po dveh letih truda je tud nama ratal in sicer v prvem postopku z IUI.user posted image
Tak sma vesela...pravzaprav še jst nisem čist dojela. V petek sma delala tretji test CB, ki je bil za razliko od prvih dveh jasno pozitiven. V pondelk pa je še krvni test potrdil najino srečouser posted image

PDP bi po mojih izračunih moral biti nekje okoli 20. februarja, kar pomeni, da bom bolj proti koncu in da vas bom lahk spodbujala in vam čestitala, ko bote že nekatere mele svoje štručke v rokah, jst bom pa še s trebuhom okol strašlauser posted image

Počutje?Hja...prvi znaki so bli prav zanimivi in kar preveč očitni, da bi jih resno jemala, ker sem že prvi teden po IUI imela ponoči grozne slabosti, naslednje dni pa vročino, tresenje, glavobole, nepriejtne bolečine v križu in nogah. Doma sem bla cel teden in vsi smo mislili, da gre za virozo...pa smo se zmotluser posted image . Utrujena sploh nisem. Ravno nasprotno, ful težk zaspim. Slabosti so čist majhne, pa jih hiter preženem, če kej pohrustam. Lačna sem pomalem čez cel dan, ampak ko pa se zaženem jest pa sem tud kr hit polna. Shujšala sem na neverjetnih 58 kg...od kod me ne vprašatuser posted image Še kej? Aja, izcedek...hmmmm...mam neki rjavkaste sluzi ampak baje da je to v prvih 3 mesecih normaln. Treba je sam pazit, da ni nekih naporov in dvigovanja težkih stvari. Pa križ me tud še kr boli, kar se men zdi ful nenavadn. Kak šele bo, ko bom mela konkretn trebuh.

Ja pa še to. V ponedeljek grema za 14 dni na dopust v Grčijo. Sem mela kr pomisleke glede tega in sem dobila tri različna mnenja (osebna zdravnica je rekla, da ne vidi zadržkov, ampak da naj vprašama še vseen ginekologa.sestra od G mi je odločno odsvetovala potovanje in me celo kregala, ker tak neodgovorno razmišljam.no ko sem pa šla na posvet še k zdravnici v ambulanto za neplodnost, je rekla, da ne vidi razloga zakaj ne bi šla in da majo v Grčiji tud verjetn nosečke in da znajo za njih poskrbet) ampak zdaj je dokončno. Grema na zaslužen dopustuser posted image , po dopustu pa prvi UZ.Komi čakam. Aja še nekiuser posted image ....pri postopku so dozorela kar 3 jajčeca, zato je vlka verjetnost, da ne bo sam enuser posted image . No to pa še naknadno sporočim nekje 11.7.

Hvala za pozornost in se še kej beremouser posted image

Ja pa čestitke vsem februarčicamuser posted image

PS: kr ne morm verjet, da sem tud jst zdej aktivna članica nosečniškega forumauser posted image

....evo me že ni večuser posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Že kakšna februarčica?
22.6.2006 15:14:36   
Anonimen
Jaz se pa poslavljam od vas, po enem tednu ni več nič zrastlo, ostalo je na 2.2.mm, tudi srčka ni, jutri grem na čiščenjeuser posted image user posted image user posted image .

Vsem vam želim lepo user posted image , zdrave user posted image , februarja bom veliko mislila na vas.

Sedaj se pa za nekaj časa izklapljam iz RR.

Lp,Srček

(odgovor članu Nikita)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Že kakšna februarčica?
22.6.2006 15:20:32   
Nikita
ojej srček...user posted image .
sej ne vem kaj naj napišem...res mi je hudo in upam, da boš kmalu prišla nazaj na ta forum...te bomo čakale.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Že kakšna februarčica?
22.6.2006 19:38:31   
Anonimen
Srček, zelo mi je žal. user posted image

(odgovor članu Nikita)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Že kakšna februarčica?
22.6.2006 22:44:01   
darja.grm
Oh srček, ti sam pozitivno naprej.Sej verjetno je res hudo, ampak če boš rabila pogovor se pa vseen kaj pojavi na forumu.user posted image
drugač pa punce vam moram povedat, da sem danes vozila avto inn komaj pripeljala na cilj, ker mi je blo tako slabo.Seploh ne morem verjet, upam da ne bo spet bruhanjeuser posted image , ker tega res ne morem prenest.AMpak bo že.Vsem novim februarčicam čestitke in prijetnnouser posted image vam želim.Pa se kaj pišemo.papa
Jest sem pa zdej zares vesela da imam spet otročka v trebuščku, čeprav je bil na začetku totaln šok, ampak zdej je pa veselo pri nnas.

_____________________________

carpe diem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Že kakšna februarčica?
23.6.2006 7:34:39   
ribicau
Srček žal mi je user posted image !

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Že kakšna februarčica?
23.6.2006 20:21:06   
jasna
Srček, tudi meni je žal. Želim ti veliko moči in ljubezni, da boš lažje prebrodila. Ko boš pa spet pripravljena, pa novo user posted image  ali user posted image .

Tudi jaz se vam pridružujem. PDP okoli 18.2. , doma imam 2 fantička (3l in 15m). Slabo mi ni, sem pa grozno utrujena in sitna. Non stop me drži PMSuser posted image . V obeh prejšnjih nosečnostih sem imela krvavkast izcedek, pa je bilo vse OK. Zato punce, kar pogumno. Darja, koliko stara škratka imaš?
LP Jasna

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Že kakšna februarčica?
24.6.2006 21:19:04   
BTina
Ojej, srček. Vem kako je in te popolnoma razumem. Vse besede so odveč... le ljubezen in razmevanje tvojega dragega ti v tem trenutku pomenita največ. Ne skrivaj solza in žalosti, opiši svoja občutja tistemu, ki ti je najbliže... Nikoli ne boš pozabila tistega groznega trenutka, ko si izvedela novico, a le tako boš laže prebrodila situacijo v kateri si se znašla. Vendar, ne pozabi po vsakem dežju posije svetlo sonce! Tudi zate oz. za vaju bo. To ti govorim iz lastne bolečine in izkušenj. Po sivi in turobni jeseni je tudi za naju prišlo svetlo in veselo poletje. ZDRŽI!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Že kakšna februarčica?
25.6.2006 8:53:06   
Anonimen
Kako ste user posted image ? Vam je kaj slabo? Meni je občasno, predvsem zjutraj, dokler česa ne pojem. Pogrešaqm pa kavo, to pa priznam. Sem se ji odpovedala, sam bi jo toooook pila!
Pa drugače, buši že kaj raste? user posted image

(odgovor članu BTina)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Že kakšna februarčica?
25.6.2006 22:00:44   
sisy11
tudi jaz sem zagledala user posted image user posted image  in pricakujemo ze drugega bo pa ful mala razlika 15 mesecev. v prvi nosecnosti mi ni bilo na zacetku nic slabo in nobenih drugih znakov nisem imela, slabo mi je ratal sele nekje v drugem mesescu. Sedaj tudi nisem imela nobenih znakov le slabo mi je pa ze zdaj.PDP imam pa 14.2.2006 in prvi pregled 13 .7. imam pa kar premalo casa da mislim na pikico saj imam veliko dela z naso malouser posted image , pri prvi smo vsak teden brali kaj se razvija, kolko meri....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Že kakšna februarčica?
26.6.2006 9:02:51   
mihi33
Pozdravljene punce.
Berem vas že nekaj časa, pa tudi ena iz med vas sem že nekaj časa, a se nisem oglašala, ker vedno ko sem mislila da sem user posted image ni bilo nič. Sedaj pa po dobrem letu dni truda končno user posted image ??user posted image . Zadnjo user posted image  6.5. tako da sem si PDP izračunala 9.2.2007. Zaenkrat nimam nobenih težav, včasih mi je zjutraj malček slabo, a hvala bogu hitro mine. Prvi pregled imam 6.7.
Občasno me špika v tebuhu, tako da takrat počivam, saj imam izkušnjo iz prve user posted image , ko sem krvavela, potem pa morala bit z krči in pritiskom navzdol na bolniški do konca (sicer se je splačalo, saj imava živahnega 4-letnika).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa vročina me zdela maksimalno.
želim vam lep dan, pa ga preživite v senci ali v klimatsko hlajenih prostorih.
čao, M.

(odgovor članu sisy11)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Že kakšna februarčica?
26.6.2006 10:28:20   
Tabali
Evo še mene v vaši družbi. user posted image
Moj PDP (glede na to da je zadnja user posted image  bila 15.05) je tam nekje okoli 23.02, plusek pa sem zagledala prejšnjo sredo. Seveda sem se takoj naročila pri svoji zdravnici na prvi pregled, ki pa ga imam (glede na dopuste (najprej jaz, potem pa še zdravnica) šele 02.08. Moram priznati da me je malce zaskrbelo, glede na to da bo takrat že 12 teden, vendar mi je zdravnica zagotovila, da je vse OK, da ni nič prepozno in da je takrat še čas, da se odločim za NS.
Drugače pa se počutim več kot odličnouser posted image , polna energije, veselega pričakovanja, pa tudi vročina me prav nič ne moti. Očitno hitra presenečenja user posted image  zelo dobro delujejo name.
Punce, vsem vam želim lepo in zdravo user posted image , ter seveda zdravega in veselega user posted image !!!!





(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Že kakšna februarčica?
27.6.2006 7:27:59   
ribicau
Ojla!

Kako ste? Kako se hladite v teh vročih dneh? Moram vam povedat, da imam vsak drugi dan še vedno malo izcedka. Zdaj temu ne posvečam več nevemkakšne pozornosti. Pač jemljem Dobroston in čakam. No pa glih s krampom in lopato ne letam po svetu. Drugače grem pa na dopust oz. poročno potovanje jutri in sicer za skoraj 3 tedne. V soboto se poročiva v zelooooooooooooo oddaljenem kraju in ko pridem nazaj, vam poročam podrobnosti. Držite pesti, da bo z mojim user posted image  vse OK. 

Če gre katera že na dopust ji želim, da ga maksimalno izkoristi in se pusti razvajati, za tiste, ki pa boste še malo doma, pa da tudi uživate nekje v senci in čakate na zaslužen dopust.

Bodite dobro in zdravo! Se pišemo!

Pozdravček,
Ribicau

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Že kakšna februarčica?
27.6.2006 12:34:49   
darja.grm
o ribicau želim ti lepo poroko in fajn potovanje.Užita še tega zadnjnega sama, pol bo vse drugač user posted image .Drugač je pa men tud ful vroče in trebuh imam tak kot bi bla v 5 mesecu.Sam men je še od prejšnje nosečnosti mal ostal zdej me je pa tko napihnilo da ne vem kaj še bo.Me je kar mal strahuser posted image .No upam da uživate in se hladite.Mi gremo mal kasneje na dopust, prav tako v boilj oddaljene kraje.Upam da bo fajnn.Pa uživajte.

_____________________________

carpe diem

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Februarčice
27.6.2006 22:29:36   
sminc
Lep večer vsem. Oglasa se vam kaže da nova nosečka, rahlo pretresena, zmedena in skeptična, ker nisva načrtovala tako zgodaj. Moj Jakob se ne bo 2 leti star.  Zadnjo user posted image sem imela 21.maja in po izračunu sodeč bomo zibali 25.02.07. Mešani občutki me prevevajo a bomo že. Za pregled se moram naročit da vidimo če je vse ok in potem user posted image .
Vidim da imate ene težave z izračunom PDP.  Grete na ZANOSITEV, žELIMO SI NOVEGA ČLANA, KOLEDAR OVULACIJE in vpisete podatke. v 1 nosečnosti sem se super počutila, zdaj pa mi hoče bit slabouser posted image user posted image No ja pravijo da nobena user posted image ni enaka.
Lp


_____________________________

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Februarčice
28.6.2006 19:51:51   
BTina
Ojla pozdravljene vse stare in nove februarčice!

Berem, da nas je vedno več! Super! Kako ste? Toplo, ne kaki vroče!? Trebuščki že kaj rastejo?
Ribicau čestitke ob veselem dogodku, da bi bil nepozaben in tako sanjski kot si ga želiš. Pa ne pozabi: me čakamo tvoje poročilo! Na dopustu pa čimveč počivaj in se pusti razvajati v prijetnem hladu. Pa srečno!

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Februarčice
29.6.2006 8:33:21   
mihi33
Čao punce, mene pa zanima ali boste šle na morje?? user posted image user posted image

Jaz grem danes na prvi pregled pa se malo bojim da mi bo G odsvetoval morje zaradi dolge vožnje.
Rada bi slišala vaše mnenje, ali bi se odpravile na veselo čofotanje če je vse OK seveda?? user posted image user posted image
Naj še povem da bi šli do Makarske z avtom ali z letalom v Dubrovnik!!

Se oglasim po pregledu, M.

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Februarčice
29.6.2006 15:33:41   
t_t_y
Ojla, samo odgovor mihi33 - zaradi vožnje dvomim, da bi ti kdo odsvetoval dopust - jaz sem sicer decemberčica (naš ta velik ima 14 mesecev), pa se vsak dan vozim 2,5 ure v službo, pa spet toliko nazaj, pa zato nisem na bolniški - je pa res včasih naporno tole "potovanje" ampak za enkratno pot pa ti po moje res ne bojo odsvetoval - sej si lahko vmes mal odpošiješ, pa se sprehodiš...

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Februarčice
29.6.2006 18:36:46   
jasna
O, Makarska, sem ti kar malo favšuser posted image . Mi smo bili lani, letos se mi pa ne da malih vleči tako daleč. Gremo kar v Istro kampirat.
Ribicau čestitke! Uživaj vsako minutouser posted image

Ste bile že vse na pregledih? Meni se ta čas do prvega UZ strašno vleče. Komaj čakam, da vidimuser posted image  in se prepričam, da je vse OK. Pobožajte bušije!
LP Jasna

< Sporočilo je popravil jasna -- 29.6.2006 18:39:39 >

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Februarčice
30.6.2006 7:42:35   
neni
Zdravo soborke
Jaz sem bila prejšnji teden na uz, pa je bilo vse ok, sedaj me je pa tako strah, da bi srčece prenehalo bit. Se mi zdi, da so mi malo znaki popustili, sej kakšnih posebnih nisem imela, sam vse skupaj se mogoče umirja.
Kaj ve mislite?

lp neniuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?