Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
in tiste, k ste že
in tiste, k mate že
.

- priznam, punce, da me pošteno skrbi, ampak, če vas je že toliko "preživelo" ni
, da ne bi še jaz.
, jutri pa vam poročam kako je šlo.
, da vsem prinese srečo.
... Ja, zdaj namesto desetprstnega slepega tipkanja obvladam petprstno v tipkovnico "buljajoče" tipkanje
...
in slišim same dobre novice.
nazaj na
.
. Je bilo zelo lusno, sem prav tankala energijo. Danes grem verjetno spet, ampak zunaj se nekaj hocejo oblacki delat, upam da vreme zdrzi do vecera.
Tudi za nas bo prišel čas in bomo najbolj srečne
VERJAMEM V TO!
in mislila na vas.
), zvečer pa so se mi pojavile bolečine v želodcu, v hrbtu, tudi ponoči sem se komaj obračala. Ali je imela morda katera od vas podobne izkušnje? Jst upam, da sem samo razbolena (zaradi NEpočivanja).
. In sicer kako dolgo traja celoten ivf postopek. Vem da je od vsake posameznice razlicno, vendar tako okvirno. Jaz recimo sem zacela z sprejem, ko pride M grem na inekcije, kakor sem vas razumela, trajajo nekje 14 dni
, potem punkcija in transfer. Torej nekje tri tedne oz. stiri no, ali sem kaj spustila, a se kaj zraven pride pa sedaj ne vem ? Me okvirno zanima, ker sem planirala dopust prej, in sicer takoj v zacetku avgusta in ne septembra kot je bil prvotni nacrt. Sedaj pa ne vem ce se nisem malo prenaglila
.