Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Tudi jaz imam PDP čez 3 dni in vem, kaj pomeni bit tečna oz. da te drugi delajo tečno s svojimi vprašanji, ki res včasih presegajo mejo dobrega okusa. Danes npr. sem dobila tak "lep kompliment", da bi lahko igrala v filmu Hiša debele mame. Mislim halo????
Eni primitivci pač nimajo pojma, da se 3,5 kg težek baby nekam v bušiju mora spravt a ne? Pa ne smemo se sekirat zarad takih. Sej zato smo pa me tu, da si med sabo mal potožimo in se potolažimo, ker smo vse na istem.

je tako brcal, da se je sestra že fejst smejala, potem pa še G, ko je srček poslušala. Drugače pa nič posebnega - se vidimo naslednji petek...
lepo razložila, da se njen polni penzion izteka in da bo mogla vn, hoče al noče.
si mislim svoje. Eni so res brezobrazni.
v Trbovljah te dni toliko, da se sestre samo krizajo ko hodijo mimo,....pravijo, da ne vedo kaj je bilo v zraku pred 9 meseci,...hihihi,.....da že dolgo ne pomnijo takega navala - ampak saj prav a ne,....da bo veliko otrok.
.