Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu 7.6.2006 12:01:50
|
|
|
|
Blink1
|
Hja...lahko vzameš malo kohar ali pa grelnik za stekleničke....Ampak tam malce traja. Mleko daš v flaško, flaško v grelnik in topla voda greje vsebino. Ampak pazi kakšne flaške imaš...Aventove ne grejo v vsak grelnik, ker so preširoke.
|
|
RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu 7.6.2006 12:08:33
|
|
|
|
Janeja
|
Jaz vedno zraven vzamem Aventov grelček za stekleničke. Ves čas imam noter stekleničko z vodo, ki je tako vedno ravno prav topla za pit - pol jo pa uporabim za čaj ali pa mleko.
|
|
|
|
RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu 7.6.2006 12:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo vedno sabo vzeli mali električni kohar. LP
|
|
|
|
RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu 7.6.2006 12:33:31
|
|
|
|
TONČI.
|
Mali gorilnik na bombico je zelo priročen. Bombico lahko kupiš povsod. V vseh trgovinah na počitnicah, petrolih,.... Gorilnik pa prodajajo športne trgovine, in večje trgovine.
|
|
|
|
RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu 7.6.2006 12:37:21
|
|
|
|
viv_
|
V hotelu greš v restavracijo ali bar in prosiš za šalco toplega mleka. Sicer pa mali gorilnik.
|
|
|
|
RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu 7.6.2006 13:39:38
|
|
|
|
NIN@
|
GRELNIK Mi ga povsod zraven vlečemo...za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu 7.6.2006 14:25:42
|
|
|
|
poliloni
|
GRELNIK - Mi imamo Aventovega, ki ga uporabljamo ravno v ta namen(da kje od doma lahko pogrejemo mleko ali pa hrano v kozarčkih). Kuhalnik - če boš s seboj jemala kuhalnik - mislim, da na avion ne smeš odnesti bombic za kuhalnike!!!! Preveri! Sicer pa jih kupiš tam kamor pač greste!
|
|
|
|
RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu 13.6.2006 14:22:26
|
|
|
|
činča
|
mali plinski grelnik,dobiš ga na bencinski črpalki
|
|
|
|
RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu 13.6.2006 21:06:27
|
|
|
|
Pajaca
|
Jaz bi šla tud po mleko v restavracijo... al pa bi pač dala otroku mrzlo mleko....
|
|
|
|
RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu 17.6.2006 10:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem enkrat prosila za 2 dl mleka v restavraciji, pa sem zanj plačala 10 kun. Tako da midva uporabljava kar električni kohar. Še kaj drugega pogrejeva, ne samo mleka.
|
|
|
|
RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu 17.6.2006 11:00:37
|
|
|
|
rija
|
Mi smo vzeli grelnik za stekleničke, pa pač daš vodo noter uro prej..... Ali pa že narejeno mleko od milumila, aptamila....pa daš gor samo dudo, mleko pa je sobne temperature.....naš malček ga dobesedno obožuje! Normalnega spije do 150 ml tega pa rukne 230 ml.....očitno je boljše od doma skup narejenega
|
|
|
|
RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu 17.6.2006 11:06:14
|
|
|
|
Marogica
|
Ko smo bili na smučanju(Brin je bil star ca 3 mesece), se s seboj vzela termo steklenico, kjer mi je prijazna natakarica vsak dan segrela vodo(je šlo za adaptirano mleko). Termovka je bila velika in je držala celi dan. Torej nič kompliciranja. MAli je bil sit, jaz pa srečna, da nisem pol gospodinjstva s seboj vzela. Če pa govoriš za kašice, sem naredila tako tako, da sem naročila 2 deci mleka, dala Čokolino noter in mali je bil sit in zadovoljen. Punce naredite si počitnice počitniško in si ne delajte dodatnega dela..
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
kobacanjeuršula83Je vaš otrok kobacal?Ja (pred 6 meseci) (
17%)

Ja (med 6. in 8.) (
33%)

Ja (med 8. in 10.) (
21%)

Ja (po 10. mesecu) (
10%)

Samo plazil (rit dol) (
6%)

Ne (
13%)
Število vseh glasov: 256Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!