|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   igrače iz trgovine Buši
26.5.2006 11:56:25   
živa
Pozdravljene!

Gledala sem igrače v trgovini Buši (zaenkrat samo prek spleta - www.busi.si), pa me zanima, če imate katero in kako se vam obnese (pri koliko starem otroku)?

Lp,

živa 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: igrače iz trgovine Buši
26.5.2006 12:18:51   
Yasminka
Jaz imam knjigico iz blaga (šumi, ima različna tipna "področja") in je odlična igrača! Nad trgovino sem navdušena. Imajo res kvalitetne igrače za mogoče malo mlajše otroke oz. dojenčke.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: igrače iz trgovine Buši
26.5.2006 12:39:13   
Metuljček Cekinček
Jaz imam Developlay in je odlična didaktična igrača. Ima dve strani - ena stran se uporablja od 6. do 9. meseca, druga stran pa od 9. meseca naprej. Lahko je na tleh ali pa jo obesiš na posteljico.

Naš user posted image  jo je vzljubil takoj, ko smo odprli paket. Z njo se igra vsak dan že kakšen mesec dni, pa se je še niti slučajno ni naveličal. Star pa je skoraj 7 mesecev.

V bušiju pa imajo res čudovite igrače za dojenčke. Trenutno razmišljam o nakupu marsovčka, tako da bi tudi jaz prosila za kakšno mnenje o tej igrači.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?