Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ime za fanta Lun,če bo punčka pa Lunca 19.3.2010 17:51:36
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope resno misliš? Lun? in Lunca?!? jao, a sploh pomislite, da bodo vaši otroci resnične osebe s tem imenom? Jaz bi moji mami resno zamerila ... Pozmano fantka Luna, Doker ga nisem poznala, mi je bilo čudno, zdaj mi je pa kul, pa paše mu..
|
|
|
|
|
RE: ime za fanta Lun,če bo punčka pa Lunca 22.3.2010 11:58:32
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja slovenka, a potem ne smemo več komentirat? Lahko, samo vpliva na avtoričino vprašanje več ne bo imelo, ker je mali že star 21 mesecev
|
|
|
RE: ime za fanta Lun,če bo punčka pa Lunca 23.3.2010 17:38:11
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Svojemu otroku ne bi dala takega imena, ne. tudi jaz ne, če bo močnejše postave jo bojo pa polna luna klicali
|
|
|
RE: ime za fanta Lun,če bo punčka pa Lunca 24.3.2010 7:54:02
|
|
|
|
sunprincess
|
Meni je pa Lun mega ime. Samo žal poznam preveč psičkov s tem imenom,tako da ga otroku ne upam dati
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.