|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izbirnčnost - kaj naredit?
18.4.2005 16:50:44   
bini
ja, naša mala 10m je zadnji mesec postala grozno izbirčna... pri 7m je jedla praktično vse kar sem ji skuhala-primerno njeni starosti.. pri 9m je imela vnetje ušes in od takrat so pri mizi hude borbe.
sadje poje zgolj v sadnem jogurtu in pa kdaj kakše pol fruteka, mojih miksov sploh ne povoha..:(
zelenjava je dobra samo včasih za kosilo - če je zeloo lačna, meso je imela zelo rada, sedaj ji je zanj vseeno oz. ga ne mara :(
vse kar že poje mora bit totalno zmiskano, drugače niti petkrat ne odpre ust... če pa ji ponudim jogurt ali karkoli drugega mlečnega (linote) je situacija preveč boljša.. Ampak samo od mlečnih izdelkov menda ne more živet? ali je pač to boljše kot nič??
pa še to - a se vaši tud skoz vrtijo ko so za mizo?? naša ni tud pol minute pri miru, tako da sem prav zares utrujena na koncu hranjenja :zmeden:..
a naj jo kar lačno pustim?? in počakam da bo pač jedla samo 2krat na dan tisto kar njej paše?? kako naj se spopadem s to izbirčnostjo?? upam da je to samo trenutno....
hvala za vsak nasvet. 8)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izbirnčnost - kaj naredit?
18.4.2005 19:28:42   
a.jda
Vidiš, jaz bi bila srečna če bi mi jedla mlečne izdelke. Je pa samo zelenjavo in meso. Do 1 leta je ključna prehrana dojenčkov mleko, zato se ne sekiraj. Mi pa imamo res borbe. Saj se od zelenjave ne more redit.

Če je tvoja pupa vsaj pol minute na miru ko je, je že super. Naša ni niti 2 sekunde pri miru. Mormo skakat okrog nje kot take opice, da spravi par žlic vase.

lep pozdrav!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izbirnčnost - kaj naredit?
19.4.2005 20:36:43   
bskrle
Naša je tudi zbirčna; je govejo juho, meso, jogurti frutki odpadejo ... najraje bi bila priklopljena. Imam težave. Včasih ji porinem kkašno žlico gresa ali čokolinota. Imamo pa 1 leto - jutri!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?