|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izkušnje pri ginekologu
14.1.2007 20:08:03   
Ladybug_2007
Z mojim ginekologom sem bila zelo zadovoljna. Zdaj po dveh ss v zadnjega pol leta vanj nisem več povsem prepričana.

Zato vas vabim, da spregovorimo o delu ginekologov, o dobrih in slabih stvareh v ginekološki ordinaciji... Da izmenjamo izkušnje, kaj bi lahko bilo drugače, in informacije, da bomo bolje vedele. O izbiri tablet, ultrazvoku, kdaj je lahko partner zraven in še in še....

Menda naj bi bil najboljši ginekolog v Sloveniji dr. Reš, dober naj bi bil dr. Tatalovič. Ste z njimi zadovoljni? Sama sem imela odlično izkušnjo z dr. Sabino Senčar na ljubljanski ginekološki urgenci.

Prijazen dan vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izkušnje pri ginekologu
15.1.2007 1:00:22   
ronja
Jaz sem s svojo g. zelo zadovoljna!user posted image ko sem imela ss, mi je povedala, kakšne možnosti imam (lahko mi da napotnico za čiščenje, lahko mi da tekočino, ki ti povzroči krče, da se spontano sčisti, lahko pa počakava, da se samo sčisti,  ker ni čisto 100%, da je res splav, lahko bi se zarodek vseeno obdžal, čeprav kot je rekla, je bilo veliko krvi...) Odločila sem se za to zadnjo, najbolj naravno varianto in se je samo od sebe vse sčistilo, ko je pregledala, je rekla, da boljše, kot sčistijo oni in nisem imela nobenih težav, seveda vsak splav boli, ampak sem bila zelo vesela, da mi je pustila vse po naravni poti in da sem se lahko tudi sama odločala... Da me ni takoj poslala na operacijo...

Edino, kar je problem, je čakanje, po navadi čakaš po 3 ure pri njej, pa tudi na prvi pregled naroča zelo pozno - prvič sem bila naročena v 12 tednu, drugič pa že v 9tem, ker sem pač prej imela splav, za vsak slučaj. To mi je bilo všeč! je pa razumljivo, da je tako, saj ima veliko pacientk.

Glede kontracepcije ne vem, midva sva imela ves čas kondome in me ni nikoli prepričevala v kaj drugega, saj je videla, da jih očitno redno uporabljava:) Ko sem ji omenila, da bova verjetno čez kako leto ali dve začela misliti o zanositvi, mi je dala prospekt za folno kislino in ko sem se naročila za pregled, ko sem zanosila, mi je sestra dala prospekt za nuhalno svetlino in mi povedala, kaj smem jest in česa ne, da ne smem pretiravat pri športu in podobno. Skratka, jaz sem zelo zadovoljna, se posveti vsaki posebej, tudi fant je bil lahko že na prvem UZ, čeprav je bil vaginalni in v 9. tednu. Nama je obema to veliko pomenilouser posted image

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: izkušnje pri ginekologu
15.1.2007 8:48:10   
andie
Jaz sem bila v Celju pri ginekologinji kakih 9 let. Čakala sem VEDNO vsaj 1 uro, ponavadi mi je potekla parkirnina medtem, ko sm čakala in sem jo morala vmes podaljševat in ko sem pršla nazaj, so me že preskočli.user posted image user posted image Potrebovala sem kake 3 ure vsega skup za to tisti dan, ko sem imela pregled.
Nazadnje sem šla k njej v 9t nosečnosti. Nisem vedla, a bi splavila al obdržala, dost osebnih stvari me je mučilo. Ob 14h smo ble naročene 3nosečke(!), ona pa je šla 5min do dveh na  kavo v sosednjo pisarno in pršla ven 15 do treh. Za posladek mi je pametovala, da se nimam kej odločat za splav pri 25 letih in da če bom ravnokar diplomirala, da kaj si sploh mislim, da bi delala splav... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Poleg tega je bla groba-čeprav se mi to ni zdelo do takrat, ko sem jo zamenjala, zdaj šele vidim.
Ko sm se odločla za bebija, sem se takoj prestavla h ginekologu v Šentjur, ki je enkraten, profesionalen, točen in sploh nadvse prijeten in zavzeten!
Aha, pa še svoje zastonj parkirišče imajo sevedauser posted image
Svetujem vsaki, ki pač ni zadovoljna s svojo /svojim g., naj ga preprosto zamenja.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: izkušnje pri ginekologu
15.1.2007 9:21:57   
*maja
Jaz hodim k Tataloviču in je zakon. Je vedno prijazen vse ti razloži, pokaže, skratka nimam pripombe čez njega.

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: izkušnje pri ginekologu
15.1.2007 10:30:24   
bačko
Jaz tudi nisem zadovoljna s svojo G.Jutri se grem naročiti k novemu G.
Razočarana pa sem nad njo zato, ker na prvem ginekološkem pregledu nisem nič zvedela o otroku.Samo vprašala me je če jem Folno kislino in če grem na NS.Ko sem ji omenila da zelo veliko bruham in da pač delam s strankami in da bi raje bila doma da me mine ta slabost mi je rekla, da ni nujno da sem zaradi tega na bolniški.Ampak sem vseeno šla na bolniško.
Ko sem šla na NS pa mi je Dr.Babnikova povedala da imam manjšo pregrado.Je rekla da ni nič hudega,potem pa me je vprašala če mi moj G ni povedal.Pa sem ji pač povedala da prvič slišim o pregradi.Danes pa sem imela kontrolo pri svoji G in sem ji povedala za to pregrado in je rekla da ne verjame da jo imam ker jo ona ni vidla.Tako da še zdaj ne vem.Ali imam pregrado ali ne?Moja mami in jaz imava isto G in tudi mami ni zadovoljna z njo.
Bom videla kaj mi bo drug G povedal glede pregrade.In upam da bo boljši od stare G.
Lepo se imejte!
PA PA


(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: izkušnje pri ginekologu
15.1.2007 11:42:57   
anabanana
Meni je absolutno najljubši moj dr. Merlo. Človeški, prijazen in predvsem zelo zelo strokoven. Imam celo njegov mobitel, ker sem imela velike težave, da ga lahko kadarkoli pokličem!

Tudi moj bivši g. mi je bil pri srcu, dokler ni postal nekam zmeden in površen, pa še v Izolo se mi ni dalo več hodit (čeprav mi je dosti dosti bližje), ker so nenormalne vrste, sitne sestre, gužva, če ravno ne umiraš te naročijo čez 2 meseca...Jaz ne morem vleči neko vnetje 2 meseca, halo!!!


_____________________________

krepat ma ne molat

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: izkušnje pri ginekologu
15.1.2007 12:04:08   
Ladybug_2007
O dr. Tataloviču sem tudi jaz slišala, da je dober in da ima sodobne aparate. Menda naj bi tudi še sprejemal nove stranke.

Ne vem, draga bačko, morda je tvoja ginekologinja ok, pa ima stare aparate??

Sama hodim k dr. Jeričeviču. Razočarana sem bila, ker me po 1. ss sploh ni pogledal. Prvič zaradi ss - krvavitve, drugič zaradi tega, ker bojda nisem bila v pravem delu cikla. Presenečena sem bila nad tem, da sem v pogovoru z g. na urgenci v 10 minutah izvedela več kot pri mojem g. Včasih pri g. niti ne veš, kaj vprašati, najbrž bi lahko g. sam podrobneje svetoval...

Maja, priporočam se za informacije, kako je pri Tataloviču - čakalna vrsta, preiskave... Zanima me tudi, ali katera pozna Sabino Senlar - hodi k njej?

Lepe pozdrave vsem.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: izkušnje pri ginekologu
15.1.2007 12:26:51   
Majchi
Živjo punce!

Tudi jaz sem pri dr.Tataloviču in sem z njim in z njegovim delom izredno zadovoljna user posted image . K njemu hodim že od prvega ginekološkega pregleda v najstniških letih.
Ladybug_2007: pri dr.Tataloviču ni nobenih čakalnih vrst. Čakaš največ 10 min, da dokonča pacientko pred tabo, včasih kakšnih 15 min, ampak to je res max.
Ordinacija je poleg Interspara na Viču, tako da za parking ni problem. Res, da je skoz polno, ampak jaz vedno kakšno luknjo za moj avto najdem.
Le sestra mi je bila včasih bolj všeč. Pred nekaj leti je imel res super sestro, ta sedaj pa mi je malo manj všeč (he, he, mogoče zato, ker me sekira zarad kil, ki kar rastejo), čeprav ne morem reči, da ni prijazna.
Žal pa dr.Tatalovič nima 3D ultrazvoka, zaradi česar bom sama šla še drugam malo posnet in poslikat svojga user posted image .
Ne vem, če to drži, ampak pravijo, da različni aparati dajejo različno natančne rezultate na morfologiji. A li morda katera kaj ve o tem? Kaj priporočate? Čez nekaj dni imam morfologijo pri Tataloviču. Ali naj jo raje opravim še na boljši 3D aparaturi? Kaj menite user posted image ?

Lp, Maja

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: izkušnje pri ginekologu
15.1.2007 13:40:01   
najina pikica*
jst imam g. križajevo,ki sicer na forumin ne pobira nevem kakih pohval,vendar jst sm z njo zaenkrat ful zadovolna!
sm pa enkrat bila tut na pregledu pri dr.Tataloviču (se z mojo menata med dopusti) in moram rečt,da je res fajn,kljub temu da nism njegova pacientka se je lepo zavzel zamen in me diskretno pregledal,za pregled ne čakaš dolgo,se kr držijo ure,...tako,da če bi kdaj menala g. bi verjetno šla k njemu....

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: izkušnje pri ginekologu
15.1.2007 15:42:48   
Mateja82
Andie a imava mogoče isto g, ki se piše kot pomemben modni  ženski dodatek?? user posted image user posted image   V Šentjurju je pa lahko to samo Simoniti? Al sem sfalila.user posted image
Jaz sem na svojo ful jeznauser posted image ker sem user posted image , pa srčka še ni bilo videt in me je naročila šele čez en mesec, men bo pa do takrat zmešal.Že zelo intenzivno razmišljam o zamenjavi G.



_____________________________

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: izkušnje pri ginekologu
15.1.2007 19:37:55   
Mehičanka
Z mojo G sem tako nezadovoljna, da sem ravno v fazi zamenjave.

Že pred nosečnostjo dr. Križaj ni bila prav nič prijazna, pa sem to nekako požrla, ker sem jo videla enkrat na leto. V času nosečnosti pa je bila prav obupna. Imela sem kup težav, pa se sploh ni zavzela zame. Poleg tega sem bila celo nosečnost slabokrvna, pa mi je šele na mojo prošnjo predpisala Retafer. In ker ga nisem dobro prenašala, sploh ni hotela slišat za alternativo, ampak je na vsak način želela, da ji nerabljene tablete vrnem nazaj.

Tudi njen odnos do mojega moža je bil katastrofalen. Na nuhalni ga je nadrla, še predno je dobro stopil skozi vrata. Ves čas pregleda je bila živčna, pritiskala me je na trebuh tako mično, da sem imela še teden dni boleč trebuh. Ker se otroček ni hotel obrnit, mi je na zelo grob način naredila še vaginalni pregled. Ko sva prosila, da nama posname CD, pa je odgovorila, da ga za naju že ne bo snemala, ker je utrujena kot žival.user posted image

Od 20 tedna naprej sem imela lažne popadke. Ko sem jo en petek zjutraj, po noči lažnih popadkov, klicala, je sploh nisem dobila na telefon. Okoli 12 ure se mi je le oglasila in me najprej nadrla, zakaj kličem šele zdaj. Ko sem ji odgovorila, da jo kličem že od zjutraj, pa mi je rekla, da ona danes nima časa, ker je v ordinaciji sama, da nima sestre, in da je petek in da je mogla it na pošto položnice plačat. user posted image Ko sem ji rekla, da potrebujem do nje le 5 min, mi je rekla, da me ne bo sprejela, ker zaklučuje ordinacijo. Ura je bila nekaj čez 12, ob petkih pa dela do 14-ih. Žalostno, res žalostno...

V času pregledov, ji kar naprej zvonita dva mobitela in v pričo mene je opravljala privatne in službene pogovore. Enkrat pa sem mislila, da me bo kar konec. Bila sem že odprta, zato sem se morala slečt, da bo preverila MV. In ko sem tako ležala gola na mizi, ji zazvoni mobi. Javi se, in iz pogovora sem razbrala, da jo kliče zavarovalni agent. Bila sem čisto šokirana, ker ga je v pričo mene nadirala, in to kar 20 min. Izvedela sem vse o njenem avtu, pa stanovanju, pa še o vikendu. Hotela vedeti, ali pa ne, plačala sem s hudim prehladom!

Joj, še bi lahko naštevala, kaj je bilo...

Zato pa sedaj kar bežim od nje user posted image



(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: izkušnje pri ginekologu
15.1.2007 20:05:01   
Ladybug_2007
Ni kaj, Uršek, čas za zamenjavo! Verjamem, da je takšna ginekologinja ena redkih.
LLP

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: izkušnje pri ginekologu
16.1.2007 11:06:23   
zima07
Tudi jaz sem imela s svojimi g. slabe itkušnje-tale sedaj je 5. in sem zelo srečna,da lahko rečem: Zakon je! Sicer nisem najbolj zakomplicirana oseba na svetu, ampak imeti vsaj približno človeškega, strokovnega in prijaznega g. se mi zdi pa kar nujno, sploh če imaš težave (v mojem primeru so to sicer bila "samo " vnetja, izcedki...)-in sploh, če so te težave pri mladi ženski, pred rodnim obdobjem, ko te je ves čas strah, da ne bi bilo kasneje, ko boš želela zanosit, kaj narobe...No, meni je na srečo uspelo, moja 1. nosečnost se končuje in končujem jo z g., ki je zares vseh pohval vredna...

Je pa bila dobri 2 leti moja g. tudi Dr. Križaj in moram reči, da Uršek ne pretirava...Sicer takrat nisem bila noseča in prgledov ni bilo toliko, so bili pa kratki in popolnoma neosebni-navkljub težavam, ki so se meni zdele velike...

Lp

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: izkušnje pri ginekologu
16.1.2007 19:29:55   
guppy
Tudi jaz sem imela dr. K. za svojo G.

Ko sem šla pred prvimi spolnimi odnosi k njej na posvet o kontracepciji me je nadrla, češ kaj sploh hodim k njej, da najprej je treba neki konkretnega narest, pol pa prit po tablete.  Je rekla, da pa če kondom poči, bomo pa pač delali splav, a ne user posted image . Moja mami je na rit padla....

Slišala sem grozljivke o njej, kako je delala s pacientkami... Tako, da sem zamenjala ob prvi priliki.

Ps.: Ona je "sjajna" zdravnica, če nimaš nikakršnih težav pa samo po tabletke hodiš. Če pa jih imaš... good luck.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: izkušnje pri ginekologu
16.1.2007 22:09:04   
Anonimen
Moj pokojni g. je bil najboljša stvar, ki se mi je zgodila, a je žal pri 55. umrl.  Sedaj sem pri g. v bolnišnici, ki je super ženska, fantastična g, ampak je treba vedno tako dolgo čakati. Poleg nje pa imam še enega samoplačniškega g. - dr. Miglarja - o njem pa samo to: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: izkušnje pri ginekologu
17.1.2007 15:33:56   
Bučika
Ojojojoj....punce moje.Pravite, da je g.Tatalovič super Guser posted image , ja dokler nimaš težav in rodiš po njegovem mnenju super ful zdravega otroka, ki v celi nosečnosti NE VIDI otrokovega srca in se za to tudi ne zmeni in ne potrudi....Ne hvala, nikoli več.Je bil moj prvi G in ko pogledam nazaj in zdaj pregled pri moji novi G, se on skrije.Malomaren je. Celo nosečnost je bilo vse fino fajn, vsakič me je pospremil z besedami, da je otroček ok, bla, bla, bla...potem pa je skoraj rep stisnil med noge, ko je zvedel, da sem rodila punčko z DS in hudo okvaro na srčku!!!!user posted image Potem pa me je klical, češ kako mu je hudo, da je imel pred mano še 5 takih primerov...še to mi je šel razlagat....To bi mi razlagal prej, ko še nisem bila noseča ali ko še ni bilo prepozno. Klical pa me je pravzaprav zato, ker si je hotel očistiti vest, da res ni nič pisal v materinsko knjižico v prostor za srce, kajti to pomeni, da nikoli ni videl srčka in to mi je "menda" tudi povedal.HALOOOO!!!!Če bi mi povedal punce moje, bodite sigurne, da ne bi kar tako mirno preživljala nosečnost in odhajala iz njegove ordinacije...brez skrbi, da bi težila toliko časa, dokler ne bi srčka natančno pregledal.Tako pa je bil njemu zadosti le slišati bitje. Žalostnouser posted image Tudi zdajšnja G mi je potrdila, da to kar je on naredil, ni bilo pravilno ravnanje.

Je pa "mogoče" res, da se zdaj bolj trudi, ker ga je obiskala zdr.komisija??user posted image
Kakorkoli, vem da ima vsaka svoje mnenje in prav je tako, ampak dejstvo je, da ni opravljal delo specialista kot naj bi bil to prav on.Vse je delal malomarno,pregled NS je trajal celih 5minut + morfologija na podnu...Ampak žal je tako, da G zaupamo, to sem delala tudi jaz.

Drage moje, odločitev je vaša, želim pa vsem zdrave otročke!!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: izkušnje pri ginekologu
17.1.2007 16:04:24   
mes66
Jaz hodim v Ravne dr.Božikovi in sem zadovoljna!

_____________________________

Klavdija

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: izkušnje pri ginekologu
18.1.2007 8:56:35   
najina pikica*
uršek in bučika-me je kr mal zmrzila tale vajina zgodba....user posted image  res žalostno,da se glede na čas v katerem živimo,na vso tehnologijo,znanost....še dogaja kaj takega user posted image ,pa vse to zaradi človekove malomarnosti in neprofesionalnosti...!user posted image
uršeka-predvsem sm se zamisla mal nad tvojo zgodbo,glede na to da imave  oz da sva imeli isto G.user posted image !!!sicer jst za enkrat nimam z njo slabih izkušenj(pa se jih tudi ne želim imeti)!!!
no pri meni je bilo čist drugače.moj je prišel na vsak pregled z mano in bil tudi prisoten pri pregledu,vsakič ko mi je naredila uz,da sm vidla žapčka in sva poslušale srčka,ko sem izrazla željo,da bi rada šla na 3D,mi je kr sama od sebe naredila cd s slikicami in filmčkom,češ da mi nebo treba kam hodit in zapravljala denarja....tudi pregledi so bili "nežni",čeprav sem mnenja,da so moški G bol nežni od ženskih G.!!!saj kokr mam jst izkušnje s tem....
no taka je moja zgodba.....
.....mi je pa groza in žal vseh,ki ste zaradi človeške neprofesionalnosti in malomarnosti morale doživeti kako grenko zgodbo....user posted image

(odgovor članu mes66)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: izkušnje pri ginekologu
18.1.2007 15:38:47   
Anonimen
Pozdravljena!

Glede izbire ginekologa, me zanima , kdo ti je priporočil dr. Tatalovića.
Tudi jaz sem hodila k njemu v dobri veri, da je izkušen in sposoben zdravnik. Vse lepo in prav, dokler gre samo za odvzem brisa in je vse ok. Ko sem zanosila, pa mi ni bilo nič več jasno.
Preiskav, ki ti sicer pripadajo in so pri ostalih ginekologih rutinske, on sploh ne opravlja. Prvič mi je odvzel kri v 12.-tem tednu, ko sem prišla na nuhalno svetlino, ki jo zaračuna 15.000 in jo hkrati vpiše še kot UZ, ki ga plača zavarovalnica.Do četrtega meseca, mi sploh niso pregledali urina(pa še takrat samo na stick), na test za Toxoplasmoso pa me je imel namen poslati samo 2-krat, čeprav je doktrina 3-krat, če je test 1. negativen. Vrednosti hemoglobina pregleduje sestra iz krvi iz prsta, kjer vrednosti sploh niso verodostojne. In še bi lahko naštevala......V 15.-tem tednu nosečnosti sem imela vsega dovolj in sem izbrala drugega ginekologa.
Ko sem malo povprašala naokrog, je žensk z izkušnjami podobnih mojim(oz. še veliko hujšimi) veliko. Glede na to, da je privat, očitno s takim delom privarčuje in tako več ostane njemu.
Vsekakor ga globoko odsvetujem. V Sloveniji je veliko ginekologov, ki svojega dela ne opravljajo samo zaradi denarja.
Veliko sreče pri izbiri.

Lp,
Anja

(odgovor članu Ladybug_2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: izkušnje pri ginekologu
18.1.2007 16:42:34   
Mehičanka
Najina pikica*, vesela sem, da je dr. K. vsaj do tebe bolj človeška in držim pesti, da tako tudi ostane.

Jaz sem jo že zamenjala. Tudi zato, ker si z možem želiva še dve user posted image in ne vem, če bi bila lahko sploh še enkrat noseča in v takšem strahu, kot sem bila prvič...kaj šele dvakrat, če bi ostala pri njej.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: izkušnje pri ginekologu
19.1.2007 14:54:39   
barby113
Jaz imam dr. Lukmana iz Ptuja in sem z njim zelo zadovolna. Imala sem občutek, da se je rez zavzel zame in to pri zdravniku najbolj cenim.

Tista, ko pa je govorila o pregradi in da dr. ni bil siguren pa naj čim prej menja zdravnika. Moja prijateljica je zaradi tega, ker niso opazli, da se odpira rodila v 6 mesecu. Z dojenčkom je zdaj hvala bogu vse v redu samo opozoril pa je ni nihče. Pa še operirana je bila. Pri pregradi je treba bit previden!!!!!!!!!

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: izkušnje pri ginekologu
19.1.2007 20:18:32   
TONČI.
Dr Sava Rant Hafner je perfektna. Bolj ljubeznive in ok dr. še nisem srečala. In vem, da je še dolgo ne bom. Sem zelo zadovoljna, dasem zamenjala svojo G z njo.

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: izkušnje pri ginekologu
21.1.2007 23:57:24   
yaris
Jaz pa imam g.Dr.Rožič-Vičič in je ne menjam.
Ko sem bila noseča je bila vedno prijazna z mano in mi je povedala kar me je zanimalo.Razvoj našega sončka pa je spremljala 1A.In je še vedno o.k.
Je ne menjam,četudi vedno čakam dve uri da pridem na vrsto.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: izkušnje pri ginekologu
22.1.2007 6:58:19   
Anonimen
Mene pa zanima mnenje o dr. Danilu Mauriču, ZD na Vošnjakovi, MB?

Razmišljam, da bi šla k njemu.

(odgovor članu yaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: izkušnje pri ginekologu
22.1.2007 10:50:15   
Lusa
Joj,joj anonimna me je vse zmrazilo ,ko si napisala za Danilota Mauriča.Samo njemu ne.Pri prvi nosečnosti niti vsega nisem znala ,kaj mi pripada itd.in sem mu seveda zaupala.Rodila deklico za1x brez problemov.
Vmes je postal vodja oddelka in začel grozno,grozno varčevat.In tako je bila tu druga nosečnost.Pri 8t potrdi ,da sta najverjetneje bila dvojčka(100% ni)in da se enga ne vidi.V 9t pristala v bolnici zaradi krvavitev.Verjetno se je ta dvojček sčistil.Nato pride morfologija ,ki je trajala 3minute(lahko potrdi mož ,ker se je sam čudil) ,toliko da je pogledal dolžino ,težo in spol.Ja kje pa je srce ,ledvičke...?Sploh jih ni pregledaluser posted image .En čas sem še bila doma ,potem pa me je dal v službo kljub hudim bolečinam v hrbtu in dušenjem.Sem mu rekla ,da ne bom zmogla delat.Odgovor je bil jaz ne vem kakšno delo opravljate,idite in če ne zmorete pridite nazaj k meni.Halo?En dan naj grem v službo?Kako me bodo tam gledali?ko so se začela intezivna dušenja ,me je poslal na pljučnega.Nič ugotovili.Nato sem bila že konec 8meseca in sem ga vprašala ,če ne bom več imela nobenga uz ,ker sem ga nazadnje imela pri morfologiji(22t).Mi malo z  vzdignjenim glasom pove ,da to on presodi kdaj naredi uz in da nam država plača samo dva.10dni po tem zadnjem pregledu 3tedne prezgodaj rodim našo princesko z DS s hudo srčno in črevesno okvaro.Črevesje se je s 4operacijami popravilo ,srček se je pa  žal pri 11mesecih ustavil.
Hočem povedati ,če bi mi delal poštene uz in seveda pogledal srčka(ker bi zagotovo videl srčno napako),bi bili pred odločitvijo ,ali obdržim drugačnega otroka ali grem na splav.Zdaj zagotovo bi šla na splav in ji prišparala ta njena trpljenja. 

Odločitev je vaša ,hočem vam samo dobro.in da se  vam ne zgodi tako kot meni in bučiki.Ne bučika?Anonimna ,lahko pa si izbereš v mb bolnišnici ginekologinjo..Meni je bila decembra(sem imela abrazijo) najbolj všeč dr.Kudrova ,sicer pa je najboljša dr.Završnikova-je največji specialist ,vendar pravijo ,da je nečloveška ,hladna oseba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?