|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jagode na balkonu?
10.3.2006 16:19:23   
Anonimen
Pozdravljene!
Mene pa zanima če katera ve kako se obnesejo jagode posajene v korita za na balkon. Sem jih videla v katalogu. Pa res obožujem jagode in se mi zdi fajn da bi jih imela kar na balkonu(živimo v bloku).
Pa sem nekaj ljudem to že omenila pa so me gledal k da mi je kej na glavo padlo. Kolegica pravi da se mi bo cel blok smejal da to naredim. Meni je pa ideja grozno všeč pa mojemu tudi. Pa tudi sonček je cel dan na balkonu. Edino ki me skrbi je da bi jih prepih poškodoval. Smo v tretjem nadstropju pa kakšen dan res fajn vleče.
Kaj pa ve mislite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jagode na balkonu?
10.3.2006 16:28:08   
Primoza
Če imate veeeeliko sonca bi uspelo, nam na severu žal ni.

< Sporočilo je popravil primoza -- 10.3.2006 16:29:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jagode na balkonu?
10.3.2006 16:51:54   
lelaval
Tiste v katalogu so tudi meni všeč in razmišljam, da bi jih dala na balkon, čeprav živimo v hiši.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jagode na balkonu?
10.3.2006 17:48:38   
muha1
Ja, moja soseda jih ima! Poleti ni imela ne vem kaj jagoduser posted image . Mslim, da jim moraš posvečati več pozornosti, kot tistim na vrtu. Za probati je!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: jagode na balkonu?
10.3.2006 18:20:14   
india
Če kupiš pravi substrat za jagode in jih potem tudi gnojiš, boš na snocu imela zelo dober in lep pridelek. Mi smo jih imeli eno leto,a so nam jih pomagale zobati grlice, zato jih več nimamo. user posted image . Kar se prepiha tiče, jih morda poskusi malo zavarovati, sicer pa tudi po tistih na vrtu včasih zelo piha.
Zakaj pa bi se ti moral kdo smejati? Moja kolegica ima v centru mesta, v 4. nadstropju na balknou vrt v malem. Posajeno ima vse od začimb, paradižnika, jagod, pa celo kaj drugega še verjetno.
Ti kar psokusi, ko bo s tvojega balkona mamljivo dišalo, ti bodo sosedje zavidali, ne da bi se ti smejali!

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: jagode na balkonu?
10.3.2006 20:02:17   
ona
Jaz jih imam poln balkon poleti in jih vsi občudujejo!Res pa,da smo v hiši in tako,da ni mimo prometa!Je pa vsak ki je prišel k nam bil ful začuden,samo potem so jih vsi pohvalili!Ti povem,da ni lepšega,kot it poleti utrgat svežo jagodo na balkon,še posebej so navdušeni otroci!!!
Glede vrste pa ti ne znam povedat,so pa take,da plezajo dol,oz. visijo dol in jaz jih potem pretikam v zemljo in tako razmnožujem!Ni pa problema glede vremena,ker jih nič ne uniči,ali pa imam jaz tako trpežno sorto!?!?
Ti kar provaj,saj nimaš kaj zgubit,boš videla,da ti bodo sosedi zavidali in si jih še oni nabavili!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: jagode na balkonu?
10.3.2006 21:09:51   
al1*
Tudi jaz imam ponavadi v koritih jagode. Kupim sadike na tržnice, v jeseni pa jih posadim na vrt. Predlani so mi zelo lepo obrodile, lani malo slabše. 

_____________________________

lp


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: jagode na balkonu?
17.3.2006 12:49:50   
snorlax
Jaz sem imela lani prvič jagode v koritih na oknu (smo tudi v bloku), samo niso bogvekaj rodile. Je pa res, da jih nisem z ničemer umetno gnojila, pa tudi sonca nimajo kaj dosti. Pojedli smo samo enih par. Potem sem jih pustila kar celo zimo v koritih, v jeseni sem v korita zraven podtaknila še mačehe in čebulice od mini tulipanov in žafranov. Sedaj pa čakam pomlad, da vidim, kaj bo iz vsega tega. user posted image

Moja mama je imela lani viseče jagode na balkonu, kjer ima dosti sonca in so ji fuuuuuul rodile. Njamm.....user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: jagode na balkonu?
19.3.2006 17:16:02   
koala
Jaz sem jih dobila od tašče lani v dar, tako da ne vem kakšne sorte so, sicer živim v hiši, pa mam korito
na verandi, ki je dopoldan sončna popoldan pa je senca pa so vseeno dobro obrodil, sem jih pa gnojila. Pa ble so ful sladke. Jaz pravim samo pogumno. Pa ogromno svežih dišečih jagod ti želim.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: jagode na balkonu?
30.3.2006 10:04:35   
borovnička
Punce zdaj pa malo bolj konkretno o jagodah prosim. Totalen laik sem na tem področju. Jagode morajo bit mnogorodke? Viseče? Tiste navadne vrtne glih ne bodo ne vem kaj a? Jih lahko posadim v navadna korita za balkonsko cvetje? Kakšno zemljo lahko uporabim? Za balkonsko cvetje? Lončnice? Pa gnojilo se dobi prav za jagode?

Hvala za odgovore že v naprej.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: jagode na balkonu?
30.3.2006 11:30:04   
india
Borovnička, če si ne upaš tega lotiti kar tako, ti svetujem, da pojdi v Kalio, tam povej,kaj bi rada imela in ti bodo dali ta prave sadike! Pa posadiš jih v zemljo za presajanje, ne za cvetje, ker ima zemlaj za cvetje drugačno sestavo. Seveda jih posadiš v korita. Dobi se zelo kvalitetno Cvetalovo gnojilo za jagode, pa ne pretiravat, kupi majhno embalažo!
Jaz sem letos nasadila dvojne, viseče in plazilke, pa bomo videli,aktere se bodo bolje obdržale. Ima pa moja kolegica nasajene v kaskadi, na balkonu, pa zgleda zelo lepo, no, pa tudi dobre so bile lani!

Mnogo uspeha ti želim pri tem!

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: jagode na balkonu?
30.3.2006 11:54:10   
borovnička
O super miška, hvala ti!user posted image Se bom res v Kalio odpravila, da mi dajo prave sadike in zemljo, da ga ne bom kaj posračkala.user posted image

Bom poročala o pridelku!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?